panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
εχω δύο αγαπητέΚανονικά εσύ θα έπρεπε να ανεβάσεις κριτική, έχεις μεγαλύτερη εμπειρία...
εχω δύο αγαπητέΚανονικά εσύ θα έπρεπε να ανεβάσεις κριτική, έχεις μεγαλύτερη εμπειρία...
εχω δύο αγαπητέ
Με τις ευχές μας να τις εκατοστήσειςΜόλις εγκριθεί η κριτική μου θα έχω και εγώ μια και ευελπιστώ να γίνουν δύο, τρείς και πάει λέγοντας!!!
Με τις ευχές μας να τις εκατοστήσεις
:-*Ευχαριστώ και επίσης
Θα πας και στο επόμενο κάστιγκ?⚘ Ένα λουλουδάκι από εμένα για σένα για την υπέροχη ώρα που μου χάρισες!!!
Σε μερικούς φίλους από δω, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να περάσουν μια ευχάριστη ώρα με την κοπελα που επέλεξαν. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω... Δεν είναι όλοι μέλλοντες πορνοσταρ.Θα πας και στο επόμενο κάστιγκ?
Και στην αννίτα?
Καλησπέρα :-*καλημερα Ελενα
Καλησπέρα Έλενα...Σε μερικούς φίλους από δω, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να περάσουν μια ευχάριστη ώρα με την κοπελα που επέλεξαν. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω... Δεν είναι όλοι μέλλοντες πορνοσταρ.
Καλησπερα σε ολους
Διεκρινα καποια ιχνη αγαπουλιασης , ο συνειρμος ηταν αναποφευκτος,Σε μερικούς φίλους από δω, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να περάσουν μια ευχάριστη ώρα με την κοπελα που επέλεξαν. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω... Δεν είναι όλοι μέλλοντες πορνοσταρ.
Καλησπερα σε ολους
Eλα μου ντε . Αυτο που το βαζειςΚαλησπέρα Έλενα...
Εάν γίνουμε όλοι πορνοστάρ ποιος θα βλέπει τις ταινίες μετά; Θα γεμίσουμε πρωταγωνιστές και θα μείνουμε χωρίς θεατές
Μπα , νορμαλ ηταν ο ανθρωπος και περασε καλα (και εγω βεβαια) ;) . Απο ευγενεια ειπε δυο πραγματαΔιεκρινα καποια ιχνη αγαπουλιασης , ο συνειρμος ηταν αναποφευκτος,
Νομιζω με καταλαβαίνεις,
θα τα πουλάμε στα εξωτερικά να ακούν αχ βαχ τι σου κάνω μάνα μου κτλEλα μου ντε . Αυτο που το βαζεις
Αναλαμβάνω τους υπότιτλους...θα τα πουλάμε στα εξωτερικά να ακούν αχ βαχ τι σου κάνω μάνα μου κτλ
Αυτο το τι σε κανω μανα μου, με ξεπερναει.... :-θα τα πουλάμε στα εξωτερικά να ακούν αχ βαχ τι σου κάνω μάνα μου κτλ
Αναλαμβάνω τους υπότιτλους...
οκ τι σε κάνω ζουζούνα μουΑυτο το τι σε κανω μανα μου, με ξεπερναει.... :-