Νέα

Έλενα Ράπτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 402K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Καλα, προφανως εισαι τελειως στοκος.

Εγω, ισα-ισα ειπα οτι με το Μαρακακη ηταν μια χαρα ζευγαρι.

ΥΓ  :jerking:

Μια χαρά ζευγάρι με τον Μαρακάκη επειδή ο τελευταίος έχει αέρα από κολωνάκι, κι ας μην έχει σπουδαία προσωπικότητα για να σταθεί στην... Ράπτη. Άσε μας ρε βλάκα ηττοπαθή

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τη μία μας λες ότι είναι μαλακία και σου φαίνεται αντιαισθητικό όταν ένας πετυχημένος αλλά όχι εμφανίσημος κάνει σχέση με μια ωραία, τώρα μας λες ότι δε σου κάθεται καλά μια ωραία να τα έχει με έναν εμφανίσημο αλλά με μηδέν προσωπικοτητα. Μήπως έχει γενικά κόμπλεξ με όσους μπορούν να έχουν σχέση; Λέω εγώ τώρα

:2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Μια χαρά ζευγάρι με τον Μαρακάκη επειδή ο τελευταίος έχει αέρα από κολωνάκι, κι ας μην έχει σπουδαία προσωπικότητα για να σταθεί στην... Ράπτη. Άσε μας ρε βλάκα ηττοπαθή

Ας βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους....

ΕΣΥ, προσωπικα, δεν εισαι ηττοπαθης απεναντι σ' αυτον ?

http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/wp-content/plugins/doptg/uploads/jeCjXmjfGZXmwtcSEbXGjjjmF1eE2jwO8Lr2fXndhXQaTxwCA5Fy5y23CqjdFqRKP.jpg[/img[/URL]]

Αν πεις πως δεν εισαι, τοτε αποδεικνυεσαι ΕΣΥ κομπλεξικος, κι εγω απλα αντικειμενικος.

Ειδεμη, στειλε μας μια φωτογραφια σου απ' την παραλια.

Εγω, παντως, μονο κομπλεξικος δεν ειμαι. Αποδιδω τα του Καισαρος τω Καισαρι.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
(Αιντε, γιατι εχουμε πηξει στους γαμιαδες εδω μεσα...)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Ας βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους....

ΕΣΥ, προσωπικα, δεν εισαι ηττοπαθης απεναντι σ' αυτον ?

http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/wp-content/plugins/doptg/uploads/jeCjXmjfGZXmwtcSEbXGjjjmF1eE2jwO8Lr2fXndhXQaTxwCA5Fy5y23CqjdFqRKP.jpg[/img[/URL]]

Ειδεμη, στειλε μας μια φωτογραφια σου απ' την παραλια.

[/quote]

Επεσες στην περίπτωση.
Σε παραπέμπω στο θρεντ του γυμναστηρίου. Έχω βάλει πιο πολλές φώτο σ' αυτό το σάιτ κι απ' τον ιππότη

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
(Αιντε, γιατι εχουμε πηξει στους γαμιαδες εδω μεσα...)

ο λεονης ειναι καλωδια σαν εμενα μογγολακι. σε καθε περιπτωση δε στεκει το φασμα επιλογων της μαλακως. απο τον αθλητικο μαρακακη στον ρεγγα τραγουδιαρη.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Επεσες στην περίπτωση.
Σε παραπέμπω στο θρεντ του γυμναστηρίου. Έχω βάλει πιο πολλές φώτο σ' αυτό το σάιτ κι απ' τον ιππότη

Οχι οχι, δεν με παραπεμπεις πουθενα.

Εσυ ΔΕΝ γαμας τη Ραπτη - εισαι σε σαιτ με μπουρδελα αν το ξεχασες.
Κι οχι επειδη εχεις καποια "ειδικη" προσωπικοτητα ή "προβληματικη" προσωπικοτητα που σε αποτρεπει απο σχεσεις κλπ... ουτε επειδη σου αρεσουν οι βιζιτες (δεν εχω δει ποτε κριτικη σου), ουτε επειδη σου περισσευουν λεφτα για βιζιτες (υποθετω), ΑΛΛΑ επειδη δεν γαμας τη Ραπτη, τη Ματσουκα και τη Σαλαγκουδη.

Επιδη δεν εισαι ο Μαρακακης.

Οσο για μενα, ειμαι αγυμναστος και ασχημος. Οποτε, ΝΑΙ, ειμαι ηττοπαθης (αλλα οχι κομπλεξικος) απεναντι στο Μαρακακη.

Αν νομιζεις πως μου την ειπες, μου εκλασες μια μαντρα - γτ δεν ειναι "ταπωμα" το να πεις σε καποιον κατι που ειναι (εκ φυσεως).

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ο ιπποτης δεν ειναι ενας που ψαχνεται για πουτσα, btw??

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645

Κι οχι επειδη εχεις καποια "ειδικη" προσωπικοτητα ή "προβληματικη" προσωπικοτητα που σε αποτρεπει απο σχεσεις κλπ... ουτε επειδη σου αρεσουν οι βιζιτες (δεν εχω δει ποτε κριτικη σου), ουτε επειδη σου περισσευουν λεφτα για βιζιτες (υποθετω), ΑΛΛΑ επειδη δεν γαμας τη Ραπτη, τη Ματσουκα και τη Σαλαγκουδη.

Οσο για μενα, ειμαι αγυμναστος και ασχημος. Οποτε, ΝΑΙ, ειμαι ηττοπαθης (αλλα οχι κομπλεξικος) απεναντι στο Μαρακακη.

Αν νομιζεις πως μου την ειπες, μου εκλασες μια μαντρα - γτ δεν ειναι "ταπωμα" το να πεις σε καποιον κατι που ειναι (εκ φυσεως).

Οχιά ρε, τι όχι όχι. Μου είπες να σας στείλω μια φωτογραφία μου, τι το αλλάζεις τώρα; Πες απλά πως πάντα ψάχνεις ένα λόγο για να δικαιολογείς την κακομοιριά σου και άσε όλα τ' άλλα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ελπίζω να περιλαμβάνεις αρκετούς διαλόγους στο βιβλίο σου θα είναι συναρπαστικοί :rockon:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Οχιά ρε, τι όχι όχι. Μου είπες να σας στείλω μια φωτογραφία μου, τι το αλλάζεις τώρα; Πες απλά πως πάντα ψάχνεις ένα λόγο για να δικαιολογείς την κακομοιριά σου και άσε όλα τ' άλλα

Ρε αγορι μου, σ' εχουν βαρεσει οι πρωτεϊνες στο κεφαλι?

Αφου ειπα RESPECT στο Μαρακακη, με εχει, με γαμαει, με νικαει.
Τι εννοεις πως "δικαιολογω"?
Εσυ δεν με εβγαλες κομπλεξικο??
Ε, λοιπον, ΔΕΝ ειμαι, γιατι αναγνωριζω πως ο Χ,Ψ,Ζ με εχουνε.

Τωρα, ως προς τον Κυπριο, ειναι ενα τιποτα. Το λεω και το επαναλαμβανω. Γιατι αυτο ειναι.

Φωτογραφια σου (με μουρη) θα μας δειξεις? Ή θα με παραπεμπεις σε θρεντ που δεν ξερω?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τη μία μας λες ότι είναι μαλακία και σου φαίνεται αντιαισθητικό όταν ένας πετυχημένος αλλά όχι εμφανίσημος κάνει σχέση με μια ωραία, τώρα μας λες ότι δε σου κάθεται καλά μια ωραία να τα έχει με έναν εμφανίσημο αλλά με μηδέν προσωπικοτητα. Μήπως έχει γενικά κόμπλεξ με όσους μπορούν να έχουν σχέση; Λέω εγώ τώρα

Μεγαλο γκαιλε εχει ο κοσμος....
Χεστηκαμε αν την πηδαει και ο Peter Dinklage απο το game of thrones στην τελικη...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Θες να τα φτιάξουμε; :grin:

Εγω δεχομαι πως εισαι πιο ωραιος απο το Μαρακακη - για να το ληξουμε.

Και παλι, ο Μαρακακης ειναι αυτος που ειναι (ανηκει σε μια κοινωνικη ταξη, κανει τη ζωη που κανει, γαμαει αυτες που γαμαει).

Αρα, εχασες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω δεχομαι πως εισαι πιο ωραιος απο το Μαρακακη - για να το ληξουμε.

Και παλι, ο Μαρακακης ειναι αυτος που ειναι (ανηκει σε μια κοινωνικη ταξη, κανει τη ζωη που κανει, γαμαει αυτες που γαμαει).

Αρα, εχασες.

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom