Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.546
Εκτελει εντολες αλλου !!πόσο μίζερη ζωή πρέπει να ζεις ,είναι κλειστά τα τσονταδικα σήμερα?
Νιαου νιαου τι κανει στα κεραμίδια
Εκτελει εντολες αλλου !!πόσο μίζερη ζωή πρέπει να ζεις ,είναι κλειστά τα τσονταδικα σήμερα?
ισως να τον κατονομάσεις και αναφορά..Εκτελει εντολες αλλου !!
Δάσκαλε έγραψες....Ειναι κλειστο το τσονταδικο και ειπες ας γραψω την παπαρια μου;
Μην ασχολείσαι ...το ποιος είναι αυτός που έβαλε την κριτική και τι πρεσβεύει είναι ορατό από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριάΕκτελει εντολες αλλου !!
Δεν νομίζω ότι η συγκεκριμένη πιέζει τα μέλη να βάλουν κριτική ντε και σώνει....από την άλλη ο καθένας δίνει τα λεφτά του όπου θέλει... Μπορείς να λαμβάνεις υπόψη σου ότι θέλεις ελευθερία λόγου και σκέψεις υπάρχει άφθονηΕμείς οι νεότεροι να την πάρουμε στα σοβαρά την κριτική ή όχι;;; Γιατί από ρωγα σκίζει, από χαρακτήρα τα σπάει αλλά αν είναι αστερίας γιατί να κλείσουμε ραντεβού; Ήρεμα ρωτάω
Απλά δεν είναι και εποχή για να πετάς λεφτά. Γιαυτό και ρωτάω. Ευχαριστώ για την απάντησηΔεν νομίζω ότι η συγκεκριμένη πιέζει τα μέλη να βάλουν κριτική ντε και σώνει....από την άλλη ο καθένας δίνει τα λεφτά του όπου θέλει... Μπορείς να λαμβάνεις υπόψη σου ότι θέλεις ελευθερία λόγου και σκέψεις υπάρχει άφθονη
Φίλε μου ο καθένας βλέπει από άλλη οπτική γωνία... Δεν αγοράζεις οικόπεδο...από την άλλη μίας και είσαι καινούργιος όπως είπες δεν την κάθε κριτική ποιος την βάζει και τι έχει προσφέρειΑπλά δεν είναι και εποχή για να πετάς λεφτά. Γιαυτό και ρωτάω. Ευχαριστώ για την απάντηση
Αυθορμητο ηταν Ειχα βγει εξω , περασα καλα , ενα γρηγορο σερφαρισμα να φυγει και η ζαλαδα απο το ποτο, ανεβηκε και μια ασχημη κριτικη εκεινη τη στιγμη και ειπα να σου στειλω ευχες , που ησουνα στην πολη του γλεντιουΠαντα περναω ομορφα στην ζωη μου ειτε ειμαι εκδρομη ειτε οχι !!
Εδω δεν καταλαβαινω τι εννοεις !!
Μαλλον ειμαι λιγο χαζη !!
Καλημερα !!
Καποια στιγμη δεν αντεχεις αλλο.Δάσκαλε έγραψες....
Ουτε επιλεγει αυτους που ειναι σιγουρη για την θετικη κριτικη.Δεν νομίζω ότι η συγκεκριμένη πιέζει τα μέλη να βάλουν κριτική ντε και σώνει....από την άλλη ο καθένας δίνει τα λεφτά του όπου θέλει... Μπορείς να λαμβάνεις υπόψη σου ότι θέλεις ελευθερία λόγου και σκέψεις υπάρχει άφθονη
Και κάτι άλλο δεν ζητάει και το Νικ νειμ σουΟυτε επιλεγει αυτους που ειναι σιγουρη για την θετικη κριτικη.
Πιο παλια ειχε ανοιξει και νημα " Πρεπει οι κοπελλες να εχουν καρτελλα κριτικων ? " Οι απαντησεις ειναι δυοΕμείς οι νεότεροι να την πάρουμε στα σοβαρά την κριτική ή όχι;;; Γιατί από ρωγα σκίζει, από χαρακτήρα τα σπάει αλλά αν είναι αστερίας γιατί να κλείσουμε ραντεβού; Ήρεμα ρωτάω
Ουτε ειρωνικη ειμαι ουτε επιθετικη ειλικρινα δεν ξερω οταν σου απαντω σε καποιο ποστ δικο σου εχεις αυτην την εντυπωση..Αυθορμητο ηταν Ειχα βγει εξω , περασα καλα , ενα γρηγορο σερφαρισμα να φυγει και η ζαλαδα απο το ποτο, ανεβηκε και μια ασχημη κριτικη εκεινη τη στιγμη και ειπα να σου στειλω ευχες , που ησουνα στην πολη του γλεντιου
Εσαι λιγο επιθετικη και ειρωνικη οποτε δεν το συνεχιζω συγκεκριμενα , δεν εχει νοημα
Θα παω σε κατι γενικο , στον Καζαντζακη , για να μην "τσιμπας" με τις ωραιες λεξεις των ΝεοΕλληνων
Ειναι ο ανθρωπος που ειπε το διασημο " Δεν περιμενω τιποτα , δεν ελπιζω σε τιποτα , αρα ειμαι ελευθερος"
Ο ιδιος ανθρωπος χρηματισε Υφυπουργος παιδειας, και εκανε ΔΥΟ φορες αιτηση να μπει στην Ακαδημια Αθηνων
Αν θελεις ουσια, βγες απο τα συνορα της συγχρονης ελλαδας, διαβασε πχ τα γραπτα και τη ζωη του Νελσον Μαντελα
Να υπαρχει δηλαδη ταυτιση λογων και εργων.
Καλησπερα δασκαλε !!Καλησπερα.
Έχει χιονίσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος δεν μπορείς να προσγειωθείςΚαλησπερα δασκαλε !!
Ποια ερχεται ???
Εσυ μαθητρια μου με φορα να τα σαρωσεις ολα στο περασμα σου.Καλησπερα δασκαλε !!
Ποια ερχεται ???
Για πες ρε γάτα και ποιανού?? Τα πήρες τα σχόλια σου όμως μπαμ μπαμ. Κι αυτοί που σε ξεφτιλιζουν 'εντολες' εκτελούν?? Και η επόμενη κριτική κι αυτή 'στημενη'?? Αυτά τα λίγα για τον τύπο που έχει την απορία αν πρέπει να σε διαλέξει.Εκτελει εντολες αλλου !!
Τυπε μείνατε λίγοι και ξεχωρίζετε από χιλιόμετρα. Η πιρφορια που σας δέρνει κάνει μπαμ.Καποια στιγμη δεν αντεχεις αλλο.
Μαλλον κλειστα ειναι ή νωρις ακομη και δεν εχει μαζευτει η αφροκρεμα.