πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.178
- Πόντοι
- 12.056
Υπέροχα....θα έρθεις???ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !
πως περνατε χωρις εμενα ??
Υπέροχα....θα έρθεις???ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !
πως περνατε χωρις εμενα ??
Που να ερθω ??Υπέροχα....θα έρθεις???
Ιερά Οδός 343, ΤΚ 12461, ΧαϊδάριΠου να ερθω ??
Στειλε διευθυνση !
Ιερά Οδός 343, ΤΚ 12461, Χαϊδάρι
Ε καλα τωρα... ξέρει ο Πολυζώης... θα φοράω το γαμπριατικο!Πως θα σε ξεχωρισει απο τους υπολοιπους τρελους;
Χαχαχα!
Μόλις τρελαθώ τελείωςΠου να ερθω ??
Στειλε διευθυνση !
Ερχομαι αθηνα με το νυφικο!!Ε καλα τωρα... ξέρει ο Πολυζώης... θα φοράω το γαμπριατικο!
Αμαν ..Πήγες Θεσσαλονίκη για να βρεις νυφικόΕρχομαι αθηνα με το νυφικο!!
Γαμπρο πηγα να βρω αλλα .......Αμαν ..Πήγες Θεσσαλονίκη για να βρεις νυφικό
Τελείωσαν τα κορόιδα....έχει έλλειψηΓαμπρο πηγα να βρω αλλα .......
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια .......Τελείωσαν τα κορόιδα....έχει έλλειψη
Έχουμε κάνει τα σαράντα τηςΗ ελπιδα πεθαινει τελευταια .......
Εγω γιατι ελπιζω οτι θα ερθουν καλυτερες μερες ???Έχουμε κάνει τα σαράντα της
Γυρνα εσυ και θα δουμε καλυτερες μερεςΕγω γιατι ελπιζω οτι θα ερθουν καλυτερες μερες ???
Μήπως να επέστρεφες τα 80€ του τύπου @gr777 να του φτιάξεις την ψυχολογία??Ολοι εχουν δικαιωμα στο ονειρο ειτε ειναι παιδια ειτε ειναι ενηλικες !
Εγω π.χ.. εχω ονειρο να σπουδασω ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ισως ετσι καταλαβω το ανθρωπινο μυαλο και να μπορω να βοηθησω μελλοντικα !!
Ειναι κλειστο το τσονταδικο και ειπες ας γραψω την παπαρια μου;Μήπως να επέστρεφες τα 80€ του τύπου @gr777 να του φτιάξεις την ψυχολογία??
Ας τον να συνεχισει θα παρει δωρο την αναφορα του στους διαχειριστές....Ειναι κλειστο το τσονταδικο και ειπες ας γραψω την παπαρια μου;
Εγινε και δικηγορος τωρα. Αναβαθμιστηκε.Ας τον να συνεχισει θα παρει δωρο την αναφορα του στους διαχειριστές....
Γιατι ημουν πολυ ελαστικη μαζι του
Έλα, μαζευτηκανε πολλοί και σου χάλασαν την παραμυθα.Ας τον να συνεχισει θα παρει δωρο την αναφορα του στους διαχειριστές....
Γιατι ημουν πολυ ελαστικη μαζι του
πόσο μίζερη ζωή πρέπει να ζεις ,είναι κλειστά τα τσονταδικα σήμερα?Έλα, μαζευτηκανε πολλοί και σου χάλασαν την παραμυθα.