Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.994
- Πόντοι
- 456
Σουβλάκια να πιάνει,μπαμιες να γινονται πεστου...κωλοπαιδαρας αλητήριος!!!!@celebre αλλά δεν τα δίνει λέει.
Σουβλάκια να πιάνει,μπαμιες να γινονται πεστου...κωλοπαιδαρας αλητήριος!!!!@celebre αλλά δεν τα δίνει λέει.
Σιγα μην υπαγεται αυτο το ξοανο στην κατηγορια των DjsΑλλη μια που την τρωμε στην μαπα μονο και μονο επειδη ειναι ωραιο μουνι, υποτίθεται ειναι οτι ειναι DJ, στην πραγματικότητα πανε για να την πάρουν ματι παρα για την μουσικη της.
Εχεις παει απο μαγαζι που παιζει???Σιγα μην υπαγεται αυτο το ξοανο στην κατηγορια των Djs
Λες να εχω κανει τετοιο λαθος στην ζωη μου φιλος?Να ακουσω εθνομπιτ κτλ πατημενα στο sync?Εχεις παει απο μαγαζι που παιζει???
Αρα λοιπον πως το λες με τοση σιγουρια το "αποκλείεται"???Επειδη ειναι προστυχομουνο αποκλείεται να ειναι και οκ σε αυτο που τουλάχιστον φαινεται οτι κανει???Δεν πιανω τον συσχετισμο σου....!!!!!Λες να εχω κανει τετοιο λαθος στην ζωη μου φιλος?Να ακουσω εθνομπιτ κτλ πατημενα στο sync?
Εχουμε αλλη οπτικη για τον ορισμο Dj φιλοςΑρα λοιπον πως το λες με τοση σιγουρια το "αποκλείεται"???Επειδη ειναι προστυχομουνο αποκλείεται να ειναι και οκ σε αυτο που τουλάχιστον φαινεται οτι κανει???Δεν πιανω τον συσχετισμο σου....!!!!!
Εγω που εχω παιξει DJ σε μικρά συνοικιακα μαγαζια και επαιζα λαικο προγραμμα καθαρα τι να θεωρω τον εαυτο μου???DJ η κατσαπλιά συμφωνα με το σκεπτικο σου????Εχουμε αλλη οπτικη για τον ορισμο Dj φιλος
Εσυ εισαι ο καλυτερος.Καλη συνεχειαΕγω που εχω παιξει DJ σε μικρά συνοικιακα μαγαζια και επαιζα λαικο προγραμμα καθαρα τι να θεωρω τον εαυτο μου???DJ η κατσαπλιά συμφωνα με το σκεπτικο σου????
Δεν εχουν τελος τα κομπλεξ και η μαλακια στον εγκεφαλο δυστυχως...αντε γεια και σε σενα!!!!Εσυ εισαι ο καλυτερος.Καλη συνεχεια
Τεκμηριωσε που ειναι το κομπλεξ φιλε μου αν θεςΔεν εχουν τελος τα κομπλεξ και η μαλακια στον εγκεφαλο δυστυχως...αντε γεια και σε σενα!!!!
Αν το προβλημα σου ειναι το στυλ μουσικής που παιζει ο καθενας ή και ο τροπος που παιζει...χωρις να ξερεις κιολας τον τροπο που παιζει...πως θες να το πω????Εξυπνο και γνωστικο αυτο που λες???Αδυνατον...πρακτικά!!!!Τεκμηριωσε που ειναι το κομπλεξ φιλε μου αν θες
Εγω φταιω που συζητω μαζι σου.Να εισαι καλα!Αν το προβλημα σου ειναι το στυλ μουσικής που παιζει ο καθενας ή και ο τροπος που παιζει...χωρις να ξερεις κιολας τον τροπο που παιζει...πως θες να το πω????Εξυπνο και γνωστικο αυτο που λες???Αδυνατον...πρακτικά!!!!
Οτι νομιζεις....οταν συζητας να τεκμηριωνεις κιολας...αν δεν ξερεις τι κανει και πως ο αλλος πανω στην δουλεια του τι πετιεσαι σαν γιαπονεζικη τσουτσου να υποτιμησεις???Ελα Μονικ στον τοπο σου δηλαδη,...ελεος...καλο απογευμα!!!!Εγω φταιω που συζητω μαζι σου.Να εισαι καλα!
Αφου εκει εχει κλεισει να παίξει ο DJ Piesto...μου εφαγε την θέση η ξεκωλιάρα????Να της καει ο μίκτης ναουμε...!!!!τύποι ακούγεται ότι θα παίξει στην τελετή έναρξης στο Λος Αντζελες το 2028![]()
Παίξε μπάλτσα φίλεθελετε να ξεκινησω μονος μου η να σας περιμενω
![]()