You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έλενα Ράπτη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ipap
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 404K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Εντάξει είπαμε ειναι ΗΛΙΘΙΑ αλλα ΕΥΓΑΜΗΣΙΜΗ...
Ηλίθια, αλλά ... βουλευτής
λοιπον αφταστε..χαιρομαι που απαντησες.ξεκιναω με το εξης:καταρχας δεν καταλαβαινω το μαινος σου για την συγκεκριμμενη.ειναι δικαιωμα σου να μην την ψηφιζεις,αλλα για να μιλας τοσο σκληρα θα πρεπει αν μη τι αλλο να εχεις κατι μεμπτο να της προσαψεις.το οτι ειναι ξανθια κ τουλαχιστον εμφανισιμη δεν σημαινει οτι ειναι κ κατ'αναγκη #ουτανα η οτι εχει κοιμηθει με τη μιση βουλη.προσωπικα ουτε την συμπαθω-ουτε την ψηφιζω-ουτε καν την γνωριζω.απλα εγω εκφραζω το θαυμασμο μου για την ομορφια της-αυτο ειμαι σε θεση να το γνωριζω!!!σκεψου κ αυτο..ειναι αλλοι κ αλλοι στη βουλη,αυτη σε πειραξε που ειναι κ ουσιαστικα παρακολουθηματικο στοιχειο???τεσπα...καλο χαλβαΑκουσέ εδώ menis -ή οπως λέγεσαι τελοσπάντων- αν το να λες την αλήθεια είναι βλακεια -κατά εσένα -και μάλιστα προκλητική τότε εσύ είσαι αυτός που έχει το πρόβλημα και όχι εγώ. Καμιά φορά η αλήθεια ενοχλεί , πρέπει να λέγεται όμως είτε μας αρέσει είτε όχι δεν ξέρω αν ανήκεις στην κατηγορία των ατόμων που προανέφερα και ούτε με ενδιαφέρει γιατί υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν και ούτε είναι δική μου δουλεία να πω στον καθένα τι πρέπει να κάνει. Ο καθένας μπορεί να γουστάρει και να πράτει οπως γουστάρει έστω και αν αυτά έχουν αρνητικές συνέπειες. Όσον αφορα την συγκεκρυμένη προσωπικά οπως πολύ άνδρες ούτε στον τάφο της δεν θα κατουρούσα αλλοι πάλι ισως να την γουστάρουν γούστα είναι αυτά όχι ομως να μας πρήζουν τα αρχίδια σε ένα site οπου έχουμε δει και περιγράψει εμπειρίες με πολλές πανέμορφες γυναίκες.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Λετε οταν πάρει ελληνική ιθαγένεια η Ντενίζ να την βάλουμε σητν βουλή οπως την Τσιτσιολίνα..?
καλυτερη θα είναι απο τις ΡαπτοΓκερεκοΚουντουραΚαιλη..
Επαναλαμβάνω από προηγούμενο post:
Γιατί όχι και στριπτηζούδες; Οι περισσότερε ς είναι πιο ωραίες από αυτήν, αλλά ... στριπτηζούδες, που σημαίνει ότι αφού η τιμή τους είναι δεδομένη και προσιτή σε πολλούς, τις λες πουτάνες. Ενώ κάποιες κυρίες, επώνυμες και γκλαμουράτες, άρα τοποθετημέν ες σε βάθρο και απλησίαστες είναι ... θεές. Αν βέβαια μπορείς να προσεγγίσει ς την τιμή με την οποία κοστολογούν ΟΙ ΙΔΙΕΣ τους εαυτούς τους, τότε αποκτάς το δικαίωμα να τις χαρακτηρίζεις πατσαβούρες . Μέχρι τότε, απλά ... θεές.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Δίκιο έχει ο aftastos.Δε κατακρίνει άλλωστε τη συγκεκριμένη αλλά την αρρώστια της μουνοδουλίασης.
CONSTANTLY
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σε παρακαλω μην μου πειραζεις την καιλη ειναι η συμπαθεια μου!ασε που δεν μπηκε στην βουλη και τωρα την βλεπουμε μονο στο δελτιο ειδησεων του μεγκα!Λετε οταν πάρει ελληνική ιθαγένεια η Ντενίζ να την βάλουμε σητν βουλή οπως την Τσιτσιολίνα..?
καλυτερη θα είναι απο τις ΡαπτοΓκερεκοΚουντουραΚαιλη..
οχι οτι αν εμπαινε θα πηγαινε μπροστα η χωρα αλλα λεμε τωρα!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
σε παρακαλω μην μου πειραζεις την καιλη ειναι η συμπαθεια μου!ασε που δεν μπηκε στην βουλη και τωρα την βλεπουμε μονο στο δελτιο ειδησεων του μεγκα!
οχι οτι αν εμπαινε θα πηγαινε μπροστα η χωρα αλλα λεμε τωρα!
Γιατί, αν έμπαινε θα την βλέπαμε;
Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω το κομπλεξ που εχουν καποιοι τυποι σαν και εσενα. Καταρχας δεν νομιζω πως αυξανεται η ματαιοδοξια της γιατι αρεσει σε μενα. Εγω προσωπικα ουτε την ψηφισα ουτε θα την ψηφισω. Το τι κανουν οι αλλοι στην Θεσσαλονικη δεν με απασχολει γιατι μιλας μαζι μου και οχι με αυτους. Δεν μπορεις εσυ να κρινεις τι αρεσει στους αλλους. Εσενα μπορει να σε αναβει η Θωδη, δικαιωμα σου. Δεν θα σε κρινω εγω. Εμενα μου αρεσει αυτη. Κανενας δεν σε πριζει και δεν σε υποχρεωνει να διαβαζεις για καμια. Εφοσον δεν σου αρεσει η γκομενα , αδιαφορησε πληρως για το post και γραψε καπου που σε ενδιαφερει. Το να βριζεις εδω οποια δεν σου αρεσει και μαλιστα και οσους τους αρεσει ειναι απλα α ν ο η σ ι α. Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις το προβλημα εισαι εσυ και οχι αυτη που μπηκε στη βουλη.Απορώ πως ασχολείστε συνέχεια με αυτό το μπάζο. τελικά το πρόβλημα με τις γυναίκες σε αυτό τον τόπο αρχίζει με κάποιους ηλίθιους που χαλάνε την πιάτσα με το να υπερτιμουν την κάθε φαντασμένη αυξάνοντας την ματαιδοξία της. Δυστυχώς το αποτέλεσμα παίρνει μπάλα και τους άλλους χωρίς να φταίνε.
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ! (ΜΠΑΖΟ)ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ !
ipap δεν έβρισα κανέναν προσωπικά σε αυτό το forum απλά εξέφρασα την αποδοκιμασία μου για κάποιες συμπεριφορές. Κόμπλεξ δεν έχω με τίποτα και πρέπει να καταλάβεις ότι σε ένα forum μπορούμε να εκφραζόμαστε και να διαφωνούμε ελεύθερα έστω και με βαρίες εκφράσεις και ειδικά κάθε φορά που ανοίγω το site και βλέπω πάνω αριστερά (βλέπεΤελευταίες δημοσιεύσεις ) να δίνεται αξία σε μια μετριότατη παρουσία ε τότε καλά κάνω και παρεμβαίνω. Τα γούστα του καθενός μπορεί να είναι διαφορετικά κάπου όμως στη μέση υπάρχει μια αντικειμενικότητα και οι περισσότεροι συμφωνούν μαζί μου ότι η συγκεκριμένη είναι μια μετριότητα και εμφανισιακά άλλα και γενικότερα. ʼντε πια αρκετή αξία της δώσατε και βάζω και τον εαυτό μου μέσα που κάθισα να γράψω έστω και αρνητικά στο forum. Και σου τονίζω πάλι δεν έβρισα.
Όχι δεν κάνεις καλά που παρεμβαίνεις και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να εκφράσεις την αποδοκιμασία σου, για το δικό μου γούστο. Έχεις κάθε δικαίωμα να πεις την άποψη σου για την συγκεκριμένη κυρία και είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να χαρακτηρίσεις ηλίθιους και μπαζομουνοδουλους οποιους έχουν διαφορετικό γούστο από το δικο σου. Τώρα που το είδες πως οι περισσοτεροι συμφωνούν μαζί σου δεν ξέρω. Στην συγκεκριμένη θα δώσουμε όση αξία γουστάρουμε και αν δεν σου αρέσει απλά μην ασχολείσαι.ipap δεν έβρισα κανέναν προσωπικά σε αυτό το forum απλά εξέφρασα την αποδοκιμασία μου για κάποιες συμπεριφορές. Κόμπλεξ δεν έχω με τίποτα και πρέπει να καταλάβεις ότι σε ένα forum μπορούμε να εκφραζόμαστε και να διαφωνούμε ελεύθερα έστω και με βαρίες εκφράσεις και ειδικά κάθε φορά που ανοίγω το site και βλέπω πάνω αριστερά (βλέπεΤελευταίες δημοσιεύσεις ) να δίνεται αξία σε μια μετριότατη παρουσία ε τότε καλά κάνω και παρεμβαίνω. Τα γούστα του καθενός μπορεί να είναι διαφορετικά κάπου όμως στη μέση υπάρχει μια αντικειμενικότητα και οι περισσότεροι συμφωνούν μαζί μου ότι η συγκεκριμένη είναι μια μετριότητα και εμφανισιακά άλλα και γενικότερα. ʼντε πια αρκετή αξία της δώσατε και βάζω και τον εαυτό μου μέσα που κάθισα να γράψω έστω και αρνητικά στο forum. Και σου τονίζω πάλι δεν έβρισα.
Πάντα φιλικά Ιωάννης
Επισκέπτης
Η συγκεκριμένη είναι πολύ ωραία γυναίκα. Τη γουστάρω τρελά. Πανέμορφη. Ωστόσο μιας και μιλάμε για ωραίες γυναίκες που προσπάθησαν να μπουν στη Βουλή, θεωρώ ότι η Καιλή είναι ακόμη πιο όμορφη. Κουκλάρα.
Ειναι φοβερό παιδί , τι λέμε τώρα. Απο τα ωραιότερα μουνιά που κυκλοφορούν. Για αυτο βγαίνει κιόλας, για κανενα αλλο λογο. Αν ήταν μετρια δεν θα την ψήφιζαν.
Απλα μερικοί τύποι το βλέπουν πολιτικά το θεμα , τι να κανουμε , τοσο τους κοβει.....
Απλα μερικοί τύποι το βλέπουν πολιτικά το θεμα , τι να κανουμε , τοσο τους κοβει.....
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Ειναι φοβερό παιδί , τι λέμε τώρα. Απο τα ωραιότερα μουνιά που κυκλοφορούν. Για αυτο βγαίνει κιόλας, για κανενα αλλο λογο. Αν ήταν μετρια δεν θα την ψήφιζαν.
...Κι άλλο τόσο κόβει σε αυτούς που την ψηφίζουν λόγω εμφάνισης... ;)
σωστός , με συμπληρώνεις!!!!...Κι άλλο τόσο κόβει σε αυτούς που την ψηφίζουν λόγω εμφάνισης... ;)
Επισκέπτης
Το να γράφει κάποιος εδώ το θαυμασμό του για κάποια επώνυμη δεν τονώνει τον εγωισμό της, κατά την ταπεινή μου άποψη. Τονώνει τον εγωισμό του κάθε τσόκαρου ο Μαλάκας που κερνάει σφηνάκια άγνωατες, αυτός που κορνάρει και σε γκόμενες και φεύγει χωρίς να τους πιάσει κουβέντα όπως και αυτός που φωνάζει χαρακτηρισμούς που εκδηλώνουν θαυμασμό από μακριά επίσης χωρίς να πιάνει κουβέντα.
Επισκέπτης
Από υποψήφιες Βουλευτίνες στις προηγούμενες εκλογές πάντως αυτή του συγκεκριμένου θέματος ήταν το Νο2 με βαθμολογία 7/10. Η Καιλή ήταν Νο1 με 9/!0.
panourgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
καλη ειναι ρε παιδια , εξαλου μας πηδανε που μας πηδανε οι 300 της βουλης , τουλαχιστον αυτη και να μας πηδηξει κατι καλο θα νοιωσουμε και εμεις , δεν μπορει , οσο να ειναι αλλο να σε πειδαει ο αλογοσκουφης με τους φορους αλλο η ελενα !!! ε ???
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 901
- Πόντοι
- 96
το καλυτερο σλογκαν το εχει η πορνοσταρ mary carey που βαζει για κυβερνητης στην καλιφορνια
finally a politician you WANT to be screwed by
οι δικές μας πολυ παρθενες το παιζουν και αν κανουν πως κουνηθούν ο Τυπος τις βγαζει τσουλες .
δεν κοιτανε που ο τσοχατζοπουλος και ο Παγακαλος που ειναι και 300 κιλα παντρευτηκαν 20αρες ο αλλος ο μορφονιος της ΝΔ με κατακοιτη γυναικα γλωσοφιλιοταν σε μπαρ με τη 20αρα γραμματεα του
finally a politician you WANT to be screwed by
οι δικές μας πολυ παρθενες το παιζουν και αν κανουν πως κουνηθούν ο Τυπος τις βγαζει τσουλες .
δεν κοιτανε που ο τσοχατζοπουλος και ο Παγακαλος που ειναι και 300 κιλα παντρευτηκαν 20αρες ο αλλος ο μορφονιος της ΝΔ με κατακοιτη γυναικα γλωσοφιλιοταν σε μπαρ με τη 20αρα γραμματεα του