Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
αυτος διπλα της ειναι ο νεος γαμιας της?
αυτος διπλα της ειναι ο νεος γαμιας της?
Τωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωραααααααυτος διπλα της ειναι ο νεος γαμιας της?
δεν εισαι καλα ενημερωμενος,. Εσυ θεωρεις σωστο, μια κοινωνια που ψοφαει στην πεινα, να πληρωνει φορους για να εχει αυτη το μηνιατικο του βουλευτη? και ολα αυτα επειδη την ψηφισαν οι θειτσες απο το κολωνακι?(α αθηνων). Προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν ειμαι συριζαιος,τοσο χαμηλα δεν εχω πεσει ακομα
ηρεμα με τους χαρακτηρισμους σε δημοσια προσωπα
εδω οι Αθηναιοι εβγαλαν την Πιπιλη
σκιστη και ραπτη!!!
http://[URL unfurl="true"]www.yupiii.gr/data/photos/e76ea8dc54906275b9859d0b5bea5eb7.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
γουστα των γυναικων να χεσω
νταξει μια χαρα ειναι ο τυπος...και ειναι και τεκνο μπροστα στην ραπτη...γουστα των γυναικων να χεσω
..τυπε το χασε το τρένο η γκόμενα αφου ο άλλος τη παράτησε για πιτσιρικά...το πήρε απόφαση λοιπόν και θα γίνει μια λυσασσμένη τεκνατζού...αν υποθέσουμε οτι ο μικρός ζμπρώχνεινταξει μια χαρα ειναι ο τυπος...και ειναι και τεκνο μπροστα στην ραπτη...
νταξει μια χαρα ειναι ο τυπος...και ειναι και τεκνο μπροστα στην ραπτη...
Ναι ρε φιλε, αλλα ειναι τιποτας.
(Οχι πως ο πρωην της ηταν καμια προσωπικοτητα, αλλα τουλαχιστον ειχε αερα απο Κολωνακι...)
Τη μία μας λες ότι είναι μαλακία και σου φαίνεται αντιαισθητικό όταν ένας πετυχημένος αλλά όχι εμφανίσημος κάνει σχέση με μια ωραία, τώρα μας λες ότι δε σου κάθεται καλά μια ωραία να τα έχει με έναν εμφανίσημο αλλά με μηδέν προσωπικοτητα. Μήπως έχει γενικά κόμπλεξ με όσους μπορούν να έχουν σχέση; Λέω εγώ τώρα
Τη μία μας λες ότι είναι μαλακία και σου φαίνεται αντιαισθητικό όταν ένας πετυχημένος αλλά όχι εμφανίσημος κάνει σχέση με μια ωραία, τώρα μας λες ότι δε σου κάθεται καλά μια ωραία να τα έχει με έναν εμφανίσημο αλλά με μηδέν προσωπικοτητα. Μήπως έχει γενικά κόμπλεξ με όσους μπορούν να έχουν σχέση; Λέω εγώ τώρα