Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.805
- Πόντοι
- 5.956
Καλο βραδυ και μια υπεροχη εβδομαδα να εχεις.
Καλο βραδυ και μια υπεροχη εβδομαδα να εχεις.
Καλο βραδυ με υπεροχα ονειρα !Καλο βραδυ και μια υπεροχη εβδομαδα να εχεις.
Θα μου κανεις παρεα ομως για να γινουν υπεροχα;Καλο βραδυ με υπεροχα ονειρα !
Θα σου πω δεν ταιριαζουν ολοι οι ανθρωποι με ολους !!
Για να διατηρηθει μια φιλια σιγουρα πρεπει να γινουν και υποχωρησεις και απο τις 2 πλευρες
Με τα κοριτσια αυτα δεν υπαρχει ανταγωνισμος ουτε ζηλεια !!
Με εχουν στηριξεισε δυσκολες στιγμες τις ζωης μου και η αντριαννα και η αννα 590 τις αγαπω οτι χρειαστουν ειμαι εδω και τους το εχω πει !!
Εχω και φιλες στην προσωπικη μου ζωη που οι φιλιες κρατανε πανω απο 20 χρονια ειναι δυσκολο στα χρονια που ζουμε να κρατηθει μια φιλια ....
Ειδικα αναμεσα σε γυναικες γιατι η μια κοιταει να βγαλει το ματι της αλλης .....χαχαχαχαχαχα
Αυτη την εβδομαδα θα σας τρελανω στις φωτο απο τον κηπο μου !!
ΕΝΝοειτε ..ξεβρακωτη θα βαλεις που νομιζουν οτι βρισκομαστε ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΝΑ 110Αυτη την εβδομαδα θα σας τρελανω στις φωτο απο τον κηπο μου !!
Μου χαλασες την ρομαντικη ατμοσφαιρα !!ΕΝΝοειτε ..ξεβρακωτη θα βαλεις που νομιζουν οτι βρισκομαστε ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΝΑ 110
εισοδος ελευθερη
καλημέρα στο πιο όμορφο λουλούδι !
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !καλημέρα στο πιο όμορφο λουλούδι !
δωστε γκαζιΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !
καλημερα στη πιο ομορφη ψυχη !!
καλημέρα στο πιο όμορφο λουλούδι !
Μπα μη σε ξεγελανε οι φωτο. Η Ελενα ειναι εντελβαις , που βρισκεται στα πιο αποκρημνα σημεια των Αλπεων , και πολλες φορες κινδυνευεις για να το πιασεις χαχαχακαλημέρα στο πιο όμορφο λουλούδι !
Λουλουδι χωρις αγκαθια !!Μπα μη σε ξεγελανε οι φωτο. Η Ελενα ειναι εντελβαις , που βρισκεται στα πιο αποκρημνα σημεια των Αλπεων , και πολλες φορες κινδυνευεις για να το πιασεις χαχαχα
πολυ φεμινιστικα ολα αυτα
Λουλουδι χωρις αγκαθια !!
Καλυμενα αγκαθια , σαν τα νυχια της γατας χαχαχαΛουλουδι χωρις αγκαθια !!
Ολοι οι ανθρωποι εχουν νυχια μονο που πρεπει να τα δειχνουμε εκει που χρειαζεται μονο !!Καλυμενα αγκαθια , σαν τα νυχια της γατας χαχαχα
Καλημερα