panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
καλά δε σε μαθαίνω τίποτα μάθε με εσύ βόλεϋ δωματιουΝα μου λειπει ...
καλά δε σε μαθαίνω τίποτα μάθε με εσύ βόλεϋ δωματιουΝα μου λειπει ...
Αυτο το συζηταμεκαλά δε σε μαθαίνω τίποτα μάθε με εσύ βόλεϋ δωματιου
σαφώς γιατί πάντα οι αγώνες είναι διπλοί και ίσως ακολουθούν και παρατάσειςΑυτο το συζηταμε
Μπαρες να φερειςσαφώς γιατί πάντα οι αγώνες είναι διπλοί και ίσως ακολουθούν και παρατάσεις
πρωτεινης βρώμης με φρούτα τι προτιμάς? Αν ο αγώνας είναι πολύωρος που το εύχομαι θα φέρω και ηλεκτρολύτες για ενυδάτωση και των δύο ομάδων καθώς με νερό δε κάνεις τιποταΜπαρες να φερεις
Ποιος από δω μέσα ξέρει πως φτιάχνουμε γλυκό του κουταλιου βυσσινο? Έλα δώστε τα φώτα σας
Καποτε τα καπνιζα αυταα.. Βρε τι με θυμισεςΤην καλησπέρα μου Έλενα
Θα σε δωσω συνταγη την επομενη φορα που θα σε μαθω βολευΠοιος από δω μέσα ξέρει πως φτιάχνουμε γλυκό του κουταλιου βυσσινο? Έλα δώστε τα φώτα σας
και τι θα σε τραταρω? Άσε θα σε φέρω κάνα γαλακτομπουρεκο. Ντρέπομαι να έρχομαι με άδεια χέρια θέλω να είμαι κυριοςΘα σε δωσω συνταγη την επομενη φορα που θα σε μαθω βολευ
και τι θα σε τραταρω? Άσε θα σε φέρω κάνα γαλακτομπουρεκο. Ντρέπομαι να έρχομαι με άδεια χέρια θέλω να είμαι κυριος
σωστός τον άλλο μήνα όμως είναι η εποχή τους βάλτε καφέ χαρτονόμισματα στο τραπέζι παιδιά να γίνει κάμια φάση σαν κάτι ταινίες πορνο με swinger orgy που βλέπω και εγώ θα φέρω στο τέλος τα γαλακτομπουρεκα από κοσμικό η από γαλυφιανακη εξαιρετικά και τα δύοαμα εχεις βυσσινα γιατι δεν τα κανεις μαρμελαδα ? να τα κανεις και πρωινο καθε μερα
όχι φίλε όλα με μέτρο παν μέτρον άριστο. Αλλά έχω φίλους πραγματικά αρρώστους με το τζόγο και ειδικά στο στοίχημα που όλοι μέρα είναι σε μια πράσινη οθόνη στο κινιτο καταλαβαίνετε ποια στοιχημστικη λέω. Που μπορεί να χάσουν και 500 ευρώ σε μισή ώρα. Τους είπα να πάνε σε κάνα γιατρο αλλά δε περνούν χαμπάρι. Το τραγικό είναι ότι κοροϊδεύουν εμένα καθώς λάτρης του αγοραίου σεξ αλλά τους λέω είναι πράγματα ανομία καθώς με το σεξ απολαμβάνεις ενώ με το άλλο απλά χάνεις. Και είναι σίγουρο ότι θα χάσεις. Απλά ο τύπος στο. Πόκερ μετέτρεψε το ποσό των 215 ευρώ σε 620 χιλιάδες ευρώ. Σαφώς και δε μπορούμε να το κάνουμε καθώς απαιτεί γνώση τέχνη και τύχη απλά είναι ωραίο να έχεις όνειρα...Αρρωστάκι με το τζόγο?
σαφώς έχεις απόλυτο δίκιο απλά εγώ ότι είναι να κάνω σαν φίλος το έκανα εξάλλου δεν είναι δικά μου λεφτά δικά τους είναι. Και φυλακή να πάνε θα τους πηγαίνω τσιγάρα ας τους βάλουν μυαλό η οικογένεια τουςΣπάνια ο εθισμένος να παραδεχτεί τον εθισμό του, όποιος το παραδεχτεί εχει και ελπίδες να γλυτώσει.
ΚαλημέραΕχουν αλλαξει πολλα απο τοτε.. Δυο χρονια σχεδον.
Καλημερα biasion. :-* Xαθηκες καλε απο δω.