Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 32.786
- Πόντοι
- 5.956
Και τι εφαγες τελικα χθες;;Λεω να φαω σημερα μια καριοκα καρδουλα που μου αρεσουν πολυ εχθες δεν εφαγα ....αντισταθηκα
Για πες;;
Και τι εφαγες τελικα χθες;;Λεω να φαω σημερα μια καριοκα καρδουλα που μου αρεσουν πολυ εχθες δεν εφαγα ....αντισταθηκα
εγώ με τα γλυκά δεν έχω καλές σχέσεις!!!κατι μου λεει πως εσυ τις εχεις παει δωρο αλλα μπορει και αυτος ο μουλωχτος ο δασκαλος
αρα η σουπια εκανε το εγκλημα καλα τον εχω καταλαβειεγώ με τα γλυκά δεν έχω καλές σχέσεις!!!
οποιοσδήποτε μπορεί να το έκανε,του αη Βαλεντίνου ήταν προχτές!!!αρα η σουπια εκανε το εγκλημα καλα τον εχω καταλαβει
ειναι ενοχος εχει την φατσα ρε παιδι μου αλλα αν ειναι να σιγουρεψουμε την κατηγορια ο ντεντεκτιβ μητσος που ειναιοποιοσδήποτε μπορεί να το έκανε,του αη Βαλεντίνου ήταν προχτές!!!
Ο μητσος εχαθει !!ειναι ενοχος εχει την φατσα ρε παιδι μου αλλα αν ειναι να σιγουρεψουμε την κατηγορια ο ντεντεκτιβ μητσος που ειναι
Βλέπω οτι το ταξειδάκι στην Θεσσαλονίκη και η πολύ παρέα με την μπουμπού (Αννα) σε έχουν χαλάσει πλήρως...Μόνη σε διπλό κρεβάτι δεν μπορώ να κλείσω μάτι !!
Ναι συμφωνω απολυτα.ειναι ενοχος εχει την φατσα ρε παιδι μου αλλα αν ειναι να σιγουρεψουμε την κατηγορια ο ντεντεκτιβ μητσος που ειναι
μητσε τελικα παρακολουθεις τα πανταΒλέπω οτι το ταξειδάκι στην Θεσσαλονίκη και η πολύ παρέα με την μπουμπού (Αννα) σε έχουν χαλάσει πλήρως...
Μήπως έχεις πιει τίποτα???
Σιγά σιγά και με προσοχή... Είναι μικρή , άπειρη και θέλει αργά μην τρομάξειΤι εννοείς τρελίτσες ??
Θα είμαστε σε ένα κρεβάτι γυμνοι ??
Συγνώμη που σε ρωτάει ειμαι λίγο άπειρη !
λαμογιοοοοοοοοοοοοοο δασκαλε αρκει να βγαλεις την ουρα σου απ εξωΝαι συμφωνω απολυτα.
Τώρα με έπησες!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !!
Σπανια τρωω κρεας προτιμω το ψαρακι !
Δεν αφηνω ιχνη ποτε....λαμογιοοοοοοοοοοοοοο δασκαλε αρκει να βγαλεις την ουρα σου απ εξω
Φίλτατε, οτι μπορούμε κάνουμε. Με λίγη καθυστέρηση καμιά φορά αλλά παρακολουθωμητσε τελικα παρακολουθεις τα παντα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !!
Σπανια τρωω κρεας προτιμω το ψαρακι !
τωρα τωρα περιμενω την τοποθετηση του μητσου και μετα θα σου διαβασω τον ονειροκριτηΔεν αφηνω ιχνη ποτε....
τον βρηκαμε δυστυχως σιγα μην περιμεναμε την νικολουλη
Κατά την γνώμη μου, καριόκες καρδούλες , πρέπει να έχει πάει κανένας νέος. Οχι κάποιος απο τους παλιούς...τωρα τωρα περιμενω την τοποθετηση του μητσου και μετα θα σου διαβασω τον ονειροκριτη