πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.088
- Πόντοι
- 12.056
εσυ προσεχε μην ανοιγεσαι πολυ γιατι γαμπρο δεν εχει βρει ακομηθα τους κάνουμε αλκοτεστ
εσυ προσεχε μην ανοιγεσαι πολυ γιατι γαμπρο δεν εχει βρει ακομηθα τους κάνουμε αλκοτεστ
Ποσο % περιέχουν αλκοόλ?Δεν ξέρω αν τα υγρά μου μεθάνε ??
το μονο αλκκολ που θα βρεις επανω της ειναι απο το αρωμα που φοραειΠοσο % περιέχουν αλκοόλ?
μη το λες,εγώ μια φορά έφυγα μεθυσμένος!!!το μονο αλκκολ που θα βρεις επανω της ειναι απο το αρωμα που φοραει
Αντεχω 4 βοτκες να πιω !!το μονο αλκκολ που θα βρεις επανω της ειναι απο το αρωμα που φοραει
εσυ φιλε μαφιοζε καθε ημερα σαμπανια στο τελος θα καταντησεις ορεστης μακρηςμη το λες,εγώ μια φορά έφυγα μεθυσμένος!!!
εγω πιστευω οτι και με 4 φαντα μπλε για πλυση στομαχου θα σε τρεχουμεΑντεχω 4 βοτκες να πιω !!
Τσακα τσακα !!
εσυ προσεχε μην ανοιγεσαι πολυ γιατι γαμπρο δεν εχει βρει ακομη
Καλημέρα.!!! Δεν το έχω φάει ποτέ αλλά φαντάζομαι ότι θα το ευχαριστηθείςΕξαιρετικο γλυκο !!
Τέτοια ποστάρεις και..., άσε μην πω καλύτερα..
την κατσικουλα αργησες να φερεις και κατι τσοπανηδες που περασαν τις προηγουμενες ημερες δεν ειχαμε κερασμαΚαλησπέρα σε όλους και στην Έλενα, ελπίζω να είστε καλά.
Καλή τσικνοπέμπτη με γερές και ποιοτικές μάσες
Τις κρέμες ξέχασες να τις γράψεις εδώτην κατσικουλα αργησες να φερεις και κατι τσοπανηδες που περασαν τις προηγουμενες ημερες δεν ειχαμε κερασμα
αν ζητησω εδω τις κρεμες θα τις φαει ολες οι 110 που ορμαει σαν ταυρος μολις δει γλυκοΤις κρέμες ξέχασες να τις γράψεις εδώ
Ναι...τις κρέμες περίμενε για να ορμήξειαν ζητησω εδω τις κρεμες θα τις φαει ολες οι 110 που ορμαει σαν ταυρος μολις δει γλυκο
μιλαμε περαστε σκουπιστε τελειωσατε εχει γινει ουτε με πμ μην τις στειλεις εχει προσλαβει ντεντεκτιβ και παρακολουθει τα πανταΝαι...τις κρέμες περίμενε για να ορμήξει
Θα στις στείλω με πμ τότε να μη τις δει
τιποτα μωρε οι γνωστοι αγνωστοι καποιος εκανε το χειμερινο του μπανακι αλλα ελεγχομενα ολαΠαρεμπιπτόντως έχει γίνει κάτι το πολύ αξιοσημείωτο που να το έχω χάσει;
γιατί δεν έχω παρακολουθήσει για μέρες και έχουν γραφτεί μερικές 10δες σελίδες..
Έβαλε το κορίτσι μας τη φωτο που χρωστάει;τιποτα μωρε οι γνωστοι αγνωστοι αλλα ελεγχομενα ολα
ρε να κοψεις τα πολλα γιαουρτια φαε και λιγα οσπρια λιγο ψαριΈβαλε το κορίτσι μας τη φωτο που χρωστάει;