Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.401
- Πόντοι
- 12.756
οχι φίλε , εργασίας είναι , αυτες του Χατζηδακηαν ειναι πιστωτικη φιλε λεφτακια μισο περιμενε να φερω το pos
οχι φίλε , εργασίας είναι , αυτες του Χατζηδακηαν ειναι πιστωτικη φιλε λεφτακια μισο περιμενε να φερω το pos
δεν εχει ενδιαφερον τοτε εμπα ελευθερα εχουμε σηκωσει τις μπαρεςοχι φίλε , εργασίας είναι , αυτες του Χατζηδακη
Στο δρομο ειμαι......εχει λιγο κινηση.σε περιμεναμε ειπες θα ερχοσουν να ζητησεις το κοριτσι
οταν ερχονται να ζητησουν το κοριτσι επρεπε να ειχες στηθει απο βραδυς εξω και να παραφυλας γιατι εχουμε και αλλες προσφορες λογω τσικνοπεμπτηςΣτο δρομο ειμαι......εχει λιγο κινηση.
Το κοριτσι θελει ομως;
Με το ζορι γαμος δεν γινεται.
το κοριτσι ετοιμαζεταιΚαλημέρα αγορια, πολ, teac, νιπ και λοιποί... καλημέρα και στο κορίτσι βεβαίως βεβαίως. .
Σαν το δικο μου λουκανικο δεν εχει. Δεν θα βρει καλυτερο.οταν ερχονται να ζητησουν το κοριτσι επρεπε να ειχες στηθει απο βραδυς εξω και να παραφυλας γιατι εχουμε και αλλες προσφορες λογω τσικνοπεμπτης
Καλημερα αγαπη μου !!Καλημέρα αγορια, πολ, teac, νιπ και λοιποί... καλημέρα και στο κορίτσι βεβαίως βεβαίως. .
αρχισες παλι τα προστυχα μετα τον γαμο σεξΣαν το δικο μου λουκανικο δεν εχει. Δεν θα βρει καλυτερο.
Λενάκι καλημέρα.Ξέχασες την ημερομηνία γάμου?????????Καλημερα αγαπη μου !!
Σ αγαπω παντρεψουμε !
Μια καλημέρα λέω και πέφτουν κάτω ... ο Άλαν Ντάλον πρέπει να είμαι...Καλημερα αγαπη μου !!
Σ αγαπω παντρεψουμε !
μα ποιος εισαι το ΤΕΖΑΜια καλημέρα λέω και πέφτουν κάτω ... ο Άλαν Ντάλον πρέπει να είμαι...
δεν ξερω αν μπορει να το δει το μυνημα γιατι εχει δουλεια σκαβει κατι τουνελ ετοιμαζει ριφιφι στην τραπεζα κρητηςΚαλημέρα και στον Bill!
απλά επιβλεπω τις εργασιες,που δύναμη να σκαψω μετά τα χθεσινά!!!δεν ξερω αν μπορει να το δει το μυνημα γιατι εχει δουλεια σκαβει κατι τουνελ ετοιμαζει ριφιφι στην τραπεζα κρητης
μην μου πεις οτι αλητευεςαπλά επιβλεπω τις εργασιες,που δύναμη να σκαψω μετά τα χθεσινά!!!
έτρωγα στρείδια!!!!μην μου πεις οτι αλητευες
και μετα για πεςέτρωγα στρείδια!!!!
μετά χρησιμοποίησα δύο κουτιά καποτες για να μη λερωσω στο σπίτι!!!!και μετα για πες
τις πηγες τουλαχιστον μετα στο μπλε καδο?μετά χρησιμοποίησα δύο κουτιά καποτες για να μη λερωσω στο σπίτι!!!!