ο μπαρμπας μου ειναι μια μεγαλη αλητοφατσα , ναυτικος. Εχει κανει τα παντα , εχει βιωσει τα παντα. Μου ελεγε απο μικρος που ημουν, πως η σεξουαλικη επιθυμια μιας γυναικας φαινεται στο βλεμμα της. Του εδειξα προχθες στον ΑΝΤ1 την Ραπτη και μου απαντησε πως αυτη η γυναικα ειναι ανικανοποιητη σεξουαλικα , βγαζει φλογα απο μεσα της , εντονη σεξουαλικη επιθυμια. Αν λοιπον ο γερολυκος ξερει τι του γινεται και δεν εχει ξεκουτιανει τοτε ο δικηγορος του Deal , μαλλον ειναι πολυ κλο κλο και αυγο τιποτα , που λεει και ο Γεωργίου
Δεν είναι απίθανο να συμβαίνει αυτό που λες, ipap...Ο μπάρμπας σίγουρα θα ξέρει κάτι παραπάνω αφού έχει μάθει τη ζωή και τον ανθρώπινη φύση μέσα από βιώματα, ενώ οι περισσότεροι σήμερα την μαθαίνουν από ... βιβλία.
ʼλλωστε όταν είσαι στη θέση της Ελένης Ράπτη, πρέπει να είσαι politically correct και τα περισσότερα γίνονται για το φαίνεσθαι...Σίγουρα, πιο ελεύθεροι να είναι κοντά στην αρχέγονη φύση τους είναι άνθρωποι μη διάσημοι που μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν, όσο τους παίρνει φυσικά, και σίγουρα η Ελένη γουστάρει πολλούς ως ερωτικούς συντρόφους, αλλά δεν "επιτρέπεται" να τους έχει, ενώ μια σερβιτόρα τους έχει χωρίς να δίνει λογαριασμό...με αυτό που πόσταρες έδωσες μια άλλη διάσταση, πίσω από τη βιτρίνα, στη ζωή της Ελένης, που με κάνει να τη βλέπω πιο ανθρώπινα, με συμπάθεια και συγκατάβαση...σαν ένα κορίτσι που επιθυμεί να ζήσει και να γευτεί αυτά που κάνουν την ύπαρξη άξια να τη ζεις, όπως φιλία, έρωτα, οικογένεια ίσως, αλλά από κάποιο πείσμα της μοίρας εγκλωβίστηκε στην πολιτική και παίζει ένα ρόλο που δεν της ταιριάζει και ίσως δεν της είναι επιθυμητός?Δε θεωρώ τυχαίο, ότι κάθε φορά που βρίσκει την ευκαιρία, επιδίδεται σε «ξεσπάσματα» ζωής και μετά την κυνηγούν όλοι οι και καλά "σοβαροί" πως δεν είναι συμπεριφορά βουλευτού αυτή και άλλα κουφά?