billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.531
- Πόντοι
- 5.956
Εεε,τι ρωτάς?τις πηγες τουλαχιστον μετα στο μπλε καδο?
μια ζωή οικολογος!!!
Εεε,τι ρωτάς?τις πηγες τουλαχιστον μετα στο μπλε καδο?
σαν τον πολ τον ευμορφιδη και εσυ φυκια μας λες τοση ωραΕεε,τι ρωτάς?
μια ζωή οικολογος!!!
ποιος είναι αυτός?σαν τον πολ τον ευμορφιδη και εσυ φυκια μας λες τοση ωρα
Coco mat!!!!ποιος είναι αυτός?
ντροπη σου ο μιστερ κοκοματ ο απατεωνας του παλαιου πασοκ και σημερινος dragonποιος είναι αυτός?
Αγαπαει αλλον @πολυζωηςΚαλημερα αγαπη μου !!
Σ αγαπω παντρεψουμε !
αφου την θελεις και την αγαπας αστο επανω μου θα καθαρισω με την νυφη και το γαμπρο κλαψτον ηδη παραγειλε του στεφανι
Μου κάνεις πρόταση μωρακι μου ??Λενάκι καλημέρα.Ξέχασες την ημερομηνία γάμου?????????
πριν την αποδεχτεις στειλε μου τον να του κανω κανα 2 ηλεκτροσοκ να δεις που μετα θα το ξανασκεφτει πιο ωριμαΜου κάνεις πρόταση μωρακι μου ??
Είχαμε ορίσει και ημερομηνία.!!!!!Μου κάνεις πρόταση μωρακι μου ??
Καλημερα φως μου !!Καλημέρα Ελενα
Όχι όχι...Με ξεχασες !!
Τωρα θα κανω παραπονακι !
ti εγινε ρε πουστη μου σε ολη την ελλαδα γαμο εχεις υποσχεθειΚαλημερα φως μου !!
Με ξεχασες !!
Τωρα θα κανω παραπονακι !
Απο υποσχεσεις εχω χορτασει !!ti εγινε ρε πουστη μου σε ολη την ελλαδα γαμο εχεις υποσχεθει
νουνα βρες ενα καλο οικο ευγηρειας μην χανεις τον χρονο σου τζαμπαΑπο υποσχεσεις εχω χορτασει !!
Σιγα τη μεγάλη χώρα!!!!ti εγινε ρε πουστη μου σε ολη την ελλαδα γαμο εχεις υποσχεθει
ετοιμαζει να απλωθει προς την κεντρικη ευρωπηΣιγα τη μεγάλη χώρα!!!!
Βαφτιστήρι τι έγινε?? Κρατάς και την λίστα υποψηφίων γαμπρών????οταν ερχονται να ζητησουν το κοριτσι επρεπε να ειχες στηθει απο βραδυς εξω και να παραφυλας γιατι εχουμε και αλλες προσφορες λογω τσικνοπεμπτης
αστα τωρα αυτα και πες μου στηθος η μπουτι ?? και δεν θελω γυφτιες του στυλ βαλε 2 κιλα κλπΒαφτιστήρι τι έγινε?? Κρατάς και την λίστα υποψηφίων γαμπρών????
Σου δίνει τίποτα ή το κάνεις γιατί είσαι καλός άνθρωπος