Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 444
- Πόντοι
- 166
πρωτον ο μαρακακης μαρκακης πως τον λενε, δεν ειναι τιποτας οπως λενε εδω καποιοι, ειναι δικηγορος και λογω εμφανισης και κονεξαρισματων, εχει και πολλη δουλεια και τα κονομαει. απο γκομενικη αποψη ειναι παιδαρας και ουτως ή αλλως θα ειχε οποια απολυτως γκομενα ηθελε.
δευτερον ο λουκας μπουκας γιωργος γιωρκας ειναι (επειδη εχω προσωπικη αποψη): τιποτας, αταλαντος, με iq οριακο για διανοητικη καθυστερηση και το χειροτερο και ασυγχωρητο : την εχει δει μεγαλος τραγουδιστης. απο εμφανιση οι μισες γκομενες μου τον λενε ωραιο (οχι σαν τον αλλον ομως) και οι μισες μου τον λενε "μυγα", "ψοφιο", "αυτος δεν ειναι αδελφη?", "αντιπαθητικο" και αλλα τετοια. Και ενταξει, εγω δεν ειμαι και κανας σωματαρας αλλα την κοιλουμπα του μαλακα θα ντρεπομουνα να την ειχα ενω κυκλοφορω τετοιο θεομουνο με κορμι αψεγαδιαστο. τραβα ρε μαλακα κ κανε λιγο γυμναστικη που εχεις χερακια σαν κοριτσι και κοιλια σαν του λιαγκα.
τριτον η ελενιτσα προφανως σαν κλασσικη ελλεηνιδα του επρηξε τα ουμπαλα του αλλουνου για γαμους και βαφτισια και επειδη ο τυπος δεν ειναι για τετοια ακομα την εστειλε. και βρηκε αμεσως την κορη του μαντουβαλου - που επειδη δεν ειναι ωραια γκομενα - με βαζει σε σκεψεις τελικα για το ποσο αθωος ειναι ο τυπος.
τεταρτον η ελενιτσα την ειδε τεκνατζου μετα απο απογοητευση - ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΛΛΕΗΝΙΔΑ - πιο κλασσικη πεθαινεις - και στον πρωτο βλακα που της την επεσε του καθησε.
ο μαλακας της υποθεσης ξερετε ποιος ειναι? ο μαντουβαλος, αν τελικα ο μαρακανας παντρευτει την κορουλα του.
Ρε μεγαλεπρωτον ο μαρακακης μαρκακης πως τον λενε, δεν ειναι τιποτας οπως λενε εδω καποιοι, ειναι δικηγορος και λογω εμφανισης και κονεξαρισματων, εχει και πολλη δουλεια και τα κονομαει. απο γκομενικη αποψη ειναι παιδαρας και ουτως ή αλλως θα ειχε οποια απολυτως γκομενα ηθελε.
δευτερον ο λουκας μπουκας γιωργος γιωρκας ειναι (επειδη εχω προσωπικη αποψη): τιποτας, αταλαντος, με iq οριακο για διανοητικη καθυστερηση και το χειροτερο και ασυγχωρητο : την εχει δει μεγαλος τραγουδιστης. απο εμφανιση οι μισες γκομενες μου τον λενε ωραιο (οχι σαν τον αλλον ομως) και οι μισες μου τον λενε "μυγα", "ψοφιο", "αυτος δεν ειναι αδελφη?", "αντιπαθητικο" και αλλα τετοια. Και ενταξει, εγω δεν ειμαι και κανας σωματαρας αλλα την κοιλουμπα του μαλακα θα ντρεπομουνα να την ειχα ενω κυκλοφορω τετοιο θεομουνο με κορμι αψεγαδιαστο. τραβα ρε μαλακα κ κανε λιγο γυμναστικη που εχεις χερακια σαν κοριτσι και κοιλια σαν του λιαγκα.
τριτον η ελενιτσα προφανως σαν κλασσικη ελλεηνιδα του επρηξε τα ουμπαλα του αλλουνου για γαμους και βαφτισια και επειδη ο τυπος δεν ειναι για τετοια ακομα την εστειλε. και βρηκε αμεσως την κορη του μαντουβαλου - που επειδη δεν ειναι ωραια γκομενα - με βαζει σε σκεψεις τελικα για το ποσο αθωος ειναι ο τυπος.
τεταρτον η ελενιτσα την ειδε τεκνατζου μετα απο απογοητευση - ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΛΛΕΗΝΙΔΑ - πιο κλασσικη πεθαινεις - και στον πρωτο βλακα που της την επεσε του καθησε.
ο μαλακας της υποθεσης ξερετε ποιος ειναι? ο μαντουβαλος, αν τελικα ο μαρακανας παντρευτει την κορουλα του.
Ρε μεγαλε
Α. γιατι πρέπει ντε και καλα να γινει φέτες αμα δε γουστάρει;Επειδη βρήκε γκομενα ;
Β. ειναι ο Πάριος ή ειναι ο Περικλης Στεργιανούδης οποίος θελει τον ακούει οποίος θελει οχι
Γ. γκάλοπ κανεις για το Λουκα με τις φίλες σου;Ας έφαγε χυλοπίτα το τσίμπησε το μωρακι
Ναι παρεξηγηθηκαΤο πηρες προσωπικα τυπε? γιατι διακρινω μια ενοχληση. χαλαρωσε. Απαντω αναλυτικα στα ερωτηματα σου:
Α.Δεν ειπαμε να γινει φετες. Ειπαμε να μην ειναι σαν τον μπαρμπα Λιαγκα. Ειναι 30 χρονων παιδι και εχει μια χαλαρη πατσοκοιλια και δυο χερακια σαν γυναικας. Και διπλα του ειναι το κορμι-τσοντα. Προσωπικα εμενα το θεαμα δεν μου αρεσει, εσυ αν γουσταρεις φασεις Φλαβιο Μπριατορε και συζυγος, πασο. γουστα ειναι αυτα.
Β. Συμφωνω αλλα επειδη τον ξερω, ειπα οτι την εχει δει Παριος ενω μαλλον Στεργιανουδης ειναι. Το "μαλλον" το λεω απο ευγενεια.
Γ. Εχω 5 φιλους αντρες και 10 φιλες γυναικες ρε φιλε και κανω κουτσομπολιο την αποψη τους για το τι συμβαινει γυρω μας για να ειμαι ενημερωμενος για το πώς σκεφτονται αυτα τα εξωγηινα πλασματα. Και αυτο σε ενοχλησε? Σορρυ μαν.
Πες στον φιλο σου τον Λουκα ειμαστε μαζι του, μπραβο του που γαμει το θεομουνο, με 1 ωριτσα βαρη 3 φορες την εβδομαδα με το σωματοτυπο που εχει σε 5 μηνες θα εχει γινει τουμπανο. Εκει να δεις λυσσες και γουστα που θα του βγαλει η Ελενιτσα.
πρωτον ο μαρακακης μαρκακης πως τον λενε, δεν ειναι τιποτας οπως λενε εδω καποιοι, ειναι δικηγορος και λογω εμφανισης και κονεξαρισματων, εχει και πολλη δουλεια και τα κονομαει. απο γκομενικη αποψη ειναι παιδαρας και ουτως ή αλλως θα ειχε οποια απολυτως γκομενα ηθελε.
πας τα ολα τυπε...εδω σε μενα θα ερχεστε να σας λεω τα κουτσομπολια της αριστοκρατιας. τα ξερω ολα.
Δεν ξερω τι σοι δικηγορος ειναι ο Μαρακακης, αλλα εγω δεν θα εμπιστευομουνα το τομαρι μου σε καποιον με την εμφανιση του...
Γιατι, οι σοβαροι ανθρωποι εχουν το συνηθειο να δουλευουν αντι να κανουν ηλιοθεραπεια, σερφ, γυμναστηριο και shopping.
(Νταξει, για καμια διεκδικηση ενοικιου θα τον εμπιστευομουνα)
ειμαι σιγουρος οτι δεν εισαι στο target group του τυπε. για κυριες ανω των 40 τον κοβω να κανει θραυση.
Μπήκες δυναμικά για 18 postsεδω σε μενα θα ερχεστε να σας λεω τα κουτσομπολια της αριστοκρατιας. τα ξερω ολα.
πας τα ολα τυπε...
Μπήκες δυναμικά για 18 posts
Καλώς ήρθες τότε τύπετυπε εχεις δικιο δεν δειχνει μετριοφροσυνη αλλα νιωθω οτι σας ξερω ολους χρονια απο το διαβασμα που εχω ριξει εδω μεσα
o Κυπριος ειναι αγυμναστος σαν χλαπατσα...κριμα νεο παιδι...ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ..ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ!