iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Εσυ εισαι πιο κοντα ... Κανε κουμαντο να το φτιαξουμε το μπλουζακι
Μενει να βρεις πια φωτο θα τυπωσουμε .. Οχι καμμια ξεβρακωτη με βυζγια εξω (εισαι κ φαν απο οτι θυμαμαι) να διατηρησουμε ενα πιπεδο
Σαν Μυτιληνιος που ειμαι , θα σου προτεινω για ουζα , Πιτσιλαδη , Βαρβαγιαννη , Κεφι .... αυτα
Το κακό είναι ότι δεν φοράς μπλούζες, πες της να τυπώσει παπιγιόνΕγω λεω να βαλω και τιτλο κατω απο τη φωτο σου στη μπλουζα «ουτε να μου τον δει»....
πειράζει να ρθω και εγώ που κουράστηκα από τα καστιγκ?
.... ωραία μου κυρία ότι καθησαμε σε λίγο έρχονται καλουδια... προλαβαίνεις..
Ο κανών έχει εξαίρεση!Βλέπεις πολλούς έξυπνους άντρες με ηλίθιες γυναίκες, αλλά ποτέ μια έξυπνη γυναίκα με ηλίθιο άντρα :-*
θα καταλαγιάσει αυτό θέμα ημερών είναι απλά το θέμα πουλάει και λογικοΈχω μπλέξει από κει με τα σοσιαλια.. Και σας έχω παραμελήσει λίγο.. :-(
Μόλις κάτσει λίγο ο κουρνιαχτος θα βρούμε το χρόνο μας πάλι..
Amjik καλοφαγωτα γιαβρι μου. Καλή ορεξη
Φιλιά σε όλους.. Πάω να πλακωθω
..πειράζει να ρθω και εγώ που κουράστηκα από τα καστιγκ?
Πολυ καλο σενάριο.ελενα δεν ξερω σε τι βαθμο θα εχεις συμμετοχη σε αυτη την εταιρεια παραγωγης ταινιων,αλλα πιστευω οτι αυτο που λειπει απο τις ελληνικες τσοντες ειναι το σεναριο,θυμαμαι οι πρωτες που ειχε βγαλει ο σειρινακης ηταν πολυ καλες.
είστε πολλυ καλός κύριος για Πάρτουζα είμαι διαθέσιμος αλλά άμα γίνω πορνοσταρ θα είμαι συνάδελφος με τα κορίτσια κατά έναν τρόπο δε ξέρω αν είναι σωστό..
...Έλα.
...είστε πολλυ καλός κύριος για Πάρτουζα είμαι διαθέσιμος αλλά άμα γίνω πορνοσταρ θα είμαι συνάδελφος με τα κορίτσια κατά έναν τρόπο δε ξέρω αν είναι σωστό
ζήλεψα τώρα θέλω και εγώ. Σαφώς εσείς έχετε μεγαλη ιστορία εμένα γράφεται ακόμα με ιδρώτα και σπερμα...
... Πανάγο έχω κάνει πολλές παρτούζες με ονόματα βαρειά από το σάιτ... Μιλάμε κλείναμε τον οίκο για 4 ωρίτσες.
Έχω μπλέξει από κει με τα σοσιαλια.. Και σας έχω παραμελήσει λίγο.. :-(
...τώρα βέβαια όλα αυτά μένουν γλυκές αναμνήσεις