Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.392
Καλησπέρα γοητευτικό αγόρι !!Έβαλε το κορίτσι μας τη φωτο που χρωστάει;
Ποια κορίτσια εννοείς ??
Το κορίτσι του Μάη ??
Καλησπέρα γοητευτικό αγόρι !!Έβαλε το κορίτσι μας τη φωτο που χρωστάει;
Άσε έχω πήξει χαχαχ ευτυχώς σήμερα θα παίξει καλή μάσα.ρε να κοψεις τα πολλα γιαουρτια φαε και λιγα οσπρια λιγο ψαρι
ε μα τα θελει ο κωλος του δεν φτανει που εχει γεμισει το απουσιολογιο και θα μεινει στην ιδια ταξη κανει και κατι ερωτησεις απαγορευμενεςΚαλησπέρα γοητευτικό αγόρι !!
Ποια κορίτσια εννοείς ??
Το κορίτσι του Μάη ??
Καλησπέρα κορίτσι κι ας μην είσαι του ΜάηΚαλησπέρα γοητευτικό αγόρι !!
Ποια κορίτσια εννοείς ??
Το κορίτσι του Μάη ??
δουλευεις στην παραγωγη κοτζαμ αφεντικοΆσε έχω πήξει χαχαχ ευτυχώς σήμερα θα παίξει καλή μάσα.
Το γλυκό για μετά με απασχολεί προς το παρόν..
αμέ, στο τελικό στάδιο της, κάνω γευστικές δοκιμές πριν βγουν τα προϊόντα στην αγοράδουλευεις στην παραγωγη κοτζαμ αφεντικο
Θα μου δώσει χαρτί η Έλεναε μα τα θελει ο κωλος του δεν φτανει που εχει γεμισει το απουσιολογιο και θα μεινει στην ιδια ταξη κανει και κατι ερωτησεις απαγορευμενες
ναι αλλα ο σπαγγος σπαγγος καταρα εχει αυτο το νημα και μεζευει ολους τους ανοιχτοχερηδεςαμέ, στο τελικό στάδιο της, κάνω γευστικές δοκιμές πριν βγουν τα προϊόντα στην αγορά
Με έχει πιάσει νευρικό γέλιο, να σαι καλάναι αλλα ο σπαγγος σπαγγος καταρα εχει αυτο το νημα και μεζευει ολους τους ανοιχτοχερηδες
τιποτα μωρε οι γνωστοι αγνωστοι καποιος εκανε το χειμερινο του μπανακι αλλα ελεγχομενα ολα
Για μένα λέει ο Πολυζώης νομίζει ότι είμαι τσιγκούνα!!Με έχει πιάσει νευρικό γέλιο, να σαι καλά
εσυ νουνα αν εγω υπονοησα τετοιο πραγμα να πεσει φωτια και να καψει ολο τον ειρηνικο ωκεανοΓια μένα λέει ο Πολυζώης νομίζει ότι είμαι τσιγκούνα!!
Να αυτά κάνεις και με πήρε κι εμένα η μπάλα για μια κατσικούλα, μια σοκολάτα και μια φωτο..Για μένα λέει ο Πολυζώης νομίζει ότι είμαι τσιγκούνα!!
Άμα είναι να βγάλω μία φωτό γυμνή να ξεμπερδεύω !!Να αυτά κάνεις και με πήρε κι εμένα η μπάλα για μια κατσικούλα, μια σοκολάτα και μια φωτο..
ε μα ρε βιομηχανε μια κατσικουλα κατι κρεμες και μια φωτο πολλα μαζευτηκαν πρεπει να δωσεις κατιΝα αυτά κάνεις και με πήρε κι εμένα η μπάλα για μια κατσικούλα, μια σοκολάτα και μια φωτο..
εδω δεν κανουμε συμφωνιες ο συμβολαιογραφος απεβιωσε ειναι σε ομαδικο ταφο μαζι με τον γυμναστη και ποιος ξερει ποσους αλλους ακομηΆμα είναι να βγάλω μία φωτό γυμνή να ξεμπερδεύω !!
Την Έλενα που ξέρετε να την ξεχάσετε θα γίνω σκληρό καρύδι σήμερα έκοψα και το μαλλί κοντό τα χω πάρει στο κρανίο !!εδω δεν κανουμε συμφωνιες ο συμβολαιογραφος απεβιωσε ειναι σε ομαδικο ταφο μαζι με τον γυμναστη και ποιος ξερει ποσους αλλους ακομη
φτιαξε νουνα μια καρυδοπιτα να την σιροπιασεις καλαΤην Έλενα που ξέρετε να την ξεχάσετε θα γίνω σκληρό καρύδι σήμερα έκοψα και το μαλλί κοντό τα χω πάρει στο κρανίο !!
Τσικνοπέμπτη είναι , οπότε ψήνεις.... Το αποτέλεσμα όμως αμφίβολοψηνουμε την 110 να βαλει γυμνη φωτο
Με καρύδι ??φτιαξε νουνα μια καρυδοπιτα να την σιροπιασεις καλα
οχι με συκαΜε καρύδι ??