Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 32.796
- Πόντοι
- 5.956
Παιζει ο Γιαννης.....δες κατι........αλλο....Δεν βλέπω ποδόσφαιρο..ούτε Μουντιάλ είδα είμαι μπασκετικός
Παιζει ο Γιαννης.....δες κατι........αλλο....Δεν βλέπω ποδόσφαιρο..ούτε Μουντιάλ είδα είμαι μπασκετικός
Βλέπω παγιδευμένοι στον Αντ1Παιζει ο Γιαννης.....δες κατι........αλλο....
Ωραια οπιτε ελευθερο το πεδιο...Βλέπω παγιδευμένοι στον Αντ1
Δεν νομίζω εδώ σε έχω υπό επιτήρηση...για να είσαι καλό παιδίΩραια οπιτε ελευθερο το πεδιο...
Ποσο;;;Δεν νομίζω εδώ σε έχω υπό επιτήρηση...για να είσαι καλό παιδί
Δεν χρηματιζομαι... Είμαι αδιάφθορος..φιλάω την τιμή της νουνας μου από κάτι διαφθορεις σαν του λόγου σουΠοσο;;;
Λευκη επιταγη....
Ναι προσεχεις εμενα και οι υπολοιποι κανουν παρελαση....αδικια.Δεν χρηματιζομαι... Είμαι αδιάφθορος..φιλάω την τιμή της νουνας μου από κάτι διαφθορεις σαν του λόγου σου
Εσύ είσαι ο επικίνδυνος... Ο γαμπρός θα την παντρευτείΝαι προσεχεις εμενα και οι υπολοιποι κανουν παρελαση....αδικια.
Αυριο πρωι πρωι θα ερθω να την ζητησω σε γαμο τοτε. Με λουλουδια και δαχτυλιδι. Επισημα.Εσύ είσαι ο επικίνδυνος... Ο γαμπρός θα την παντρευτεί
Από δάσκαλος γαμπρός θα το σκεφτώΑυριο πρωι πρωι θα ερθω να την ζητησω σε γαμο τοτε. Με λουλουδια και δαχτυλιδι. Επισημα.
Την υποψηφια @Ελενα110 θα ρωτησουμε;Από δάσκαλος γαμπρός θα το σκεφτώ
Αυτή η σύνθεση πάει με στρείδια και δύο κουτιά προφυλακτικά και όχι με μωρομαντιλα χαμομηλιου
άμα φάμε και στρείδια τυπε θα τρυπησουμε τους τοίχους!!!Αυτή η σύνθεση πάει με στρείδια και δύο κουτιά προφυλακτικά και όχι με μωρομαντιλα χαμομηλιου
βρε βρε καλως τον ξερεις απο τι ωρα μας εχει στημενους και σε περιμενουμεGood morning
Ειπα μηπως βαρεθεις και φυγεις. Ατυχια.βρε βρε καλως τον ξερεις απο τι ωρα μας εχει στημενους και σε περιμενουμε
σε περιμεναμε ειπες θα ερχοσουν να ζητησεις το κοριτσιΕιπα μηπως βαρεθεις και φυγεις. Ατυχια.
αν ειναι πιστωτικη φιλε λεφτακια μισο περιμενε να φερω το posκαλημερα , που βαράω κα΄ρτα ?