Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 32.786
- Πόντοι
- 5.956
Σας παρακαλω κε πολυζωη τωρα με θιγεται.......καμια σχεση.αμετανοητος σαν τους συνταγματαρχες στην 7ετια
Εγω κανω ομορφιες και ιδιαιτερα μονο.
Σας παρακαλω κε πολυζωη τωρα με θιγεται.......καμια σχεση.αμετανοητος σαν τους συνταγματαρχες στην 7ετια
Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει πολλές αδερφές !!εσυ εισαι η αδελφη του η ελεν σπαλιαρα
καλημέρα Έλενα μου!
τα λουκανικα ειναι υφαντηςκαλημέρα Έλενα μου!
όμορφη και χορταστική Τσικνοπέμπτη, με πολλά, πολλά λουκάνικα!!
Όχι ρε χωριάτικα,με πορτοκαλι!τα λουκανικα ειναι υφαντης
λατρεμενο πορτοκαλιΌχι ρε χωριάτικα,με πορτοκαλι!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !!καλημέρα Έλενα μου!
όμορφη και χορταστική Τσικνοπέμπτη, με πολλά, πολλά λουκάνικα!!
κανεις ομοφαγια νουνα ?ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !!
Σπανια τρωω κρεας προτιμω το ψαρακι !
Εεε,Τσικνοπέμπτη σήμερα,επιβάλλεται μια εξαίρεση!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !!
Σπανια τρωω κρεας προτιμω το ψαρακι !
σημερα οπως και καθε ημερα τρωει μονο τσι τσιΕεε,Τσικνοπέμπτη σήμερα,επιβάλλεται μια εξαίρεση!!!
Το δικο σου τσι τσι ποτε θα το φαωσημερα οπως και καθε ημερα τρωει μονο τσι τσι
Λεω να φαω σημερα μια καριοκα καρδουλα που μου αρεσουν πολυ εχθες δεν εφαγα ....αντισταθηκαΕεε,Τσικνοπέμπτη σήμερα,επιβάλλεται μια εξαίρεση!!!
τι ειναι αυτα που λες φτου σου κολασμενη αυτα βλεπει ο δασκαλος που γραφεις και μετα το παιζει παναγια παρθεναΤο δικο σου τσι τσι ποτε θα το φαω
ελα να σε κερασω σοκολατα απο αυτες που μου πηρες εχω υπολοιπεςΛεω να φαω σημερα μια καριοκα καρδουλα που μου αρεσουν πολυ εχθες δεν εφαγα ....αντισταθηκα
Τι να κανω αμα πειναω ?τι ειναι αυτα που λες φτου σου κολασμενη αυτα βλεπει ο δασκαλος που γραφεις και μετα το παιζει παναγια παρθενα
ενταξει επειδη απο γραμματικη σκιζεις σου διορθωσα το συντακτικοΤι να κανω αμα πειναω ?
Πρεπει να τον φαω !!
Καριοκα καρδούλα?Λεω να φαω σημερα μια καριοκα καρδουλα που μου αρεσουν πολυ εχθες δεν εφαγα ....αντισταθηκα
Καριοκα καρδούλα?
υπάρχουν τέτοια?
βρε που έχουν φτάσει οι αγαπουληδες!!!
κατι μου λεει πως εσυ τις εχεις παει δωρο αλλα μπορει και αυτος ο μουλωχτος ο δασκαλοςΚαριοκα καρδούλα?
υπάρχουν τέτοια?
βρε που έχουν φτάσει οι αγαπουληδες!!!