Νέα

Έλενα Ράπτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 404K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
σαν πολιτικος ειμαι Αθηνα και δεν με απασχολει

καλαά είσαι πολύ μααααάκας τελικά 2 μέτρα γύρω από τον κώλο μου προσέχω και δεν με νοιάζει τίποτα....
Υπάρχει ένα επιτραπέζιο για παιδιά λέγεται ο "Σκουπιδιάρης" όλοι έχουν από ένα σπίτι με σκουπίδια και προσπαθούν να καθαρίσουν πρώτα αυτουνού που είναι πρώτος στο δρόμο γιατί αν έρθει ο "Σκουπιδιάρης" πριν μαζευτούν τα σκουπίδια στους κάδους χάνουν όλοι.... είναι φιαγμένο για παιδιά της πρώτης δημοτικού με σκοπό να τους μάθει τη συλογικότητα....

ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??? ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΑΖΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΩ.... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ.... ΟΠΟΤΕ....ΜΙΑ ΠΑΧΙΑ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ...

ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ SITE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...

οπότε ΝΑΙ είναι φοβερό μουνί έχει απίστευτο χαμόγελο που στον σηκώνει, ειδικά αν αρχίσεις να φαντάζεσαι ότι μπορεί να σου χαμογελάει στα γόνατα 2cm μακριά από τον πούτσο σου, τα ρούχα της μυρίζουν πάντα λεβάντα και σίγουρα θα είναι καλή στο κρεβάτι, δεν ξέρω...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.... όπως φαντάζομαι και μια χώρα που το μπουρδέλο μπορείς να το επισκευτείς και να γυρίσεις σπίτι σου και όχι να μην μπορείς να ξεφύγεις από αυτό...

γκεκε?

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
δεν ειναι και τοσο φοβερη ρε παιδια. καλη ειναι αλλά οχι και τοσο φοβερη
η αλήθεια είναι ότι αν ΔΕΝ ήταν βουλευτής θα πέρναγε ως μια ασήμαντη, γλυκειά, συνηθισμένη κοπέλα της δίπλα πόρτας ή του απέναντι γραφείου...

lenin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0

[/quote
καλαά είσαι πολύ μααααάκας τελικά 2 μέτρα γύρω από τον κώλο μου προσέχω και δεν με νοιάζει τίποτα....
Υπάρχει ένα επιτραπέζιο για παιδιά λέγεται ο "Σκουπιδιάρης" όλοι έχουν από ένα σπίτι με σκουπίδια και προσπαθούν να καθαρίσουν πρώτα αυτουνού που είναι πρώτος στο δρόμο γιατί αν έρθει ο "Σκουπιδιάρης" πριν μαζευτούν τα σκουπίδια στους κάδους χάνουν όλοι.... είναι φιαγμένο για παιδιά της πρώτης δημοτικού με σκοπό να τους μάθει τη συλογικότητα....

ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??? ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΑΖΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΩ.... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ.... ΟΠΟΤΕ....ΜΙΑ ΠΑΧΙΑ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ...

οπότε ΝΑΙ είναι φοβερό μουνί έχει απίστευτο χαμόγελο που στον σηκώνει, ειδικά αν αρχίσεις να φαντάζεσαι ότι μπορεί να σου χαμογελάει στα γόνατα 2cm μακριά από τον πούτσο σου, τα ρούχα της μυρίζουν πάντα λεβάντα και σίγουρα θα είναι καλή στο κρεβάτι, δεν ξέρω...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.... όπως φαντάζομαι και μια χώρα που το μπουρδέλο μπορείς να το επισκευτείς και να γυρίσεις σπίτι σου και όχι να μην μπορείς να ξεφύγεις από αυτό...

γκεκε?

ρε φιλαρακο , τι κομπλεξ κουβαλας?
για συνελθε λιγο.
τραβα φτιαξε την Ελλαδα εσυ μεγαλεεεεεε αλλα τραβα εσυ μια παχια πριν το κανεις......

γκεγκε?

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Κοίταξε δεν κουβαλάω κανένα κόμπλεξ απλώς μου έκανε φοβερή εντύπωση αυτό που είπε ο ipap.... σε σημείο που τσατίστηκα κιόλας
όσο για το αν θα φτιάξω τον κόσμο... όχι δεν έχω τη δύναμη αυτή ούτε τα απαραίτητα χρήματα αλλά αν όλοι κοιτάμε τον κώλο μας και αδιαφορούμε σίγουρα δεν πρόκειται να βοηθήσουμε σε κάτι....

Λοιπόν για να μην εξεληχθεί το θέμα σε πολιτικοκοινωνική συζήτηση και για να κλείσει για μένα το θέμα αυτό τρελό μουνί, ναι εντάξει, ότι καλύτερο έχει περάσει ποτέ από τη βουλή (παρατρίχα ρε Καΐλή), οκ, αλλά έχουμε και σαν λαός κάτι με του επώνυμους και όπως πολύ σωστά είπε ο iwcg ας μην ήταν βουλευτής αλλά γραμματέας και κανένας δεν θα ξερίζωνε της πουτσότριχές του... φίλε lenin....

lenin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Κοίταξε δεν κουβαλάω κανένα κόμπλεξ απλώς μου έκανε φοβερή εντύπωση αυτό που είπε ο ipap.... σε σημείο που τσατίστηκα κιόλας
όσο για το αν θα φτιάξω τον κόσμο... όχι δεν έχω τη δύναμη αυτή ούτε τα απαραίτητα χρήματα αλλά αν όλοι κοιτάμε τον κώλο μας και αδιαφορούμε σίγουρα δεν πρόκειται να βοηθήσουμε σε κάτι....

Λοιπόν για να μην εξεληχθεί το θέμα σε πολιτικοκοινωνική συζήτηση και για να κλείσει για μένα το θέμα αυτό τρελό μουνί, ναι εντάξει, ότι καλύτερο έχει περάσει ποτέ από τη βουλή (παρατρίχα ρε Καΐλή), οκ, αλλά έχουμε και σαν λαός κάτι με του επώνυμους και όπως πολύ σωστά είπε ο iwcg ας μην ήταν βουλευτής αλλά γραμματέας και κανένας δεν θα ξερίζωνε της πουτσότριχές του... φίλε lenin....

κοίτα να δεις , η γκόμενα αρέσει στον τυπά που έκανε το post.Από την αρχή είπε πως την βλέπει σαν γκόμενα και όχι σαν πολιτικό. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για πολιτική μπαίνουμε σε άλλα post ή σε άλλα φορουμς. Τώρα αν θέλει να τραβαει ... με την πάρτη της ή αν μπορεί να την γαμήσει ή δεν ξέρω τι είναι δικό του θέμα και δεν αφορά ούτε εμένα ούτε εσένα. Τώρα αν περιμένεις εσύ αυτη η κοπελίτσα να αλλάξει τον κόσμο στα 30 της και βγάζεις πάνω της όποια απεχθεια εχεις για τους πολιτκούς σορρυ αλλα εχεις κομπλεξ.

Για μένα και καθαρίστρια στις τουαλέτες να ήταν , θα τις ξεριζωνα (όχι ολες αλλα πολλες) οπότε μην λες το κανεις. Αμα δεν σ'αρεσει προσπέρνα το post και τελείωσε η υπόθεση. Μην βρίζεις και μην προσβάλεις κανένα.

lenin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
η αλήθεια είναι ότι αν ΔΕΝ ήταν βουλευτής θα πέρναγε ως μια ασήμαντη, γλυκειά, συνηθισμένη κοπέλα της δίπλα πόρτας ή του απέναντι γραφείου...
Φιλε μου αν εχεις εσυ τετοια μουνια στην διπλανη πορτα ή στο απεναντι γραφειο , πρεπει πρωτα να με παρεις στην δουλεια σου και μετα να γινουμε γειτονες!!!

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Οκ.

Μπορώ απλώς να την κρίνω ως γυναίκα?

Μου επιτρέπεις ή έχεις αντίρρηση και σε αυτό?

Πολύ καλή αλλά όχι τόσο που να αξίζει τόσο ντόρο...
ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ αλλά όχι τόσο...
εντάξει? συγνώμη κίολας που δεν συμφωνώ έτσι?

Και ναι πριν βιαστείς να πεις οτιδήποτε μια βόλτα στα παραλιακά μαγαζιά (Θεσ/νίκης) που πίνει τον καφέ της και θα δεις σερβιτόρες καλύτερες.... εξίσου απλησίαστες αλλά καλύτερες.... το έχει πει και η ίδια άλλωστε σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα σκεφτόταν ποτέ να κάνει φωτογράφιση...2 μήνες μετά έκανε.... :boobies:  :boobies:

lenin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Οκ.

Μπορώ απλώς να την κρίνω ως γυναίκα?

Μου επιτρέπεις ή έχεις αντίρρηση και σε αυτό?

Πολύ καλή αλλά όχι τόσο που να αξίζει τόσο ντόρο...
ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ αλλά όχι τόσο...
εντάξει? συγνώμη κίολας που δεν συμφωνώ έτσι?

Και ναι πριν βιαστείς να πεις οτιδήποτε μια βόλτα στα παραλιακά μαγαζιά (Θεσ/νίκης) που πίνει τον καφέ της και θα δεις σερβιτόρες καλύτερες.... εξίσου απλησίαστες αλλά καλύτερες.... το έχει πει και η ίδια άλλωστε σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα σκεφτόταν ποτέ να κάνει φωτογράφιση...2 μήνες μετά έκανε.... :boobies:  :boobies:

μια χαρα σε κοβω τωρα.....

Όσον αφορά την Θεσσαλονίκη , δεν ξέρω για παραλιακά μαγαζιά , αλλά μια βόλτα να κάνεις στην Αριστοτέλους παθαίνεις πλάκα. Πολύ ωραία παιδιά οι σαλονικιες , δεν παίζονται .....

Να μην ειχαν και αυτο το λα.......................

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
μια βόλτα στα παραλιακά μαγαζιά (Θεσ/νίκης) που πίνει τον καφέ της και θα δεις σερβιτόρες καλύτερες.... εξίσου απλησίαστες

Γιατί απλησίαστες ρε φίλε; Έτσι σας έχουν πείσει όλα τα τσόλια; Με τί τύπους πηδιούνται οι "απλησίαστες"; Για  να ανεβαίνουμε λίγο...

lenin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Γιατί απλησίαστες ρε φίλε; Έτσι σας έχουν πείσει όλα τα τσόλια; Με τί τύπους πηδιούνται οι "απλησίαστες"; Για  να ανεβαίνουμε λίγο...

Η αλήθεια είναι πως αμα δουλευουν και σε κανενα καλο μαγαζι, το παιζουν καποιες.....

lenin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Πολύ μούφα φίλε... Παίξτε τη μπάλλα  σας  ρε και μη μασάτε από attitude...
Ετσι αλλα για μενα , το να παιζει η γκομενα καποια , οσο ωραια και να ειναι με ξενερωνει αφανταστα. Βρε κουκλα μου γουσταρεις οκ , δεν γουσταρεις παλι οκ. Τι στο διαολο το παιζεις

OP
OP
I

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1

γκεκε?
Για ποιο λογο με βριζεις δεν καταλαβαινω.  Ισως λογω της ανωνυμιας του ιντερνετ. Εγω δεν ειπα ποτε πως δεν με νοιαζει ποιοι βρισκονται στη Βουλη. Ειπα απο την αρχη, και για αυτο εκανα το post στο "sex γενικα" πως γραφω για την γυναικα Ραπτη και οχι για την πολιτικο Ραπτη. Αν θες την αποψη μου για τους πολιτικους και για αυτη συγκεκριμενα μπορουμε να ανοιξουμε ενα ποστ αλλου και οχι στο σεξ ή να σου στειλω pm. Εγω την αντιμετωπιζω σε αυτο το ποστ σαν γυναικα , οπως θα την αντιμετωπιζα αν ηταν γραμματεας σε εταιρεια πληροφορικης, πωλητρια υποδηματων ή παρουσιαστρια τηλεοπτικης εκπομπης. Εγω λεω πχ , κοιτα μια ωραια γυναικα , σ'αρεσει? και απαντας , μα αυτη αξιζει να ειναι στην Βουλη κτλ....... ΑΣΧΕΤΟΟΟΟΟΟ. Τελος παντων , μαγκιες απο το ιντερνετ ειναι πολλες.

Υ.Σ. Δεν ξερω ποιος εισαι και ποια μπορεις να γαμησεις και για αυτο δεν σε κρινω. Το ιδιο απαιτω και απο σενα.

Και για να μην ξεχνιωμαστε

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Θα σου εξηγήσω:

Εσύ είπες:

{Δεν σου ειπε κανεις να την ψηφισεις. Εγω την κρινω ως γυναικα και ετσι μονο με ενδιαφερει. Σαν γυναικα ειναι τελεια , σαν πολιτικος ειμαι Αθηνα και δεν με απασχολει}

Αυτό το τελευταίο το θεώρησα μεγάλη μαλακία

[σαν πολιτικος ειμαι Αθηνα και δεν με απασχολει]

Γιατί; Διάβασε το ποστ στο οποίο έκανες παράθεση στο ξεκαθαρίζω... δηλαδή τι πάει να πει είσαι από Αθήνα?
Και εγω είμαι από Θεσσαλονίκη και κατοικώ στο εξωτερικό αλλά με ενδιαφέρει τόσο ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο όσο και τον τόπο διαμονής μου... είναι στη βουλή αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επιρρεάσει από Γαύδο μέχρι Αλεξανδρούπολη ΟΚ?

Την γνώμη μου σαν γυναίκα την κατέθεσα λίγο πολύ οι απόψεις μας συμπίπτουν αλλά όταν κρίνω μια γυναίκα αναγκαστικά θα αναφερθώ και στις πνευματικές της ικανότητες έτσι είμαι εγώ πιστεύω ότι επιρεάζει άμμεσα τον παράγοντα ΣΕΧ... όταν τώρα κατέχει και τη θέση που κατέχει δεν θέλει και πολύ...

Προσωπικά δεν έχω τίποτα μαζί σου με ενόχλησε αυτό που είπες, το θεώρησα και εξακολουθώ να το θεωρώ στενομυαλιά και πάνω σε αυτό στηρίχτηκε η απάντηση μου
- αν ξεφεύγει από το θέμα του ποστ? ΝΑΙ ξεφεύγει αλλά έτσι είναι μια συζήτηση και σου λέω για δεύτερη φορά πως όταν λέω την άποψη μου για μια γυναίκα θα πρέπει να σχολιάσω το σύνολο όχι μόνο την εμφάνηση γιατί στο κάτω κάτω το σύνολο γαμάς (αν διαφωνείς σε αυτό ΟΚ...  αλλά εγώ πιστεύω πως έτσι είναι) όταν λοιπόν αναφέρεσαι στο σύνολο θα πεις και για τα υπόλοιπα... στην προκειμένη περίπτωση και για την πολιτική

Όσο περι ανωνυμίας του ιντερνετ εγώ όταν πρέπει να πω κάτι θα το πω επώνυμα αλλώστε και εδώ υπάρχει μια σχετική επωνυμία έστω και ως nickname... αν νομίζεις πως σε έχω αδικήσει στείλε μου pm να το συζητήσουμε...

aftastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Απορώ πως ασχολείστε συνέχεια με αυτό το μπάζο. τελικά το πρόβλημα με τις γυναίκες σε αυτό τον τόπο αρχίζει με κάποιους ηλίθιους που χαλάνε την πιάτσα με το να υπερτιμουν την κάθε φαντασμένη αυξάνοντας την ματαιδοξία της.  Δυστυχώς  το αποτέλεσμα  παίρνει  μπάλα και τους άλλους χωρίς να φταίνε.

ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ! (ΜΠΑΖΟ)ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ !

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
Απορώ πως ασχολείστε συνέχεια με αυτό το μπάζο. τελικά το πρόβλημα με τις γυναίκες σε αυτό τον τόπο αρχίζει με κάποιους ηλίθιους που χαλάνε την πιάτσα με το να υπερτιμουν την κάθε φαντασμένη αυξάνοντας την ματαιδοξία της.  Δυστυχώς  το αποτέλεσμα  παίρνει  μπάλα και τους άλλους χωρίς να φταίνε.

η βλακεια σου ειναι προκλητικη..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Εντάξει είπαμε ειναι ΗΛΙΘΙΑ αλλα ΕΥΓΑΜΗΣΙΜΗ...

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1

κοιτα λες μια μεγαλη αληθεια εδω (αν και δεν συμφωνω για τη συγκεκριμενη), αλλα το κανεις με τροπο προκλητικο και απαραδεκτο!! Αν νομιζεις οτι με αυτον τον τροπο θα ακουστεις εισαι βαθυα νυχτωμενος!

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και μετά βγαίνουν κάμποσοι και λένε "μην τους δίνετε αξία γιατί παίρνουν τα μυαλά τους αέρα"!

Εδώ ένα τσόκαρο έγινε βουλευτής επειδή κάμποσοι άντρακλες ψήφισαν με το κάτω κεφάλι κι επειδή κάμποσες κυράτσες θαύμασαν το κορίτσι "από σπίτι".

Και αν δεν καταλάβατε τι εννοώ, να το κάνω λιανά.

Ξανθιά; Χεστήκαμε.

Όμορφη; Παπάρια. Κάθε σύγχρονη γυναίκα που είναι τουλάχιστον μέτρια μπορεί να φαίνεται "θεά".

Επώνυμη; Δεν το 'πιασα! Με τις ευλογίες κάμποσων μαλακισμένων που την ψήφισαν; Σιγά τα αυγά.

Ένα φτιασιδωμένο σκατόμπαζο με καλούς σπόνσορες και μουνοπονηριά είναι.

Γι αυτό και μας τα τρώει κι αυτή.

aftastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ακουσέ εδώ menis -ή οπως λέγεσαι τελοσπάντων- αν το να λες την αλήθεια είναι βλακεια -κατά εσένα -και μάλιστα προκλητική τότε εσύ είσαι αυτός που έχει το πρόβλημα και όχι εγώ. Καμιά φορά η αλήθεια ενοχλεί , πρέπει να λέγεται όμως είτε μας αρέσει είτε όχι δεν ξέρω αν ανήκεις στην κατηγορία των ατόμων που προανέφερα και ούτε με ενδιαφέρει γιατί υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν και ούτε είναι δική μου δουλεία να πω στον  καθένα τι πρέπει να κάνει. Ο καθένας μπορεί να γουστάρει και να πράτει οπως γουστάρει έστω και αν αυτά έχουν αρνητικές συνέπειες. Όσον αφορα την συγκεκρυμένη προσωπικά οπως πολύ άνδρες ούτε στον τάφο της δεν θα κατουρούσα αλλοι πάλι ισως να την γουστάρουν γούστα είναι αυτά όχι ομως να μας πρήζουν τα αρχίδια σε ένα site οπου έχουμε δει και περιγράψει εμπειρίες με πολλές πανέμορφες γυναίκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom