iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.296
Γυναίκες... Αφήνουν πάντα αναπάντητα ερωτήματα να αιωρούνται για να δημιουργείται μυστήριοτελικά δεν απάντησες.....
Γυναίκες... Αφήνουν πάντα αναπάντητα ερωτήματα να αιωρούνται για να δημιουργείται μυστήριοτελικά δεν απάντησες.....
Καλημέρα σε μια από τις πιο σεξουαλικές γυναίκες της χώραςKαλημερα Μιχαλη Καλημερα σε ολους ....
τα μωβ ε;ασορτι με το μαλλακιΕννιοτε ;)
Θεωρειται απαντηση αυτο βρε...τελικά δεν απάντησες.....
Κούκλα είσαι ΕλενάκιKαλημερα Μιχαλη Καλημερα σε ολους ....
πολυ καλλιτεχνικο πορτραιτο εχει πεσει κωλος τιποτα βυζι ουτε για δειγμα σε λιγο βλεπω να βλεπουμε τοπια νεκρη φυση
......πολυ καλλιτεχνικο πορτραιτο εχει πεσει κωλος τιποτα βυζι ουτε για δειγμα σε λιγο βλεπω να βλεπουμε τοπια νεκρη φυση
κατακαβλωσαΟρίστε φίλε, δες λίγη ρώγα
Eτσιιιιι... Αυτα με εχουν λειψει εδω :-Ορίστε φίλε, δες λίγη ρώγα
:-* :-*Καλημέρα σε μια από τις πιο σεξουαλικές γυναίκες της χώρας
λιγο ηλικια λιγο το αλτσχαιμερ δεν τα πιανει ολα :-τελικά δεν απάντησες.....
Θεωρειται απαντηση αυτο βρε...
Καλησπερα :-* :-*
Ax βρε γιαβρι μου ... Ξερεις ποσες φορες το χω σκεφτει ,χωρις να καταληξω κ στο να το κανω ...θά έρθετε κυρία μου??
Αναμένω..
Μπα στα 38 δεν εχει παρουσιαστει προβλημα ακομαλιγο ηλικια λιγο το αλτσχαιμερ δεν τα πιανει ολα :-
το μενου εκει εχει και μυδια;θά έρθετε κυρία μου??
Αναμένω..
οριστε τωρα αυτες της μαμακιες λες και εσυ για αυτο δεν σε παιρνουν στα σοβαρα :- δεν ειναι 38 ;) το 38 ειναι γεννημένοςΜπα στα 38 δεν εχει παρουσιαστει προβλημα ακομα
οριστε τωρα αυτες της μαμακιες λες και εσυ για αυτο δεν σε παιρνουν στα σοβαρα :- δεν ειναι 38 ;) το 38 ειναι γεννημένος
...αποφυγετο έτσι λέω εγώ.... Θά έχουμε ΕΡΩΤΕΣ αμφιπλευρους...Ax βρε γιαβρι μου ... Ξερεις ποσες φορες το χω σκεφτει ,χωρις να καταληξω κ στο να το κανω ...
Διαφορα to do ,με κρατανε μακρυα απο τα like to do..... :-(
Kαλη ορεξη να εχεις παντως :-* :-*