δηλαδη τωρα γραφεις απο το ¨"μαγαζι" ????
βαλε καμια φωτο να παρουμε ματι πως ασε τα fora σε ωρα εργασιας....
Ωρες ειναι τωνα να αρχισουμε τις ξεπετες για λιγο...chat
chat.... Η νεα απειλη ξεπετας στις πουτανες
δηλαδη τωρα γραφεις απο το ¨"μαγαζι" ????
Ελενα ειναι η παχουλη κοπελλα που εχω δει μερικες φορες. Αμα η παχουλη ευχαριστως θα ερχομουν να σου κανω επισκεψει παρολο που ειναι παντρεμενος με παχουλη,
ελενα καλησπερα.
σε ποια περιοχη βρισκεσαι?
το ιδιο κανω κι'εγω συνηθως ;) ;) ;) ;)
Γιατί όχι!
Περνάει η ώρα μερικές φορές!
Ειδικά σήμερα που κάνω διπλοβάρδια γιατί η άλλη κοπέλα αδιαθέτησε!
Υπάρχουν και Laptop ξέρεις!
;)
πες το κ'ετσιτι εγινε ρε κοριτσια?
αρχισε νεο συνδικαλιστικο κινημα?
Το παραπάνω είναι απάντηση στον mgmans!
Μερικά πράγματα δεν λέγονται από εδώ στην κοινή θέα, μονό από κοντά και σε προσωπικό επίπεδο!
Χαιρετώ όλους σας!
Έμαθα ότι με γράψαμε στο διαδίκτυο και γι αυτό πήρα το θάρρος και μπήκα.
θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που έκαναν κριτική για το σπίτι που εργάζομαι, αν και είμαι εκεί μόνο μία εβδομάδα!
Να είστε καλά.
Μπραβο πολυ σωστη η τοποθετηση σου και σε συνγχερω .Με εχεις καλιψει απολυτα μωρο μου (και δεν σε ειρωνευομαι) Ελπιζω μες την εβδομαδα να τα πουμε αποκοντα φιλακια...Thanks mgmans!
Όσον αφόρα το άφιλτρο – ακαπέλωτο – ξεσκούφωτο ή όπως σας αρέσει να το λέτε ρε παιδιά σκεφτείτε το εξής!
Πολλοί από εσάς έχετε γυναίκες (γκόμενες) παιδία και πάνω από όλα τον εαυτούλη σας.
Αν δεν σκέπτεστε εσείς τον εαυτό σας ποιος θα τον σκεφτεί?
Μερικά πράγματα γίνονται μόνο με οικεία πρόσωπα!
Δεν θέλω να σας κάνω μάθημα υγιεινής αλλά εγώ προσωπικά τον αγαπάω τον εαυτούλη μου και δεν θα ήθελα όταν κάνω τις τακτικές μου εξετάσεις να μου βρω κάνα παράσημο.
Πρώτον για μένα και έπειτα για όλους εσάς που με τιμάται με την επίσκεψη σας!
Προστατέψτε τον εαυτό σας και κατ επέκταση και μένα ή όποια κοπέλα βρίσκεται δίπλα σας!
Ωραίε τύπε μου εξαρτάται!!!ελενα ειναι κρυφο αν το κανεις απο κωλο δηλαδη?
αν το κανεις ομως,με μερεντα η χωρις?
Στο μαγαζί σου δανείζω τις ποδάρες μου!Για σου Ελενα , Αυταρχικο - ποδολαχνια -μποτες κλπ παιζει?
Είμαι 1.75, μαύρα μακριά σπαστά μαλλιά, πράσινα μάτια, 55 κιλά!!καμια ιδεα θα μας δωσεις κουκλα μου για το πως εισαι ?