iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Kαλημερα Μιχαλη Καλημερα σε ολους ....Καλημέρα, ΄Ελενα.
εχουμε ξαμολήσει και εναν στην απω ανατοληΚαλησπέρα Έλενα...
Εάν γίνουμε όλοι πορνοστάρ ποιος θα βλέπει τις ταινίες μετά; Θα γεμίσουμε πρωταγωνιστές και θα μείνουμε χωρίς θεατές
καλημέρα με λευκά εσώρουχα, διακρίνω. .Kαλημερα Μιχαλη Καλημερα σε ολους ....
εχουμε ξαμολήσει και εναν στην απω ανατολη
τα γυαλια σου τα φοραςκαλημέρα με λευκά εσώρουχα, διακρίνω. .
είσαι μικρός εσύ για τέτοια.ασε τους έμπειρους....τα γυαλια σου τα φορας
Νομίζω έχει δίκιο, αχνοφαίνεται στα αριστερά και οριακά στο άνοιγμα ένα λευκό σουτιέν...τα γυαλια σου τα φορας
ετσι ;) παντα αφηνω τα εμπυρα ατομαείσαι μικρός εσύ για τέτοια.ασε τους έμπειρους....
γκουχ γκουχ γκουχ.....Τάσο πήγαινε αγόρι μου στο νήμα της Κασσάνδρας...σε αναζητάει!....Νομίζω έχει δίκιο, αχνοφαίνεται στα αριστερά και οριακά στο άνοιγμα ένα λευκό σουτιέν...
καλα τραγουδα εσυ προτιμαω να βαλω την περουκα να παρω και τον κοτσιδα και να ερθουμε να σε βρουμε γιατι του λειπειςγκουχ γκουχ γκουχ.....Τάσο πήγαινε αγόρι μου στο νήμα της Κασσάνδρας...σε αναζητάει!....
Νταλε νταλεεεεεεεεεε
η μπάλα στην κερκίδα...το κορίτσι λιώνει βρε ακαρδε...το πρωί σε αναζητούσε,να της τον χωσεις!καλα τραγουδα εσυ προτιμαω να βαλω την περουκα να παρω και τον κοτσιδα και να ερθουμε να σε βρουμε γιατι του λειπεις
:oη μπάλα στην κερκίδα...το κορίτσι λιώνει βρε ακαρδε...το πρωί σε αναζητούσε,να της τον χωσεις!
σου δινω την θεση μου να πας εσυ ;) που εισαι και αγαπησιαρης τοσες που σε εχουν φιλο θα προσθεσεις αλλη μιαη μπάλα στην κερκίδα...το κορίτσι λιώνει βρε ακαρδε...το πρωί σε αναζητούσε,να της τον χωσεις!
δεν μπαίνω ανάμεσα σάς....το κορίτσι υποφέρει...ανοίγει πόδια,στήνεται στα 4,έλεος πια!!!....την παιδευεις,πριν την κουλούρα.δεν πειράζει!...χαλάλι σού!σου δινω την θεση μου να πας εσυ ;) που εισαι και αγαπησιαρης τοσες που σε εχουν φιλο θα προσθεσεις αλλη μια
Εννιοτε ;)τα γυαλια σου τα φορας
:-* :-*
τελικά δεν απάντησες.....Εννιοτε ;)