Νέα

Έλενα Ράπτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 402K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
 Οσο και να ειναι ομως ρε φιλε ειναι ο Παριος, ο μεγαλυτερος εν ζωη τραγουδιστης στην Ελλαδα και αν εξαιρεσεις τα τελευταια 2 χρονια που παχυνε καλα κρατιοταν μεχρι τα 62-63...

αυτες σε λιγες περιπτωσεις κοιτανε ομορφια, χρημα φημη και να ναι του κυκλου τους ψαχνουν
  αν βαλεις και οτι οι μισοι διασημοι ειναι γκει, ο μπαρμπα παριος εχει χορτασει γυναικες...
Μετά το Μάκη.

Η πιο ερωτική φωνή,στην πιο αντιερωτική φάτσα...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Μετά το Μάκη.

Η πιο ερωτική φωνή,στην πιο αντιερωτική φάτσα...
παριος γιατρε επειδη εχει σκασει απο λεφτα αρχισε και αυτος τις μπουρδες
ειναι μεγαλη απολαυσει να βλεπεις συνεντευξη του παριου
τον εχουν παρει χαμπαρι κατι χατζηνικολαου,μακης κτλ και τον ρωταν:γιαννη τι ειναι για σενα η θαλασσα και τοτε αρχιζει να λεει κατι παπαριες σκοτωνομαι στο γελιο :2funny: :2funny:
τι σημαινει για σενα λεει η παρος και η παπαρια κοντρα παπαρια ο τυπος
καλα τωρα οσο για την δικια μας ενταξει γνωστο το θεμα με τον αστυνομικο της το παιδι το εστειλε στο νοσοκομειο με καρδιακο
τωρα δε λεει γιατρε αφου χορτασε γ... :2funny: :2funny: :2funny:
δοξα ηθελα να πω στην αθηνα τοσα χρονια θα κατεβει στην πολη μας για δημαρχος γελαν και τα τσινεντα γιατρε

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
παριος γιατρε επειδη εχει σκασει απο λεφτα αρχισε και αυτος τις μπουρδες
ειναι μεγαλη απολαυσει να βλεπεις συνεντευξη του παριου
τον εχουν παρει χαμπαρι κατι χατζηνικολαου,μακης κτλ και τον ρωταν:γιαννη τι ειναι για σενα η θαλασσα και τοτε αρχιζει να λεει κατι παπαριες σκοτωνομαι στο γελιο :2funny: :2funny:
τι σημαινει για σενα λεει η παρος και η παπαρια κοντρα παπαρια ο τυπος
καλα τωρα οσο για την δικια μας ενταξει γνωστο το θεμα με τον αστυνομικο της το παιδι το εστειλε στο νοσοκομειο με καρδιακο
τωρα δε λεει γιατρε αφου χορτασε γ... :2funny: :2funny: :2funny:
δοξα ηθελα να πω στην αθηνα τοσα χρονια θα κατεβει στην πολη μας για δημαρχος γελαν και τα τσινεντα γιατρε

Τι έγινε με τον αστυνομικό?
Σόρρυ ρε φίλε, αλλά κάθε φορά που γράφεις, δεν βγάζω άκρη!Βάλτα λίγο σε μια τάξη!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Τι έγινε με τον αστυνομικό?
Σόρρυ ρε φίλε, αλλά κάθε φορά που γράφεις, δεν βγάζω άκρη!Βάλτα λίγο σε μια τάξη!
εχεις δικαιο εχω προβλημα στο γραπτο λογο δυστηχως :S
τπτ μωρε το εκανε λιγα πουσαπς παραπανω το παιδι :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
εχεις δικαιο εχω προβλημα στο γραπτο λογο δυστηχως :S
τπτ μωρε το εκανε λιγα πουσαπς παραπανω το παιδι :grin:
Κανόνας του φόρουμ Νο.534
Απαγορεύεται η μόνιμη γραφή με αξάν Θεσσαλονίκης. :grin:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
παιζει να ναι αληθεια γιατι οπου καπνος υπαρχει και φωτεια...

1ον μπορει να χε ξενοδοχειο αλλα για σκεψου να εμπαιναν στο δωματιο του ο Παριος με τη Ραπτη? δεν θα γινοταν χαμος στη ρεσεψιον?Τοτε θα γινοταν το σωσε σ ολη τη θεσσαλονικη
2ον αν ειχε παρει τιποτα κοκες ο Παριος και μεσα στη καβλα του αντε να σκεφτει που θα πηδηξει τη Ραπτη...
3ον ε δεν ειπαν οτι κρεμονταν απο πολυελαιους...μεσα στα αυτοκινητο για  :pipa1: ειχα ακουσει...

Οπως και να χει ο Παριος απο οτι εχω ακουσει περα απο διασημος και λεφτας ειναι και "μπηχτης" και δεν κολωνει οποτε πρεπει να χει φαει πολλες διασημες και μη και να συνεχιζει..σχεδον τις μισες ελληνιδες διασημες εδω περα πρεπει να τις εχει  :pipa1: ή  :knockinb: μην πω τις περισσοτερες
μεγαλε πηγαινουν στο μετ και ανεβαινουν απο το γκαραζ κατευθειαν σε σουιτα και αντε γεια σε ολους.
βαζει και ενα τσιρακι του ο παριος να του κλεισει σουιτα και τελος.

στο λιμανι στο αυτοκινητο γαμιετε η μιση θεσσαλονικη,για τοσο μαλακες δεν τους εχω.
σε περιπτωση που δεν ειναι μουφα η υποθεση.αν και νομιζω οτι ειναι μουφα εντελως.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
δεν ηταν με τον Παριο το περιστατικο αλλα με πρωην υπουργο του ΠΑΣΟΚ που διαθετει και ομορφο μουστακι  ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
μεγαλε πηγαινουν στο μετ και ανεβαινουν απο το γκαραζ κατευθειαν σε σουιτα και αντε γεια σε ολους.
Στο met από garage directly σε σουίτες? Δεν νομίζω...

Stop over ακριβώς μπροστά στην είσοδο από ότι θυμάμαι!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
δεν ηταν με τον Παριο το περιστατικο αλλα με πρωην υπουργο του ΠΑΣΟΚ που διαθετει και ομορφο μουστακι  ;)

Όταν διάβασα το σχόλιό σου, το μάτι μου μοιραία έπεσε στο "ΠΑΣΟΚ" και βαθειά μέσα μου ήλπιζα οτι ήταν με την Καϊλή.... :dancing:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Όταν διάβασα το σχόλιό σου, το μάτι μου μοιραία έπεσε στο "ΠΑΣΟΚ" και βαθειά μέσα μου ήλπιζα οτι ήταν με την Καϊλή.... :dancing:
χαχα ναι ωραια θα ηταν μονο που η Καϊλη δε διαθετει μουστακι...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
χαχα ναι ωραια θα ηταν μονο που η Καϊλη δε διαθετει μουστακι...

Το μουστάκι με ξενέρωσε και είπα να το διαγράψω απ' την μνήμη μου... :P

Να σε ρωτήσω φίλε, μια που έχεις για φωτό τον τιτανομέγιστο Κορλεόνε, το Carlito's Way είναι καλή ταινία?Σκέφτομαι να την κατεβάσω...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Το μουστάκι με ξενέρωσε και είπα να το διαγράψω απ' την μνήμη μου... :P

Να σε ρωτήσω φίλε, μια που έχεις για φωτό τον τιτανομέγιστο Κορλεόνε, το Carlito's Way είναι καλή ταινία?Σκέφτομαι να την κατεβάσω...
ναι ρε ταινιαρα ειναι δε το συζητω

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Στο met από garage directly σε σουίτες? Δεν νομίζω...

Stop over ακριβώς μπροστά στην είσοδο από ότι θυμάμαι!
To ΜΕΤ φυσικά δεν υπήρχε όταν εγινε το περιστατικό. Πάνε πάνω από 10 χρόνια από τότε και ναι ο αστικός μύθος λεει πως ηταν ο παπάριος στ αμάξι  :pipa2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom