Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Εγω εκει που περασα δεν ειδα σκουπιδια..καλημερα ερωτηση ασχετη ;) στην πατρα εχει σκουπιδια στους δρομους η τα μαζευουν?
Γιατι ρωτας?
Εγω εκει που περασα δεν ειδα σκουπιδια..καλημερα ερωτηση ασχετη ;) στην πατρα εχει σκουπιδια στους δρομους η τα μαζευουν?
:-*............
.............. καλημέρα mamzelllll ,
:-*Καλημέρα πρωινή πρωινή σήμερα,μας άνοιξες το ματι
Γιατι ημουν Αίγιο και γενικώς τελευταια συνανταω πολλα σκουπιδια ...Εγω εκει που περασα δεν ειδα σκουπιδια..
Γιατι ρωτας?
Ααααα.. Αλλου το πας εσυ.Γιατι ημουν Αίγιο και γενικώς τελευταια συνανταω πολλα σκουπιδια ...
Αν ερθω, θα ερθω για λιγουλες διακοπες.Θα έρθεις Κρήτη καθόλου;
κοματαρα ;) και να καθαρισουμε και λιγοΑαααα.. Αλλου το πας εσυ.
Ευτυχως τετοια δεν εχω συναντησει εγω στην περιοχη, ακομα ;)
Καλημέρα Ελενίτσα! Αν δεν έρθεις μόνη σου για διακοπές, τότε είμαστε εδώ για να σε φιλοξενήσουμε και να σε γυρίσουμε παντού!!!!Αν ερθω, θα ερθω για λιγουλες διακοπες.
bonjourΚαλημερα σε ολους. Αλλοι νικητες αλλοι ηττημενοι
bonjour
καλημέρα ελεναρα με τη κατακόκκινη φορεματαρα. Καλά που βγήκε η ΝΔ γιατί όταν ήταν κυβέρνηση είχα πολλές γκόμενές με σύριζα πολλυ ξεραηλα. Κάτι σαν έρημο Σαχαρα.παμε ρε κουληΚαλημερα σε ολους. Αλλοι νικητες αλλοι ηττημενοι
τυπε με κάθε κυβέρνηση είχαμε και την ανάλογη ηλικία! Οπότε άσχετη η απορία σου!Εσείς παιδιά με ποια κυβέρνηση είχατε τις πιο πολλές ερωτικές επιτυχίες? Λογικά με Ανδρέα...
καποιοι δεν ειχαν καθολου φιλαρακι ;) γιορταζαν του ΑΓΙΟΥ ΑΓΑΜΗΤΟΥΕσείς παιδιά με ποια κυβέρνηση είχατε τις πιο πολλές ερωτικές επιτυχίες? Λογικά με Ανδρέα...
μεγάλος Άγιος αυτός ειδικά στις μέρες μαςκαποιοι δεν ειχαν καθολου φιλαρακι ;) γιορταζαν του ΑΓΙΟΥ ΑΓΑΜΗΤΟΥ
ειδικα στης παλαιοτερες ειχαν μεγαλη επιτυχία σαν τους ABBA δεν τους ξερεις εσυ εισαι μικρος ;)μεγάλος Άγιος αυτός ειδικά στις μέρες μας
καλημερα αρχοντα καλη εβδομαδα να εχουμε
...american bar το κάνατε.
Όλοι νικητές γιατί έχασε η έπαρση και η αλλαζονεία.Καλημερα σε ολους. Αλλοι νικητες αλλοι ηττημενοι