eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 1.056
Ωωω να σουυυ... Ειναιι σοβαροο καυλακιΈβαλε λίγο κρυο ή μου φαίνεται;
Ωωω να σουυυ... Ειναιι σοβαροο καυλακιΈβαλε λίγο κρυο ή μου φαίνεται;
ΩΡΑΙΑΔαχτυλααρες η καυλα!!!
ωραιο καυλακι πραγματιΣέξι μωρό.
Δυνατό μωράκι.ΩΡΑΙΑ
ωραιο καυλακι πραγματι
Αν είναι τώρα με τον Αναγνωστόπουλο , κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει. Πριν τα είχε με τον Κωνσταντάρα. Όλο σε πολύ μεγαλύτερους...... Δεν μπορεί να βρει κανένα πορτοφόλι νεότερο????Πολύ ομορφη κοπέλα και έχει σωματαρα .Από ότι έχω διαβάσει είναι τώρα με τον πειρατή Αναγνωστόπουλο του σαρβαιβορ .Αυτές συνήθως τα φτιάχνουν η με γνωστούς στην τηλεόραση ή με επιχειρηματίες .Μου αρέσει και αυτή και η βουλγαρακή (και οι δυο ραδιοφωνικοί παραγωγοί ).
εχει κορμαρα αλλα δεν ειναι και μουναρα για να τα εχει ολα. υπαρχουν καλυτερες για ολο το πακετοΑν είναι τώρα με τον Αναγνωστόπουλο , κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει. Πριν τα είχε με τον Κωνσταντάρα. Όλο σε πολύ μεγαλύτερους...... Δεν μπορεί να βρει κανένα πορτοφόλι νεότερο????
καυλα το ελενακιΕνώ φίλε μητσο η κολλητή της φίλη βουλγαρακή βρήκε τον παίχτη του Παναθηναϊκού τον ιωαννιδη .Να είσαι καλά .(ειπαμε αυτες κοιτάνε να είσαι γνωστός και να έχεις χρήμα ).
Αυτό είπα. Οτι μπορούσε να βρει καλύτερο γνωστό με λεφτά.Ενώ φίλε μητσο η κολλητή της φίλη βουλγαρακή βρήκε τον παίχτη του Παναθηναϊκού τον ιωαννιδη .Να είσαι καλά .(ειπαμε αυτες κοιτάνε να είσαι γνωστός και να έχεις χρήμα ).
Για πες λεπτομέρειες.Με τι παρέα ήταν;έξυνε το μουνί της;όλο φωτο με το κινητό ήταν ή συμπεριφερόταν πιο νορμαλ;Εκείνη το πρωί ήμουν εκεί και τα έβλεπα ζωντανά να α κουνιούνται πάνω κάτω...
Ναι και έχει αγοράσει μερικές playlist και το παίζει dj με τα βυζιά έξω.εθνικοφρων το κοριτσι. φορεσε τον σταυρο και προεταξε τα στηθη της για να ανυψωσει το ηθικο ολων των αντρων