Νέα

Έλενα Ράπτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 404K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εγω παντως ΔΕΝ την γάμαγα...
πειτε οτι θέλετε,εγω ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΔΙΝΑ ουτε για πίπα..

Ήδη ετοιμάζει την επιστολή παραίτησής της από το βουλευτικό αξίωμα και έγκυρες πηγές τη θέλουν να κλείνεται σε μοναστήρι...
:2funny:  :uglystupid:

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ήδη ετοιμάζει την επιστολή παραίτησής της από το βουλευτικό αξίωμα και έγκυρες πηγές τη θέλουν να κλείνεται σε μοναστήρι...
:2funny:  :uglystupid:
Δηλαδη θα μαραθει η πολιτικη ζωη του τοπου ετσι? Ποσοι την γνωριζουν απο τις τοποθετησεις της στη βουλη? Επιτελους θα εχουν ευλαιριες οι γλομενο fan του Μαρακακη! Πλασαριστηκε σαν Hot και αυτος!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μαρεσει που ειναι και σε εναν σύλλογο δωρητών οργάνων..Αυτη δώρισε κανα όργανο της?

OP
OP
I

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
μαρεσει που ειναι και σε εναν σύλλογο δωρητών οργάνων..Αυτη δώρισε κανα όργανο της?
η αληθεια ειναι πως εγινε πρωτη μαλιστα. Και εφοσον την εχω δει απο κοντα μπορω να σου πω πως καθε οργανο της ειναι καταπληκτικο....

OP
OP
I

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
δεν γνωρίζω τίποτα γι' αυτόν, πέραν του ό,τι φαίνεται στην TV
ο μπαρμπας μου ειναι μια μεγαλη αλητοφατσα , ναυτικος. Εχει κανει τα παντα , εχει βιωσει τα παντα. Μου ελεγε απο μικρος που ημουν, πως η σεξουαλικη επιθυμια μιας γυναικας φαινεται στο βλεμμα της. Του εδειξα προχθες στον ΑΝΤ1 την Ραπτη και μου απαντησε πως αυτη η γυναικα ειναι ανικανοποιητη σεξουαλικα , βγαζει φλογα απο μεσα της , εντονη σεξουαλικη επιθυμια. Αν λοιπον ο γερολυκος ξερει τι του γινεται και δεν εχει ξεκουτιανει τοτε ο δικηγορος του Deal , μαλλον ειναι πολυ κλο κλο και αυγο τιποτα , που λεει και ο Γεωργίου

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
τελικα ποσο 8α παει αυτο το θεμα για την κυρια τιποτα ξεκολατε

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ο μπαρμπας μου ειναι μια μεγαλη αλητοφατσα , ναυτικος. Εχει κανει τα παντα , εχει βιωσει τα παντα. Μου ελεγε απο μικρος που ημουν, πως η σεξουαλικη επιθυμια μιας γυναικας φαινεται στο βλεμμα της. Του εδειξα προχθες στον ΑΝΤ1 την Ραπτη και μου απαντησε πως αυτη η γυναικα ειναι ανικανοποιητη σεξουαλικα , βγαζει φλογα απο μεσα της , εντονη σεξουαλικη επιθυμια. Αν λοιπον ο γερολυκος ξερει τι του γινεται και δεν εχει ξεκουτιανει τοτε ο δικηγορος του Deal , μαλλον ειναι πολυ κλο κλο και αυγο τιποτα , που λεει και ο Γεωργίου

Δεν είναι απίθανο να συμβαίνει αυτό που λες, ipap...Ο μπάρμπας σίγουρα θα ξέρει κάτι παραπάνω αφού έχει μάθει τη ζωή και τον ανθρώπινη φύση μέσα από βιώματα, ενώ οι περισσότεροι σήμερα την μαθαίνουν από ... βιβλία.
ʼλλωστε όταν είσαι στη θέση της Ελένης Ράπτη, πρέπει να είσαι politically correct και τα περισσότερα γίνονται για το φαίνεσθαι...Σίγουρα, πιο ελεύθεροι να είναι κοντά στην αρχέγονη φύση τους είναι άνθρωποι μη διάσημοι που μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν, όσο τους παίρνει φυσικά, και  σίγουρα η Ελένη γουστάρει πολλούς ως ερωτικούς συντρόφους, αλλά  δεν "επιτρέπεται" να τους έχει, ενώ μια σερβιτόρα τους έχει χωρίς να δίνει λογαριασμό...με αυτό που πόσταρες έδωσες μια άλλη διάσταση, πίσω από τη βιτρίνα, στη ζωή της Ελένης, που με κάνει να τη βλέπω πιο ανθρώπινα, με συμπάθεια και συγκατάβαση...σαν ένα κορίτσι που επιθυμεί να ζήσει  και να γευτεί  αυτά που κάνουν την ύπαρξη άξια να τη ζεις, όπως φιλία, έρωτα, οικογένεια ίσως, αλλά από κάποιο πείσμα της μοίρας εγκλωβίστηκε στην πολιτική και παίζει ένα ρόλο που δεν της ταιριάζει και ίσως δεν της είναι επιθυμητός?Δε θεωρώ τυχαίο, ότι κάθε φορά που βρίσκει την ευκαιρία, επιδίδεται σε «ξεσπάσματα» ζωής και μετά την κυνηγούν όλοι οι και καλά  "σοβαροί" πως δεν είναι συμπεριφορά βουλευτού αυτή και άλλα κουφά?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δε τη βάλαν με το ζόρι στην πολιτική.

OP
OP
I

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
Ότι και να πω είναι λίγο. Η γυναίκα είναι η απόλυτη καύλα. ΜΟΥΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τι βυζάρες θεε μου

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Ότι και να πω είναι λίγο. Η γυναίκα είναι η απόλυτη καύλα. ΜΟΥΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τι βυζάρες θεε μου

Πολυ καλη φωτο το οπισθοφυλλο δεν το εχεις να εχουμε μια σφαιρικη αποψη?

OP
OP
I

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
αυτη εδωσε μεχρι στιγμης ο μαυρομουστακακης. ελπιζω να δωσει και αλλες

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Διακρίνω το χαρακτηριστικό σωματότυπο της τυπικής ελληνιδας.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
οποιος την ακούσει να μιλάει και ακούσει πως χρησιμοποιεί την γραμματική θα καταλάβει για ΤΙ γυναίκα μιλάμε..
Σαπίλα..Κιόμως επειδη εχει μεγάλα βυζια σας κάνει να την ψηφίζετε..Σάπιοι ψηφοφόροι..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δυστυχώς έτσι είναι...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αχ ρε Έλενα...σε ζηλεύουν κουκλάρα μου....σε ζηλεύουν....εδώ δεν μπορούν να μιλήσουν πρώην και υποψήφιοι(?)πρωθυπουργοί..... :headbang: :headbang: :headbang:

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Δεν ξέρω τι λένε οι υπόλοιποι κύριοι, εγώ έχω δει τη Ράπτη από κοντά σε φιλανθρωπική εκδήλωση και αντικειμένικά είναι πολύ όμορφη και ακτινοβολεί κάτι. Μου αρέσει.  Και νομίζω ότι μπορώ να αξιολογήσω καλά τις γυναίκες, τι καπνό φουμάρουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom