Νέα

Έλενα Ράπτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 404K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
I

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
Ανδρέα συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά δεν έκανα το ποστ ,μάζεψα τα βιντεο και τις φωτο για να την κρίνουμε σαν άνθρωπο ή σαν πολιτικό  αλλά σαν γυναίκα. Για αυτό και το έβαλα στο Sex Γενικά. Μπορούμε να ανοίξουμε ένα άλλο τοπικ στο Γενικά και να μιλήσουμε για την πολιτικό Ράπτη. Το έχω γράψει άλλες 3 φορές. Ας επικεντρωθούμε στη γυναίκα Ράπτη (αυτή ειναι η δική μου πρόθεση, καλή ή κακή) ή οποία σαν όμορφη γυναίκα εκπέμπει μια έντονη σεξουαλικότητα, αρκετοί άλλωστε μου ζήτησαν να δουν photos και video της και εδώ τα μαζεύω.
Με σεβασμό σε όλους όσους γράφουν εδώ και φυσικά στην εν λόγω κυρία. Ιωάννης

Όχι αντιπαραθέσεις εδώ παρακαλώ. Είναι λεπτή η θέση των mods σε τέτοιες περιπτώσεις. Σας ευχαριστώ πολύ!!!

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1

Κάποτε απορούσα με τους "μεγάλους" που παρακολουθούσαν
αυτό το βαρετό πρόγραμα στην τηλεόραση, το πιο βαρετό
από όλα, που λεγόταν βουλή...

Δεν ξέρω αν υπήρχαν πάντα τόσο όμορφες γυναίκες σε αυτό
τον γεροντοκρατούμενο χώρο, μα χαίρομαι που υπάρχουν πλέον :).

Ξανθιά, κοινωνική, έξυπνη κ' όμορφη... Θανατηφόρος συνδυασμός...

qozac

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ο συνδυασμος σε γυναικα οπως και σε αντρα εξυπνη/ος + ομορφη/ος δν υπαρχει ειναι αντιφαση.εκτος και αν εννοει καποιος ευστροφη/ος αυστηρα ετυμολογικα οταν λεει εξυπνος , που η διακριτικη χρηση του ορου  συγκλινει στην πραγματικοτητα εκει που αποκλεινει ο <εξυπνος>.με ουδετερη χροια ο ορος εξυπνος (γενικοτερη του φυλου,και επιστημονικα γενικοτερα του  "αντικειμενικου")οπως ειναι η  οριζομενη συνισταμενη (ατομικα υποκειμενες συνιστωσες ωστοσο η σχεση με την "συνιστωσα" ειναι αιτιακη). ο <ομορφος> ως "ομοιος" ( ως συνολο η ομορφια ειναι αντικειμενικη )παρολο που η αιτιοτητα διατηρειται ειναι σφαλμα (τουλαχιστον ως προς ενα "ανομοιο συστημα παρατηρησης"), δηλ η ομοιοτητα ειναι εσωστρεφουσα υπερβατικη δυναμη του "αντικειμενικου" συστηματος.σαφως η "εξυπναδα" καθε αλλο παρα                                εν-χωρειται συμμετοχικα της ομοιοτητας.
ανεξαρτητα ολα αυτα με το αν μας σηκωνεται οταν βλεπουμε τα βυζια της ραπτη.αλλα ρε παιδια εχετε δει ποτε απο τοτε που υπαρχει ανθρωπος κανεναν εξυπνο και ομορφο (αυτο δεν ελεγχεται απο τα ανωθεν) ?
κατα τα αλλα εμενα η ραπτη δεν μου αρεσει στη βουλη αλλα στο κρεβατι πιστευω της πανε πιο πολυ τα σατεν σεντονια απο τον "ξυλινο" χρωματισμο της βουλης
αλλα ουτε οι κουντουρα , γκερεκου κτλ μου αρεσουν στη βουλη γιατι πολυ απλα δν τις εκτιμω πνευματικα αλλα μονο μου σηκωνεται οταν τις βλεπω το οποιο μπορω σιγουρα να το ελεγξω αλλα οχι να αξιολογησω.δηλαδη δεν με πειθει η πνευματικη τους ωριμοτητα οτι ανταπεξερχονται δυσκολων πολιτικων θεματων αλλα παραλληλα μαρεσουν , για να μην κανεις οτι ειμαι σεξιστης η οτι τις υποπιβαζω ως προσωπικοτητες αλλα και αν πει εδω ειμαι να μετανοησω

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
- Έχει πτυχίο πανεπιστημίου και δεν είναι -αν μη τι άλλο- αμόρφωτη, όπως άλλοι συνάδελφοί της. Είναι αλήθεια πώς δεν έχει εργαστεί και δεν έχει κάνει καρριέρα, αλλά από πάρα πολύ νέα αφοσιώθηκε στα κοινά, υπηρετώντας κυρίως σε  φιλανθρωπικούς συλλόγους και σωματεία.
- Πρίν εκλεγεί βουλευτίνα, ειχε εκλεχτεί και υπηρετήσει στο Δήμο Θεσσαλονίκης ως σύμβουλος. Ήταν ιδιαίτερα δραστήρια και μαχητική εκεί.
- Στη Βουλή διακρίνεται με ερωτήσεις και επερωτήσεις κυρίως για θέματα Υγείας, Ποιότητας Ζωής, Δικαιωμάτων Γυναίκας και Προστασίας Παιδιού. Δικαιωμάτων και Ποιότητας Ζωής ανθρώπων με αναπηρίες, Προστασίας Περιβάλλοντος κ.α. Παράλληλα, εξακολουθεί να ασκεί κοινωνική δράση με την άμεση συμμετοχή της σε σωματεία.

Με λίγα λόγια έχει ένα πτυχίο όπως ένα σωρό κόσμος (ως επί το πλείστον αμόρφωτος), η μόνη της ασχολία ήταν διάφοροι σύλλογοι και να γίνει "δραστήρια και μαχητική δημοτική σύμβουλος", και στη βουλή μιλάει για ανώδυνα θέματα όπως τα δικαιώματα της γυναίκας (λες και οι γυναίκες είναι χωρίς δικαιώματα).

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
και στη βουλή μιλάει για ανώδυνα θέματα

Και μόνο ότι χαρακρητίζεις τα θέματα που περιέγραψα "ανώδυνα" δείχνει πώς είναι μάταιο ν' ασχοληθώ περαιτέρω με την απάντησή σου

noname101

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Και μόνο ότι χαρακρητίζεις τα θέματα που περιέγραψα "ανώδυνα" δείχνει πώς είναι μάταιο ν' ασχοληθώ περαιτέρω με την απάντησή σου

Μάλλον ο φίλος Todok εννοεί πως η κ.Ράπτη έχει πιάσει θέματα που "πουλάνε", όλοι ξέρουν ποιό είναι το σωστό(οπότε είναι αυτονόητα αποδεκτή) αλλα κανείς δεν κάνει κάτι να το διορθώσει. Ας καταθέσει την άποψή της επι των εθνικών ή των οικονομικών θεμάτων να δούμε πόσων τις καρδιές θα χαλάσει. Ενας πολιτικός πρέπει να παίρνει θέση για το σύνολο των θεμάτων υπο συζήτηση αφού πρώτα ενημερωθεί κατάλληλα.

Καλό θα ήταν βεβαίως βεβαίως να μείνουμε στο θέμα!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Φυσικά και είναι ανώδυνα θέματα, γιατί κανενός η καρδιά δε θα χαλάσει αν κάποιος ή κάποια πει ότι τα παιδιά πρέπει να προστατεύονται και τα άτομα με αναπηρίες να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής. Όπως επίσης κανενός η καρδιά δε θα χαλάσει αν πει ότι οι γυναίκες πρέπει να έχουν περισσότερα δικαιώματα, θα χαλάσει όμως αν πει ότι πρέπει να έχουν και αντίστοιχα περισσότερες υποχρεώσεις. Που είναι οι θέσεις της για την παιδεία, την ανεργία, την οικονομία, την εξωτερική πολιτική, τα φαινόμενα διαφθοράς;

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Οντως ειναι γκομεναρα η τυπισα...οτι και να λεμε!
Ρε ipap που το μαζεψες ολο αυτο το υλικο?  :o μπραβο σου! ;)

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
δεν ειναι η μονη ξανθια που ειναι εξυπνη και ικανη.και δε μπορω να καταλαβω ΓΕΝΙΚΑ μετην αντιμετωπιση τετοιων περιπτωσεων εχεις η ειδικα με την ..ραπτη.?γιατι αν παισουμε τα υπομοουμενα σεξιστικα κ.α εδω μεσα στο φορουμ τοτε αλλες θα επρεπε να ειχαν φτασει στον εισαγγελεα για μηνυσεις...καλο λοιπον που αντεδρασες αλλη η κ.ραπτη δεν ειναι η μονη.αυτη την ευαισθησια και για αλλες.καταλαβες??
υγ.συμφωνω οτι ειναι απ τις λιγες δραστηριες στο κοινοβουλιο.για να προχωρησεις δεν φτανει μονο η οικογενεια κτλ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΙΚΑΝΟΤΗΤΕς.φαινεται εχει.αυτα

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οι πατέρες τού έθνους αλλά και οι μάνες.
Μάνα μου!!!

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Ειναι τόσο?Ηταν να μπεί στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ήδη από το 2000 (στάνταρ και τότε θα'βγαινε),αλλά δε μπήκε τότε λόγω ηλικίας.

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Τις φωτογραφίες μέσα από τη Βουλή ποιοι τις βγάλανε ; ʼλλοι βουλευτές ;
Πάντως στην τηλεόραση όταν την είχα ακούσει δεν μου είχε δώσει την εντύπωση πως έχει λέγειν..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σα βουλευτής, εντάξει όποιος θέλει την ψηφίζει, όποιος δε θέλει, όχι. Σα γυναίκα όμως, χωρίς να είναι σαβούρα, δεν είναι κάτι το τρομερό. Απλά στο μέσο όρο των ελληνίδων    ( όπως έχουν γίνει σήμερα). Υπερεκτιμημένη, χωρίς όμως κάποιος να μπορεί να πει ότι δεν αξίζει κιόλας

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
Θα συμφωνησω με καποιους προλαλησαντες

Προσωπικα δεν μου κανει και τοσο εντυπωση
Εχουμε δει και καλυτερες...

Το τι ειναι βεβαια ""ομορφο"" για τον καθε ανθρωπο ειναι ιδιαιτερα σχετικο.
Ο καθενας εχει τα γουστα του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom