Νέα

Έλενα Ράπτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 404K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lenin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
1) Ξανθιά δεν είναι τα βάφει
2) Από όμορφη.... αντικειμενικά βάση αναλογιων και συμμετρίας στρο πρόσωπο δεν είναι (και μη με ρωτάτε να σας κάνω ειδικη ανάλυση ρωτήστε κάποιον ειδικό). Έχει μια προσποιητή ευγένεια που σε σχέση με άλλες γυναίκες που είναι τρομερα δύστροπες δίνει την εντύπωση ότι είναι ένας προσιτος άνθρωπος κάτι σημαντικό για την προσέλκυση ψήφων. Επίσης προσέχει όμως την δίαιτα της αλλά το σώμα δεν έχει πολύ θηλυκές καμπύλες απλως είναι σχετικά αδύνατη.
3) Επώνυμη.... Μεγάλη κουβέντα αλλά τελοσπάντων ας μην είμαι υπερβολικός σαν βουλευτής ο τίτλος και μόνο είναι ο μοναδικός λόγος που το δικαιολογεί..

Γενικώς πάντως θυμίζει πολύ μια παλιά συμμαθήτρια παλιά απλή φίλη  μας σε γενικές γραμμες το μεσο κορίτσι της διπλανής πόρτας. Έχει φοβερή υποστήριξη από τα media ειδικά στο ξεκίνημα και πιστεύω ακράδαντα ότι ήτανε φοβερά τυχερή. Είμαι πάντως σίγουρος ότι αυτοί που την προβάλουν και μιλούν συνέχεια καλά γι αυτήν πρέπει να είναι  επιεικώς ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ εξαιρούνται αν τους πληρώνει η ίδια για διαφήμιση !
Αυτά.

προφανως δεν την εχεις δει απο κοντα οποτε μην κρινεις , οταν την δεις θα δεις και τις απιστευες καμπυλες (βυζαρες , απιστευτος κωλος) και το θεικο προσωπο που εχει.
ως τοτε να εισαι επιφυλακτικος

aftastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Την έχω δει απο κοντά  για αυτό μη πετάγεσαι σαν πορδούλα να μου λες να μην κρίνω.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
αμα δεν σου αρεσει , μην ασχολεισαι , εγω την τεταρτη βραδυ θα περναω μια χαρα , εσυ θα

χαχαχαχαχαχα αντε με το καλο Ψυχουλα μου..... Θα ειναι μια πρωτογνωρη εμπειρια για σενα.
Αλλα ακομα δεν μας ειπες τα ποστ σου εσυ τα σβηνεις ή οι μοντς?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Με επαγγελματικό μακιγιάζ και φωτογράφους, ακόμα και οι πιο γριές και άσχημες δείχνουν θεές.

aftastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ είμαι μια χαρά ως αντρας σκέφτηκες ποτέ ομως μηπως έχεις ειδικες τάσεις στις σαβούρες ? Η συγκεκρυμένη δεν είναι σαβούρα απλά μιά μέτρια κοπέλα όπότε αλλός ένας λόγος να την βλέπεις σαν θεά.... Τι να κανουμε ρε φίλε δεν μας τρέχουνε τα σάλια για την κάθε μετριότητα αλλά ακόμα και έτσι να ήταν δεν θα κάναμε και σαν λιγούριδες όπως εσυ. Κράτα και λίγη αξιοπρέπεια αμα δεν σέβεσαι τον εαυτό σου τουλάχιστον να μη βλάπτεις και τους άλλους γιατί οπως είναι γνωστό η λιγουρίαση είναι μεταδοτική. Κάτι τέτοια άτομα που σκέφτονται σαν εσένα μας χαλανε την πιάτσα και μετα αναρωτιόμαστε γιατί οι Ελληνίδες είναι τόσο ψωνισμένες.

lenin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Εγώ είμαι μια χαρά ως αντρας σκέφτηκες ποτέ ομως μηπως έχεις ειδικες τάσεις στις σαβούρες ? Η συγκεκρυμένη δεν είναι σαβούρα απλά μιά μέτρια κοπέλα όπότε αλλός ένας λόγος να την βλέπεις σαν θεά.... Τι να κανουμε ρε φίλε δεν μας τρέχουνε τα σάλια για την κάθε μετριότητα αλλά ακόμα και έτσι να ήταν δεν θα κάναμε και σαν λιγούριδες όπως εσυ. Κράτα και λίγη αξιοπρέπεια αμα δεν σέβεσαι τον εαυτό σου τουλάχιστον να μη βλάπτεις και τους άλλους γιατί οπως είναι γνωστό η λιγουρίαση είναι μεταδοτική. Κάτι τέτοια άτομα που σκέφτονται σαν εσένα μας χαλανε την πιάτσα και μετα αναρωτιόμαστε γιατί οι Ελληνίδες είναι τόσο ψωνισμένες.
το οτι ειναι ψωνισμενη ειναι αληθεια αλλα αν δεν ψωνιστει μια Μουναρα σαν την Ραπτη τοτε ποια θα ψωνιστει , το καθε τσοκαρο. Εμενα με χαλαει που υπαρχουν πολλοι τυποι με κομπλεξ σαν και εσενα που δεν μπορουν να δουν αντικειμενικα μια γυναικα , βλεπουν ειτε μια βουλευτη , ειτε μια πλουσια γυναικα , ειτε μια βουλευτινα της ΝΔ, ειτε καποια που εχει ψωνιστει με την εμφανιση της και οχι μια γυναικα που αντικειμενικα ειναι η ΜΟΥΝΑΡΑ. Καθε τι πανω της ειναι μαεστρικα φτιαγμενο. ΝΑΙ ειμαι λιγουρης οταν προκειται για τετοιες γυναικες , οπως καθε φυσιολογικος ανδρας. Βλεπω μια ωραια γυναικα με τελειες αναλογιες και δεν με απασχολει αν ειναι πουτανα , μαλακισμενη ή ψωνισμενη ή δεξια.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όχι και τέλειες αναλογίες...

aftastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Πρώτα από όλα δεν είπα οτι είναι ψωνισμένη γιατί ακόμα και αν είναι (πιθανόν) δεν την ξέρω προσωπικά ούτε είπα ότι όλες ειναι ψωνισμένες επειδη μπορει να είναι ωραιες ειτε λογω κοινωνικης θέσης. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι φυσιολογικο να ψωνίζονται αλλα και εμεις σαν ανδρες δεν πρεπει να κανουμε σαν λιγουριδες γιατι τονίζουμε την ματαιοδοξία τους και μην προσπαθείς να διαστρεβλωσεις ή να γυρίσεις την βαρύτητα αυτών  που λέω γιατί δεν σε συμφέρει. Δεν βλέπω την Ράπτη με κομπλεξ γιατί έχει μια θέση και μάλιστα απο την στιγμή που αντικειμενικα δεν πιστεύω ότι είναι όμορφη αρά θα ηταν γελοιό να στηρίξεις τουε υσχυρισμούς σου. Οπως λοιπόν παραδέχτηκες  ο ίδιος ότι είσαι λιγούρης για το άτομο της(τουλάχιστον εδώ συμφωνούμε σε κάτι)  κράτα τη λιγούρα για τον εαυτό σου και μην μας επιβαλεις το μπαζο σου σαν μουναρα γιατί καταντα γελοιο ασε και που  προσβάλεις πολλές όμορφες γυναικες πολύ ομορφότερες που δεν μιλά κανεις για αυτές οπως και έτσι πρεπει να γίνεται. Αμα λιγουρευεσαι/γουστάρεις καποια τότε κυνηγα την αν δεν μπορείς την ίδια βρες κάποια άλλη αντιστοιχη δεν υπάρχει λόγος να μας λες (και να μας τα πρήζεις) πια πόσο πολύ την θαυμάζεις δεν έχει κανένα νόημα ούτε θα σε ωφελήσει άσε που όταν αυτή δεν λέει και πολλά (ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ)γίνεσαι γραφικός.

lenin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Πρώτα από όλα δεν είπα οτι είναι ψωνισμένη γιατί ακόμα και αν είναι (πιθανόν) δεν την ξέρω προσωπικά ούτε είπα ότι όλες ειναι ψωνισμένες επειδη μπορει να είναι ωραιες ειτε λογω κοινωνικης θέσης. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι φυσιολογικο να ψωνίζονται αλλα και εμεις σαν ανδρες δεν πρεπει να κανουμε σαν λιγουριδες γιατι τονίζουμε την ματαιοδοξία τους και μην προσπαθείς να διαστρεβλωσεις ή να γυρίσεις την βαρύτητα αυτών  που λέω γιατί δεν σε συμφέρει. Δεν βλέπω την Ράπτη με κομπλεξ γιατί έχει μια θέση και μάλιστα απο την στιγμή που αντικειμενικα δεν πιστεύω ότι είναι όμορφη αρά θα ηταν γελοιό να στηρίξεις τουε υσχυρισμούς σου. Οπως λοιπόν παραδέχτηκες  ο ίδιος ότι είσαι λιγούρης για το άτομο της(τουλάχιστον εδώ συμφωνούμε σε κάτι)  κράτα τη λιγούρα για τον εαυτό σου και μην μας επιβαλεις το μπαζο σου σαν μουναρα γιατί καταντα γελοιο ασε και που  προσβάλεις πολλές όμορφες γυναικες πολύ ομορφότερες που δεν μιλά κανεις για αυτές οπως και έτσι πρεπει να γίνεται. Αμα λιγουρευεσαι/γουστάρεις καποια τότε κυνηγα την αν δεν μπορείς την ίδια βρες κάποια άλλη αντιστοιχη δεν υπάρχει λόγος να μας λες (και να μας τα πρήζεις) πια πόσο πολύ την θαυμάζεις δεν έχει κανένα νόημα ούτε θα σε ωφελήσει άσε που όταν αυτή δεν λέει και πολλά (ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ)γίνεσαι γραφικός.
Ειναι βεβαιο πλεον πως δεν εισαι φανατικος ανδρας και εδω δεν ειναι το καταλληλο site για σενα. Υπαρχει και το gay.gr Εκει θα βρεις αυτο που ζητας

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ρε συντροφε λενιν, δεν μας παρατας βραδιατικα που θα μας βγαλεις και γκαι??
Ουτε εμενα μου αρεσει το ινδαλμα σου. Κοιτα κατι λιγουρια που θα μας πουν και γκαι.
Ρε ουυυυυστ. 

aftastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Πεστα ρε Ryu O Lenin είναι η κλασσική περίπτωση "Ελληνάρα"

Ρε ουστ ! Τουρκόσποροι !

OP
OP
I

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
www.imagehosting.com/out.php/i486506_69b.jpg]
t486506_69b.jpg
[/URL[/URL]]

Μακαρι να κανει κατι τετοιο να την βλεπουμε καθε πρωι με τα μινι της Μενεγακη και τα ντεκολτε της Μελετη. Τις τρωει και τις 2 ανετα. Ελα ρε Ελενακι στο λαο σου.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
περιμενει τον "λαο" της να την τιμισει στις επομενες εκλογες.....

Και μόνο τότε τον "θυμάται", γιατί κατά τα άλλα σιγά μην την απασχολεί ο "λαός" της(όπως και πολλούς άλλους, άλλωστε)... ;)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Και μόνο τότε τον "θυμάται", γιατί κατά τα άλλα σιγά μην την απασχολεί ο "λαός" της(όπως και πολλούς άλλους, άλλωστε)... ;)
Πολλούς?και τους ....300(όχι του Λεωνίδα) έπρεπε να πείς.....

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα η Μαρια Μπεκατωρου στην εκπομπη της ειχε ρεπορταζ απο το ζευγαρακι που εθεαθησαν σε παραλιακο ξενοδοχειο ...
Μαλιστα ο Μαρακακης, ηταν σε ρολο αχθοφορου και της κουβαλουσε τις βαλιτσες!
χαχαχαχαχα!
Παντως αυτη πρεπει να ειναι μεγαλυτερη καπου 2 χρονια απο τον Μαρακακη!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Παντως αυτη πρεπει να ειναι μεγαλυτερη καπου 2 χρονια απο τον Μαρακακη!

Δεν είναι και πιπίνι, αλλά προσέχει τον εαυτό της (και μόνον αυτόν νομίζω), οπότε θα παραμένει αξιοπρόσεκτη παρουσία για πολλά χρόνια ακόμη, είτε ως ωραία, είτε ως γοητευτική γυναίκα...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
και οι 2 τους ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ ψώνια..Ολο τουπέ κ κώλο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom