Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
http://[URL unfurl="true"]www.missbloom.gr/media/pics/2013/AUGUST/CELEBS/CELEBS%20NOW/NDP/politeia/9055_ELENA_RAPTI_2382013.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Σαρανταρίζει αλλά κρατιέται...
Την κόβω για κομοδίνο βέβαια...
Έλενα Ράπτη - Λούκας Γιώρκας: Ποιος "κάρφωσε" τη σχέση τους;
Μπορεί να γνωρίζονται λίγο αλλά κατά τη διάρκεια των εορτών ήρθαν πολύ κοντά.
Ο λόγος για τη Θεσσαλονικιά βουλευτή Έλενα Ράπτη και τον Κύπριο τραγουδιστή Λούκα Γιώργα, που φαίνεται πως είναι αχώριστοι.
Άνθρωποι από το περιβάλλον τους αποκάλυψαν πως πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και πως απολαμβάνουν κάθε τους στιγμή, γι’ αυτό υποστηρίζεται πως δεν πρόκειται για μια φιλία, αλλά για κάτι παραπάνω!
Μάλιστα, την Πρωτοχρονιά στις 8 το πρωί απαθανατίστηκαν να φεύγουν μαζί προς άγνωστη κατεύθυνση, με το τζιπ του Λούκα, μετά το τέλος της εμφάνισης του σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ακόμη, δεν είναι λίγες οι φορές που «η Έλενα Ράπτη βρίσκεται σε κάποιο από τα τραπέζια του μαγαζιού με φιλική της παρέα και απολαμβάνει το πρόγραμμα» παραδέχεται άνθρωπος του στενού τους περιβάλλοντος.
πηγη freegossip.gr
Αυτα ειναι ...............
ειναι για να της κανεις πολλα....παιδιαhttp://[URL unfurl="true"]www.missbloom.gr/media/pics/2013/AUGUST/CELEBS/CELEBS%20NOW/NDP/politeia/9055_ELENA_RAPTI_2382013.jpg[/img[/URL]]
[img]http://xeimwniatikhliakada.files.wordpress.com/2013/05/ceadcebbceb5cebdceb1-cf81ceaccf80cf84ceb7.jpg?w=648
Τον καλύτερο ξέχασες...επειδη στην αθηνα βγαζετε περισοτερους βουλευτες δυστηχως συνολικα προηγειστε στην μαλακια....αλλα και εμεις τσοχατζοπουλος παπαγεωργοπουλος
επειδη στην αθηνα βγαζετε περισοτερους βουλευτες δυστηχως συνολικα προηγειστε στην μαλακια....αλλα και εμεις τσοχατζοπουλος παπαγεωργοπουλος Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off
ποιοι μαλακες την βγαζουν αυτη στην βουλη? οχι οτι δεν υπαρχουν και χειροτερες,εδω οι Αθηναιοι εβγαλαν την Πιπιλη καλα να παθουμε,τετοιοι μαλακες που ειμαστε,τετοιους βουλευτες θα βγαζουμε
σωστος....η ελενα αξιοπρεπεστατη παρουσιαγιατι ρε τυπε, εγω δεν θυμαμαι να εχει προκαλεσει με κατι η γυναικα.
Εδώ είναι στη βουλη το βουρλο ραχηλ, η ψυχοπαθης ζωη οι νευρωτικες κουντουρα, λιανη και παει λεγοντας
γιατι ρε τυπε, εγω δεν θυμαμαι να εχει προκαλεσει με κατι η γυναικα.
Δε λες καλά που ειπαμε να κάνουμε λίγη αυτογνωσία; :Sκοιτα που φτασαμε,να πλακωνομαστε για το ποιος ειναι ο πιο μαλακας
Για την Πιπιλή εννοείς; Τι έχει κάνει;δεν εισαι καλα ενημερωμενος,. Εσυ θεωρεις σωστο, μια κοινωνια που ψοφαει στην πεινα, να πληρωνει φορους για να εχει αυτη το μηνιατικο του βουλευτη? και ολα αυτα επειδη την ψηφισαν οι θειτσες απο το κολωνακι?(α αθηνων). Προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν ειμαι συριζαιος,τοσο χαμηλα δεν εχω πεσει ακομα
ηρεμα με τους χαρακτηρισμους σε δημοσια προσωπα
Σωστός.γιατι ρε τυπε, εγω δεν θυμαμαι να εχει προκαλεσει με κατι η γυναικα.
Εδώ είναι στη βουλη το βουρλο ραχηλ, η ψυχοπαθης ζωη οι νευρωτικες κουντουρα, λιανη και παει λεγοντας
κοιτα που φτασαμε,να πλακωνομαστε για το ποιος ειναι ο πιο μαλακας