jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Άμα κάνετε Πάρτουζα είμαι μέσα εγω
Ναι αμεσως μη χασεις
Άμα κάνετε Πάρτουζα είμαι μέσα εγω
Εγώ προτιμώ solo, πληθυντικός μόνο στις κοπέλες ;)Ναι αμεσως μη χασεις
Μετά βγαίνει εκτός εμβέλειας;μονο αιγαλεω παει το gps να εξηγούμαστε
μμμ,τι sexy πόδι.....Καλησπέρα αγορια!
Voila!
οχι φιλε δεν το ξερεις καλα ;) εσυ του βαζεις διευθυνση αθηνα αυτο ομως σε παει αιγαλεωΜετά βγαίνει εκτός εμβέλειας;
κάτι είναι και αυτό....οχι φιλε δεν το ξερεις καλα ;) εσυ του βαζεις διευθυνση αθηνα αυτο ομως σε παει αιγαλεω
Εγώ προτιμώ solo, πληθυντικός μόνο στις κοπέλες ;)
οχι φιλε δεν το ξερεις καλα ;) εσυ του βαζεις διευθυνση αθηνα αυτο ομως σε παει αιγαλεω
ραντεβου μεσημερι εβερεστ θα με γνωρισεις ευκολα ;) θα φοραω περουκα θα τρωω κουλουρι γιατι σημερα εχω παρακολουθησηκάτι είναι και αυτό....
εγώ είμαι Ίντερνετ καφέ.εχω και τάμπλετ.σμαρτ τιβι παίζει η να φέρω???ραντεβου μεσημερι εβερεστ θα με γνωρισεις ευκολα ;) θα φοραω περουκα θα τρωω κουλουρι γιατι σημερα εχω παρακολουθηση
ραντεβου μεσημερι εβερεστ θα με γνωρισεις ευκολα ;) θα φοραω περουκα θα τρωω κουλουρι γιατι σημερα εχω παρακολουθηση
φερε εσυ εχεις 5 ταμπλετ 3 smart tv και το ιντερνετ καφε ;) την πιτσαρια την εχεις ακομηεγώ είμαι Ίντερνετ καφέ.εχω και τάμπλετ.σμαρτ τιβι παίζει η να φέρω???
φερε εσυ εχεις 5 ταμπλετ 3 smart tv και το ιντερνετ καφε ;) την πιτσαρια την εχεις ακομη
Τα 2 πρώτα ψηφία μάλλον ήταν περιττά φίλε Καλή επιτυχία πάντως...Καλησπέρα Έλενα είμαι ο Σπύρος...Έχουμε βρεθεί 3 φορές στο bill (Ιανουάριος, Μάιος και Ιούλιος)....Επειδή δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα γιατί είμαι νέο μέλος, θα σου στείλω εδώ κάποια ψηφία του κινητού μου... 69.....454 Δεν ξέρω κατά πόσο εξυπηρετεί αυτό αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Θα ήθελα να με βάλεις στην κλήρωση Πολλά φιλάκια
Προλαβαίνω να την συναντήσω 2 φορές μέχρι την κλήρωση ??? :-)
πλάκα κάνω , καλή κλήρωση και στους τυχερούς να το ευχαριστηθούν
Next time... KeepΚ γω δεν προλαβα
Next time... Keep