Επισκέπτης
για να μην κουραζεστε. Η κοπελα ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ. Συνδιαζει αλητεία, πουτανιά, κομ ιλ φω και δυναμη στις ιδανικλες αναλογίες. Απλά, σαν Θεσ/κιά, βαφεται λιγο παραπάνω. Και δε μιλάω εκ του μακρωθεν ουτε απο αυτα που βγαινουν στα περιοδικά.
για να μην κουραζεστε. Η κοπελα ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ. Συνδιαζει αλητεία, πουτανιά, κομ ιλ φω και δυναμη στις ιδανικλες αναλογίες. Απλά, σαν Θεσ/κιά, βαφεται λιγο παραπάνω. Και δε μιλάω εκ του μακρωθεν ουτε απο αυτα που βγαινουν στα περιοδικά.
Δεν ειναι ετσι. Πανε πολλα χρονια που θα ελεγα μια γυναικα που εχεις διαφορους εραστες πουτανα. Αν εγω εχω 20 γκομενες ειμαι πηδηχταρας αλλα αν μια γυναικα εχει 20 γκομενους ειναι πουτανα? Ελεος. Διαβασα στο Αρθρο να γραφει για οσες σχεσεις τις εχουν γραψει στον τυπο. Απο υπουργο ως σωματοφυλακα. Πανω απο 10 ατομα Και? Καλα κανει. Δημοκρατια εχουμε. Με οσους θελει ας παει.ρε παιδια ΠΟΣΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ειναι και αξιοπρέπεια εχει, κάποια που την εχουν τσακώσει με τουλάχιστον 21313131 ανδρες οι παπαράτσιδες?Αν ηταν η γειτόνισσα θα την λέγατε ταναπου!Αυτη την λετε ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ και φοβερη και τρομερή πολιτικο..Η διπροσωπεία του σύγχρονου αρσενικού..
Ξέρετε ότι την πάω, αλλά σήμερα έκανε χοντρό foul με τα παπούτσια που φόραγε.
(Τι παλιοκατίνα που είμαι τελικά)
φιλε μου μην το συζητας, η ραπτη ειναι μεγαλη καυλα! την θυμαμαι απο οταν ηταν δημοτικη συμβουλος πριν γινει βουλευτης! απιστευτα γλυκια φοβερο σωμα κ αερα μεγαλης γκομενας! το τι κανει σαν πολιτικος μπορει να το κρινει ο καθενας κ να την κραξει κ με την ψηφο του αλλα σαν γυναικα ειναι θεα! σε συγχαιρω για το thread!
ρε συναγωνιστες μην τρελλαινεστε απλα ειναι θεα αμα την συγκρινουμε με την μαριεττα γιαννακου κουτσικου. Γκομενες σαν κι αυτην στην Θεσσαλονικη κυκλοφορουν εκατονταδες.
φιλε μου σωστη η αποψη σου αν κ δεν ξερω σε ποιον αναφερεσαι.. παντως προσωπικα αν κ νεο μελος δεν εχω γραψει κ ουτε θα γραψω τοσο απαξιωτικα σχολια για τις ελληνιδες οσο αλλοι, διαφωνω σε παρα πολλες αποψεις τυπου οι ελληνιδες ειναι ολες καβαλημενες κ για τον πουτσο, κ επομενως μου αρεσει να συζηταω για την εμφανιση μιας καταπληκτικης (για εμενα) γκομενας!
Σωστος!!!Καλά, δε χρειάζεται να παλιώσεις για να αρχίσεις το κράξιμο στις Ελληνίδες, μπορείς να το κάνεις όποτε γουστάρεις