σαν πολιτικος ειμαι Αθηνα και δεν με απασχολει
καλαά είσαι πολύ μααααάκας τελικά 2 μέτρα γύρω από τον κώλο μου προσέχω και δεν με νοιάζει τίποτα....
Υπάρχει ένα επιτραπέζιο για παιδιά λέγεται ο "Σκουπιδιάρης" όλοι έχουν από ένα σπίτι με σκουπίδια και προσπαθούν να καθαρίσουν πρώτα αυτουνού που είναι πρώτος στο δρόμο γιατί αν έρθει ο "Σκουπιδιάρης" πριν μαζευτούν τα σκουπίδια στους κάδους χάνουν όλοι.... είναι φιαγμένο για παιδιά της πρώτης δημοτικού με σκοπό να τους μάθει τη συλογικότητα....
ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??? ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΑΖΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΩ.... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ.... ΟΠΟΤΕ....ΜΙΑ ΠΑΧΙΑ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ...
ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ SITE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...
οπότε ΝΑΙ είναι φοβερό μουνί έχει απίστευτο χαμόγελο που στον σηκώνει, ειδικά αν αρχίσεις να φαντάζεσαι ότι μπορεί να σου χαμογελάει στα γόνατα 2cm μακριά από τον πούτσο σου, τα ρούχα της μυρίζουν πάντα λεβάντα και σίγουρα θα είναι καλή στο κρεβάτι, δεν ξέρω...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.... όπως φαντάζομαι και μια χώρα που το μπουρδέλο μπορείς να το επισκευτείς και να γυρίσεις σπίτι σου και όχι να μην μπορείς να ξεφύγεις από αυτό...
γκεκε?