Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Αργουν ακομα να ληξουν , τα προσεχω ;)Εγγύηση δεν έχεις?εχει λήξει?
Αργουν ακομα να ληξουν , τα προσεχω ;)Εγγύηση δεν έχεις?εχει λήξει?
ΚαλησπέραΕ μα . Απο τις πρωτες εικονες στην ζωη αλλα και απο τις πρωτες απολαυσεις που εχουν σχεση με επαφη με το αντιθετο φιλο
Καλησπερα :-*
Καλησπέρα
Μέχρι που έρχεται ο πρώτος εφιάλτης
να προσέχεις τους θαυμαστές σου που θέλουν να σε φάνε όπως είσαι!!
να πω καυλααααατο χω πει πολλαπλής δε λέω τίποτα πάω να πιω γάλα
ένα έχω να πω από αιδοίο βγαίνουμε αυτο κυνηγάμε αυτό στο τέλος μας σκοτώνει. Όλες χήρες μένετε δεν είναι τυχαιοΕ μα . Απο τις πρωτες εικονες στην ζωη αλλα και απο τις πρωτες απολαυσεις που εχουν σχεση με επαφη με το αντιθετο φιλο
Καλησπερα :-*
Τα ΚΟΨΙΔΙΑ σκοτωνουν .... Οχι το αιδοιο !! Εκτος και αν το παρακανεις και γινεις αιδοιοδουλος . Οποτε ηθελες τα και παθες τα (Ισχυει και στην πρωτη περιπτωση βεβαια αυτο ) ;)ένα έχω να πω από αιδοίο βγαίνουμε αυτο κυνηγάμε αυτό στο τέλος μας σκοτώνει. Όλες χήρες μένετε δεν είναι τυχαιο
σωστή η κυρίαΤα ΚΟΨΙΔΙΑ σκοτωνουν .... Οχι το αιδοιο !! Εκτος και αν το παρακανεις και γινεις αιδοιοδουλος . Οποτε ηθελες τα και παθες τα (Ισχυει και στην πρωτη περιπτωση βεβαια αυτο ) ;)
ο πιο ωραίος θάνατος το έχουν πάθει αρκετοίΔεν θα με χάλαγε να τα τινάξω επάνω στο γαμήσι τη στιγμή της εκτόξευσης του υγρού πυρός
Για να μη λέτε ότι δεν μαθαίνετε τίποτα εδώ μέσαο πιο ωραίος θάνατος το έχουν πάθει αρκετοί
βάρα όσο αντέχεις αν έχεις πάει σε καρδιολόγο και παθολόγο καθώς οι περισσότεροι από έμφραγμα θα πήγαν και δεν θα Χαν πάει γιατρό. ΠοτεΓια να μη λέτε ότι δεν μαθαίνετε τίποτα εδώ μέσα
Ούτε εγώ πάω ποτέ σε γιατρό, μόνο σε νοσοκόμα ;)βάρα όσο αντέχεις αν έχεις πάει σε καρδιολόγο και παθολόγο καθώς οι περισσότεροι από έμφραγμα θα πήγαν και δεν θα Χαν πάει γιατρό. Ποτε
Aμαν βρε παιδι μου κ εσυ ... Ολα τα ακραια ειναι μαζεμενα εκει μεσα . Ακου καταπιε ολο το κουτι ο ΣΤΟΚΟΣ...Για να μη λέτε ότι δεν μαθαίνετε τίποτα εδώ μέσα
Για αυτοεξεταση αν ολα πανε καλα με την στυσηΟύτε εγώ πάω ποτέ σε γιατρό, μόνο σε νοσοκόμα ;)
στο ιατρικό να πας έχει τις καλυτερεςΟύτε εγώ πάω ποτέ σε γιατρό, μόνο σε νοσοκόμα ;)
καλά που μορφωθηκαμε στο erotic fest και για θέμα στύσης ήταν μεγάλο σχολείο πρέπει να εισηγηθουμε να το κάνουν δύο φορές το χρονοΓια αυτοεξεταση αν ολα πανε καλα με την στυση