Νέα

Έλενα Ράπτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 404K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
εχω ακουσει οτι η κυρια Ραπτη ειχε πεσει με τον παριο και ....το αυτοκινητο τους στη θαλασσα στο λιμανι της Θεσσαλονικης.το χετε ακουσει απο πουθενα?ειναι αληθεια??Οσο για τη θελξη εχω ακουσει οτι τα εχει με εναν που παιζει στη σειρα Ερωτας στον ΑΝΤ1,αληθεια ειναι??

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Την  ιστορία  την  είχα  ακούσει  κι  εγω, με  πρωταγωνιστές " μεγάλο  τραγουδιστή" και  "κοσμική  κυρία  της  Θεσσαλονίκης".Καλό  γκομενάκι  η  κ Ράπτη , αλλά  κατά  τα άλλα,  το μηδέν  παλεύει  με  το  τίποτα.

OP
OP
I

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
Σήμερα το πρωί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Κυρία Ράπτη με συνοδεία του γνωστού και μη εξαιρεταίου δικηγόρου του DEAL κατέβηκε απο ασημί SAAB και μπήκε στο υπουργείο Παιδείας .Περίεργη εικόνα ....-

Για του λόγου το αληθές

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Το STAR λέει ΤΩΡΑ την ιστορία αγάπης!!!!

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
0
Κοίτα φίλε μου που καταντήσαμε! Μάλιστα! Η κοπέλα με την αξία της (τα λεφτά και τα κονέ του μπαμπά και της μαμάς) μπήκε στον δήμο. Και με τον ίδιο τρόπο μπήκε και στην βουλή! Και επειδή έχει ωραίο μουτράκι και καλό κορμάκι όλοι λέμε πόσο ομορφαίνει η βουλή. Και κανείς δεν μιλάει για το τι λέει και το τι κάνει η κοπέλα εκεί. Και μην μου πει κανένας για φιλανθρωπίες γιατί θα είναι πολύ μεγάλος μαλάκας μα πάρα πολύ μεγάλος μαλάκας. Γιατί παλικάρια είναι υποχρέωση του κράτους να προστατεύει τους πολίτες και στην υγεία και στην παιδεία. Αν λοιπόν τα αυτονόητα και δεδομένα που πρέπει να κάνει αυτή η πολιτεία δεν τα κάνει και θεωρούμε προσόν και επίτευγμα το ότι μια ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ τα προσφέρει σαν φιλανθρωπία τότε να πάμε να κόψουμε το λαιμό μας. Γιατί η κυρία Ράπτη την ψήφισαν να είναι εκεί για να ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ για το κοινό καλό. Και όχι για να αποκτά δημοσιότητα η «ελεημοσύνη της». Αν πάλι νοιώθει άσχημα για τα προβλήματα του κόσμου και την πείνα γύρω της, ας κάνει ένα κόπο να δώσει το μισθό της και τα λεφτάκια του μπαμπά της σε αυτούς που έχουν ανάγκη.  Και αν την ενοχλεί η ανισότητα που βλέπει γύρω της να σκεφτεί αν κάποιος χωρίς τα μέσα και τα κονέ τα δικά της έχει καταφέρει ποτέ να αναδειχτεί. Όσο για όλους τους φίλους που λένε ότι πάλι καλά που είναι αυτή στην βουλή και ομορφαίνει ας πάνε να πάρουν καμία γλάστρα να την βάλουν στο κοινοβούλιο. Θα μπορούσαν ίσως να διοργανώσουν μια απεργία με θέμα να προσλαμβάνονται μουνάρες υπάλληλοι στην βουλή. Για να ομορφαίνει τα περιβάλλον. Τελικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι έχουν δίκιο όλοι όσοι λένε ότι το μουνί σέρνει καράβι.  :headbang:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
ως άτομο με παραδοσιακά θέση στην ναυτιλία ....το μουνί σέρναι αρμαδες ολόκληρες!!!!  .......αν  έχει να πει κάτι στην κοινωνία μας έστω και για απλότερα θέματα από κάποια όπως πχ ενεργειακα ή περιβαντολογικά....τότε η άλλη στην Αυστρία η οποία παρότι τώρα πλεόν είναι μέλος του κοινοβουλίου άλλα συνεχίζει να ασχολείται και με την μικρή επιχειρησή ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ σε ηλικιωμένους κυριώς....τότε αυτή τι παράσημα πρέπει να πάρει και πόση από εμας θα έπρεπε να  ψηφίσουν παρόμοια της στην Ελλάδα..... αλλά ας πει τι  έχει πίασει περισσότερο άλλο περα από το αιδοιο της τα τελευταία χρόνια η κα ξανθια...............και για πόσα χρόνια ακόαμ θα το πιάνει δηλαδη

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Όσο για όλους τους φίλους που λένε ότι πάλι καλά που είναι αυτή στην βουλή και ομορφαίνει ας πάνε να πάρουν καμία γλάστρα να την βάλουν στο κοινοβούλιο. Θα μπορούσαν ίσως να διοργανώσουν μια απεργία με θέμα να προσλαμβάνονται μουνάρες υπάλληλοι στην βουλή. Για να ομορφαίνει τα περιβάλλον. Τελικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι έχουν δίκιο όλοι όσοι λένε ότι το μουνί σέρνει καράβι.  :headbang:

Γιατί όχι και στριπτηζούδες; Οι περισσότερες είναι πιο ωραίες από αυτήν, αλλά ... στριπτηζούδες, που σημαίνει ότι αφού η τιμή τους είναι δεδομένη  και προσιτή σε πολλούς, τις λες πουτάνες. Ενώ κάποιες κυρίες, επώνυμες και γκλαμουράτες, άρα τοποθετημένες σε βάθρο και απλησίαστες είναι ... θεές. Αν βέβαια μπορείς να προσεγγίσεις την τιμή με την οποία κοστολογούν ΟΙ ΙΔΙΕΣ τους  εαυτούς τους, τότε αποκτάς το δικαίωμα να τις χαρακτηρίζεις πατσαβούρες. Μέχρι τότε, απλά ... θεές.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κούκλα και γαμώ τα άτομα είναι.

Σαν βουλευτής...τι να σας πω, όλοι τους για (edit:κρέμασμα) φτύσιμο είναι άλλωστε.

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ε, ρε τι κανει με το στομα αυτη...
Τυχερος ο δικηγορος του DEAL

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
βλέπεις έναν νέο άνθρωπο να μπαίνει στη βουλή και λες άντε ωραία θα αλλάξει κάτι και σκατά στα μούτρα μας καταντάει τα ίδια  :booty: με όλους τους άλλους  :headbang:  :headbang:
τουλάχιστον τώρα θα τους λέμε "γαμιέστε" και θα το εννούμε με όλοι τη σημασία της λέξης....

έλα μωρο για ένα ανασχηματισμό....  :birdman:

OP
OP
I

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
δεν ειναι και τοσο φοβερη ρε παιδια. καλη ειναι αλλά οχι και τοσο φοβερη

Αν την δεις από κοντά θα αλλάξεις γνώμη. Δεν έχει ψεγάδι. Πρόσωπο barbie, στήθος μεγάλο, πεταχτός πωπός, όμορφα πόδια, όλα σε τέλεια αναλογία. Για μένα με διαφορά η ομορφότερη ελληνίδα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Για μένα με διαφορά η ομορφότερη ελληνίδα

Εντάξει, ας μην υπερβάλουμε κιόλας...Μην ξεχνάμε ότι όλες οι επώνυμες ασχολούνταο όλη τη μέρα με το μ... τους και πώς θα το προβάλλουν :)

OP
OP
I

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
Εντάξει, ας μην υπερβάλουμε κιόλας...Μην ξεχνάμε ότι όλες οι επώνυμες ασχολούνταο όλη τη μέρα με το μ... τους και πώς θα το προβάλλουν :)

Δεν υπερβάλω καθόλου γιατί την έχω δει από κοντά με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα και πραγματικά δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Αλλα περί ορέξεως.............

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Εντάξει, ας μην υπερβάλουμε κιόλας...

Συμφωνώ, και έγω την είδα από κοντά αλλά δεν μου έφυγε το σκαρπέλο... καλό μουνί, έξυπνο... αλλά εκεί που είναι δεν με ενδιαφέρει αν ξυρίζει της μουνότρυχες της, από πιο αμάξι κατεβαίνει και αν έχει φυσικό βυζί... με ενδιαφέρει να δουλεύει ας περνούσε λιγότερη ώρα μπροστά στον καθρέφτη και ας έκανε περισσότερα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ!!!!! πότε δεν την έχω ακούσει για κάτι που έκανε αλλά για "κάτι" που έδειξε, ας σοβαρευτούμε λέω εγώ αν θέλουμε γλάστρες έχει η TV πολλές στη βουλή έχουμε πίξει στα βλήτα... τέλος!

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Παιδια , η Ελενα δεν παιζεται οτι και να λετε.
Ειχα την τυχη πριν λιγα χρονια να βρεθουμε στο εξωτερικο για ενα event για 3 ημερες , οπου εκει την εζησα απο κοντα , ολες τις ωρες. Απλη, φιλικη, ομορφη ακομα και αβαφη το πρωι , πολυ ωραιο κορμι...μου εκανε φοβερη εντυπωση( εχω και φωτογραφια της που βγαλαμε μαζι!!!!)..

OP
OP
I

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
Συμφωνώ, και έγω την είδα από κοντά αλλά δεν μου έφυγε το σκαρπέλο... καλό μουνί, έξυπνο... αλλά εκεί που είναι δεν με ενδιαφέρει αν ξυρίζει της μουνότρυχες της, από πιο αμάξι κατεβαίνει και αν έχει φυσικό βυζί... με ενδιαφέρει να δουλεύει ας περνούσε λιγότερη ώρα μπροστά στον καθρέφτη και ας έκανε περισσότερα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ!!!!! πότε δεν την έχω ακούσει για κάτι που έκανε αλλά για "κάτι" που έδειξε, ας σοβαρευτούμε λέω εγώ αν θέλουμε γλάστρες έχει η TV πολλές στη βουλή έχουμε πίξει στα βλήτα... τέλος!
Δεν σου ειπε κανεις να την ψηφισεις. Εγω την κρινω ως γυναικα και ετσι μονο με ενδιαφερει. Σαν γυναικα ειναι τελεια , σαν πολιτικος ειμαι Αθηνα και δεν με απασχολει

OP
OP
I

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
Παιδια , η Ελενα δεν παιζεται οτι και να λετε.
Ειχα την τυχη πριν λιγα χρονια να βρεθουμε στο εξωτερικο για ενα event για 3 ημερες , οπου εκει την εζησα απο κοντα , ολες τις ωρες. Απλη, φιλικη, ομορφη ακομα και αβαφη το πρωι , πολυ ωραιο κορμι...μου εκανε φοβερη εντυπωση( εχω και φωτογραφια της που βγαλαμε μαζι!!!!)..

Σε ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom