πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.413
- Πόντοι
- 12.056
Κάνεις σεξ νουνα τελικά δεν είσαι το αγνό κοριτσάκι που ήξεραΕννοώ διαφορετικές στάσεις στο σεξ !!
Κάνεις σεξ νουνα τελικά δεν είσαι το αγνό κοριτσάκι που ήξεραΕννοώ διαφορετικές στάσεις στο σεξ !!
Δεν πάω ποτέ εκκλησία χωρίς τις φίλες μου !!Παραξυπνήσαμε Κυριακάτικα..... Εκκλησία πήγες???
Όλοι η κομπανία... Το τρίο στουτζεςΔεν πάω ποτέ εκκλησία χωρίς τις φίλες μου !!
Μια φορα τον χρονο κανω !!Κάνεις σεξ νουνα τελικά δεν είσαι το αγνό κοριτσάκι που ήξερα
Σε λίγο θα μας πεις ότι η Λάσκαρη στον αστερισμό της παρθένου η ταινία έχει φτιαχτεί από την ζωή σουΜια φορα τον χρονο κανω !!
Η δικιά μου ιστορία εχει πιο πολυ σασπενς από τη δική της!!Σε λίγο θα μας πεις ότι η Λάσκαρη στον αστερισμό της παρθένου η ταινία έχει φτιαχτεί από την ζωή σου
Τις άλλες μέρες πως το λες?Μια φορα τον χρονο κανω !!
Κανω ερωτα !!Τις άλλες μέρες πως το λες?
Εγώ πάντως κάνω κάθε μέρα τσισακιαΚανω ερωτα !!
και οχι μόνο κάθε μέρα , αλλά και πολλες φορές μέσα στην μέρα.... Να είσαι ειλικρινής....Εγώ πάντως κάνω κάθε μέρα τσισακια
Το πολύ τρειςκαι οχι μόνο κάθε μέρα , αλλά και πολλες φορές μέσα στην μέρα.... Να είσαι ειλικρινής....
Έτσι είναι τα καλά κορίτσια.. Πάντα με μια τουλάχιστον φίλη μαζί. Ποτέ μόνες ... Αααα το καλό να λέγεται....Δεν πάω ποτέ εκκλησία χωρίς τις φίλες μου !!
κανονικά πρέπει τουλάχιστον 5. Δεν πίνεις αρκετά νερά και στην ηλικία σου πρέπει να προσέχεις τα νεφρά ....Το πολύ τρεις
Πίνω τουλάχιστον 3 λίτρα τον χειμώνα... απλός δεν κατουραω πολύ ...πηδάω πολύ..... Είμαι πρωταθλητής στο παρκούρΜονο τρεις ??
Πινε πιο πολυ νερακι !!
Παντως το οτι μπορεις και εχεις φιλες απο το χωρο , ειναι εξαιρετικα σπανιο Και λεει πολλα για το χαρακτηρα σουΔεν πάω ποτέ εκκλησία χωρίς τις φίλες μου !!
Θα σου πω δεν ταιριαζουν ολοι οι ανθρωποι με ολους !!Παντως το οτι μπορεις και εχεις φιλες απο το χωρο , ειναι εξαιρετικα σπανιο Και λεει πολλα για το χαρακτηρα σου
Ειδικα που οι περισσοτερες λογω αυτης της δουλειας ειναι εγωκεντρικες και μαλομενες και με τα πομολα απο τις πορτες του σπιτιου τους