Νέα

Έλενα Ράπτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 404K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
για να μην κουραζεστε. Η κοπελα ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ. Συνδιαζει αλητεία, πουτανιά, κομ ιλ φω και δυναμη στις ιδανικλες αναλογίες. Απλά, σαν Θεσ/κιά, βαφεται λιγο παραπάνω. Και δε μιλάω εκ του μακρωθεν ουτε απο αυτα που βγαινουν στα περιοδικά.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
για να μην κουραζεστε. Η κοπελα ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ. Συνδιαζει αλητεία, πουτανιά, κομ ιλ φω και δυναμη στις ιδανικλες αναλογίες. Απλά, σαν Θεσ/κιά, βαφεται λιγο παραπάνω. Και δε μιλάω εκ του μακρωθεν ουτε απο αυτα που βγαινουν στα περιοδικά.

Για όλα θα συμφωνήσω εκτός από αλητεία...αλητεία εκ του ασφαλούς δε γίνεται, Ραίηβ...Αν είσαι αλητάκι, δέχεσαι και να χάσεις βολέματα κλπ, κάτι που δε νομίζω να ισχύει γι αυτήν...δύσκολη η άτιμη η αλητεία...Κατά τα άλλα ναι, ξέρει η γυναίκα τί της γίνεται, δεν είναι απλά ένα εμφανίσιμο τσόλι...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ρε παιδια ΠΟΣΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ειναι και αξιοπρέπεια εχει, κάποια που την εχουν τσακώσει με τουλάχιστον 21313131 ανδρες οι παπαράτσιδες?Αν ηταν η γειτόνισσα θα την λέγατε ταναπου!Αυτη την λετε ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ και φοβερη και τρομερή πολιτικο..Η διπροσωπεία του σύγχρονου αρσενικού..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μάλλον εννοείς η δουλικότητα του σύγχρονου αρσενικού σε κάθε στοιχειωδώς εμφανίσημη γυναίκα...

OP
OP
I

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
ρε παιδια ΠΟΣΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ειναι και αξιοπρέπεια εχει, κάποια που την εχουν τσακώσει με τουλάχιστον 21313131 ανδρες οι παπαράτσιδες?Αν ηταν η γειτόνισσα θα την λέγατε ταναπου!Αυτη την λετε ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ και φοβερη και τρομερή πολιτικο..Η διπροσωπεία του σύγχρονου αρσενικού..
Δεν ειναι ετσι. Πανε πολλα χρονια που θα ελεγα μια γυναικα που εχεις διαφορους εραστες πουτανα. Αν εγω εχω 20 γκομενες ειμαι πηδηχταρας αλλα αν μια γυναικα εχει 20 γκομενους ειναι πουτανα? Ελεος. Διαβασα στο Αρθρο να γραφει για οσες σχεσεις τις εχουν γραψει στον τυπο. Απο υπουργο ως σωματοφυλακα. Πανω απο 10 ατομα Και? Καλα κανει. Δημοκρατια εχουμε. Με οσους θελει ας παει.
Και τελος αν εγω προσωπικα την λεω ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ , το λεω καθαρα απο την εξωτερικη της εμφανιση που ειναι του γουστου μου. Οχι γιατι ειναι επωνυμη, οχι γιατι ειναι πολτικος και δεν κρινω αν εχει 20 ή ενα γκομενο.
Εγω προσωπικα και απεναντι μου να εμενε , και περιπτερου να ηταν ΠΑΛΙ γυναικαρα θα την ελεγα γιατι συγκεντρωνει ολα τα χαρακτηριστικα που μου αρεσουν σε μια γυναικα
ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ξέρετε ότι την πάω, αλλά σήμερα έκανε χοντρό foul με τα παπούτσια που φόραγε.

(Τι παλιοκατίνα που είμαι τελικά)

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
φιλε μου μην το συζητας, η ραπτη ειναι μεγαλη καυλα! την θυμαμαι απο οταν ηταν δημοτικη συμβουλος πριν γινει βουλευτης! απιστευτα γλυκια φοβερο σωμα κ αερα μεγαλης γκομενας! το τι κανει σαν πολιτικος μπορει να το κρινει ο καθενας κ να την κραξει κ με την ψηφο του αλλα σαν γυναικα ειναι θεα! σε συγχαιρω για το thread!

OP
OP
I

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
φιλε μου μην το συζητας, η ραπτη ειναι μεγαλη καυλα! την θυμαμαι απο οταν ηταν δημοτικη συμβουλος πριν γινει βουλευτης! απιστευτα γλυκια φοβερο σωμα κ αερα μεγαλης γκομενας! το τι κανει σαν πολιτικος μπορει να το κρινει ο καθενας κ να την κραξει κ με την ψηφο του αλλα σαν γυναικα ειναι θεα! σε συγχαιρω για το thread!

να και ενας δικος μου. Να σαι καλα!!!!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Τελικα ασχολουμαστε ρε παιδια με τις Ελληνιδες η οχι??? Θα με τρελανετε!!! Δεν μπορει να τις απαξιωνουμε απο τη μια και απο την αλλη να αφιερωνουμε τοσο χρονο και χορο για την προσωπικη ζωη τους! Ποσοι μελη ειναι υποκριτες??? Γουσταρετε Ελληνιδες, πειτε το! Μην τις βριζετε ομως απο τη μαι κ απο την αλλη ασχολειστε μαζι τους! Μην λετε απο τη μια οτι δεν τις γλυφετε κ απο την αλλη παραθετετε καθε κουτσομπολιο τους! Φοβαστε την απορριψη για αυτο λετε οτι δεν ασχολειστε? Η τις εχετε χεσμενες οπως εγω? Δεν μπορει να αφιερωνουμε τοσο χορο της σελιδας σε ξενερωτες Ελληνιδες η τα λιγουρια να ασχολουνται με καθεμια (η καθενα) που ποσταρει με γυναικειο ονομα! Προτεινω στον moderator να ανοιξει ενοτητα με τιτλο Ελληνιδες η Ελληνιδες celebrities και εκει να ποσταρει καθε μελος που γουσταρει Ελληνιδες χωρις συμπλεγματα!!! Αποψη μου οτι οποιος γουσταρει αυτα ας αγοραζει το περιοδικο ciao!!!

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
φιλε μου σωστη η αποψη σου αν κ δεν ξερω σε ποιον αναφερεσαι.. παντως προσωπικα αν κ νεο μελος δεν εχω γραψει κ ουτε θα γραψω τοσο απαξιωτικα σχολια για τις ελληνιδες οσο αλλοι, διαφωνω σε παρα πολλες αποψεις τυπου οι ελληνιδες ειναι ολες καβαλημενες κ για τον πουτσο, κ επομενως μου αρεσει να συζηταω για την εμφανιση μιας καταπληκτικης (για εμενα) γκομενας!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Σωστος. Αναφερομαι στα μελη που στα caall girl, στα δστριπτιτζαδικα, στα μασατζιδικα απαξιωνουν τις Ελληνιδες. Αλλα ασχολουνται τοσο πολυ μαζι τους (και καλα για να τις κρινουν). Δεν ασχολουμαι σημαινει οτι ουτε κρινω!!! Απλα δεν υπαρχουν !

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ρε συναγωνιστες μην τρελλαινεστε απλα ειναι θεα αμα την συγκρινουμε με την μαριεττα γιαννακου κουτσικου. Γκομενες σαν κι αυτην στην Θεσσαλονικη κυκλοφορουν εκατονταδες.

OP
OP
I

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
ρε συναγωνιστες μην τρελλαινεστε απλα ειναι θεα αμα την συγκρινουμε με την μαριεττα γιαννακου κουτσικου. Γκομενες σαν κι αυτην στην Θεσσαλονικη κυκλοφορουν εκατονταδες.

Και στο διαγωνισμο ομορφιας που ηταν προχθες η ωραιοτερη ηταν. Δεν ειπαμε πως δεν υπαρχουν αλλες ωραιες στην θεσσαλονικη αλλα τωρα για αυτην μιλαμε. Αμα εξαιρεσεις το γεγονος πως ειναι βουλευτινα (και φαινεται στην συγκριση που κανεις) θα αντιληφθεις πως προκειται για μια αντικειμενικα ομορφη γυναικα που συνδυαζει ολα τα προσοντα για να θες να την σκισεις.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
φιλε μου σωστη η αποψη σου αν κ δεν ξερω σε ποιον αναφερεσαι.. παντως προσωπικα αν κ νεο μελος δεν εχω γραψει κ ουτε θα γραψω τοσο απαξιωτικα σχολια για τις ελληνιδες οσο αλλοι, διαφωνω σε παρα πολλες αποψεις τυπου οι ελληνιδες ειναι ολες καβαλημενες κ για τον πουτσο, κ επομενως μου αρεσει να συζηταω για την εμφανιση μιας καταπληκτικης (για εμενα) γκομενας!

Καλά, δε χρειάζεται να παλιώσεις για να αρχίσεις το κράξιμο στις Ελληνίδες, μπορείς να το κάνεις όποτε γουστάρεις :boobies:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
εγω παντως ΔΕΝ την γάμαγα...
πειτε οτι θέλετε,εγω ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΔΙΝΑ ουτε για πίπα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom