iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Σε εμφάνιση ή υπηρεσίες;στο ιατρικό να πας έχει τις καλυτερες
Σε εμφάνιση ή υπηρεσίες;στο ιατρικό να πας έχει τις καλυτερες
Γενικα για μενα ευτυχια ειναι να πεθανεις σε βαθια γεραματα ορθιος η ορθια σε καμμια βουνοκορφη αρμεγωντας κατσικια η μαζευοντας χορταΣιγά την ευτυχία να πεθάνεις στο πήδημα, δεν εγκρίνω.
εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος και στα δύο αλλά ας μη τους κάνουμε διαφήμιση δε τη χρειαζονταιΣε εμφάνιση ή υπηρεσίες;
Το ιδανικό είναι να μην πεθάνεις καν... Κι αν συμβεί να έχεις τουλάχιστον τελειώσει αλλιώς γίνεσαι φάντασμα και στοιχειώνεις τα ξενοδοχεία επειδή έχεις αφήσει εκκρεμότητεςΣιγά την ευτυχία να πεθάνεις στο πήδημα, δεν εγκρίνω.
Μην το λες, όσοι πεθαίνουν στον ύπνο τους μπορεί να είδαν εφιάλτη και να πέθαναν κυριολεκτικά από το φόβο τους...Γενικα για μενα ευτυχια ειναι να πεθανεις σε βαθια γεραματα ορθιος η ορθια σε καμμια βουνοκορφη αρμεγωντας κατσικια η μαζευοντας χορτα
Η στον υπνο σου
Το μεγαλο σχολειο ειναι η πλουσια σεξουαλικη καθημερινοτητα και οι διαφορετικες γνωριμιες με ενδιαφερουσες γυναικες. Οχι πιτσιρικια ... Γυναικες !!καλά που μορφωθηκαμε στο erotic fest και για θέμα στύσης ήταν μεγάλο σχολείο πρέπει να εισηγηθουμε να το κάνουν δύο φορές το χρονο
Η να τους επισκεφτηκε η <<μορα>. .... spooky ουυυυ :SΜην το λες, όσοι πεθαίνουν στον ύπνο τους μπορεί να είδαν εφιάλτη και να πέθαναν κυριολεκτικά από το φόβο τους...
δε ξέρουμε τι υπάρχει με το θάνατο μας έπειτα άρα δε μπορούμε να κρίνουμε. Είναι η φυσική εξέλιξη της ζωής όμως αλλά μακάβρια κουβέντα πιάσαμε. Ψήνω να βάλουν στη λέσχη που παίζω χαρτιά πορνο μπας και αλλάξει το γούρι για να δούμε... Εσείς παίζετε τυχερά παιχνιδια παιδιά και κυρία Έλενα?Το ιδανικό είναι να μην πεθάνεις καν... Κι αν συμβεί να έχεις τουλάχιστον τελειώσει αλλιώς γίνεσαι φάντασμα και στοιχειώνεις τα ξενοδοχεία επειδή έχεις αφήσει εκκρεμότητες
Κι αυτο πιο spooky.....Το ιδανικό είναι να μην πεθάνεις καν... Κι αν συμβεί να έχεις τουλάχιστον τελειώσει αλλιώς γίνεσαι φάντασμα και στοιχειώνεις τα ξενοδοχεία επειδή έχεις αφήσει εκκρεμότητες
Προτιμώ το Σούκουμπους, είναι πολύ πιο σέξι ;)Η να τους επισκεφτηκε η <<μορα>. .... spooky ουυυυ :S
Τσου !! Καθολου . Μονο κανα 21 την Πρωτοχρονιαδε ξέρουμε τι υπάρχει με το θάνατο μας έπειτα άρα δε μπορούμε να κρίνουμε. Είναι η φυσική εξέλιξη της ζωής όμως αλλά μακάβρια κουβέντα πιάσαμε. Ψήνω να βάλουν στη λέσχη που παίζω χαρτιά πορνο μπας και αλλάξει το γούρι για να δούμε... Εσείς παίζετε τυχερά παιχνιδια παιδιά και κυρία Έλενα?
Το μυαλο σου εσυ εκει ...Προτιμώ το Σούκουμπους, είναι πολύ πιο σέξι ;)
Εγώ παίζω και 31, αληθινό χαρτόμουτροΤσου !! Καθολου . Μονο κανα 21 την Πρωτοχρονια
καλά τα λες αλλα λίγες είναι πλέον γυναίκες στην εποχή μας όπως και πλέον λιγοι σωστοί άνδρες όσο για τη σεξουαλικα καθημερινότητα λίγοι και λίγες τη καταφέρνουν καθώς η αγαμια σε όλα τα επίπεδα ακόμα και μέσα στη σχέση ζει και βασιλεύει καθώς έχουν αλλάξει τα στάνταρ γυναικών και ανδρών έχει χαθεί η επικοινωνία και γενικά το θέμα περνα μια σηψη. Το βλέπω από το κοινωνικό μου περιγυροΤο μεγαλο σχολειο ειναι η πλουσια σεξουαλικη καθημερινοτητα και οι διαφορετικες γνωριμιες με ενδιαφερουσες γυναικες. Οχι πιτσιρικια ... Γυναικες !!
τίποτα θα σε μάθω πόκερ αλλά θέλει 5 ώρες ανάλυση για τα βασικα. 300 χίλιαρικα κέρδισε γνωστός μου αλλά απαιτεί αφοσίωση τύχη και τέχνη. Εγώ κάτι ψιλά δυστυχωςΤσου !! Καθολου . Μονο κανα 21 την Πρωτοχρονια
Παντα υπηρχε αυτη η σηψη .. Απλα παλια εμενε μεσα απο την πορτα ;) Τωρα δημοσιοποιειται λογω του <<ποταμιου>> που λεγεται ιντερνετ, που δεν γνωριζει τοιχους και ιδιωτικοτητακαλά τα λες αλλα λίγες είναι πλέον γυναίκες στην εποχή μας όπως και πλέον λιγοι σωστοί άνδρες όσο για τη σεξουαλικα καθημερινότητα λίγοι και λίγες τη καταφέρνουν καθώς η αγαμια σε όλα τα επίπεδα ακόμα και μέσα στη σχέση ζει και βασιλεύει καθώς έχουν αλλάξει τα στάνταρ γυναικών και ανδρών έχει χαθεί η επικοινωνία και γενικά το θέμα περνα μια σηψη. Το βλέπω από το κοινωνικό μου περιγυρο
Να μου λειπει ...Εξάλλου εισαι poker face θα το μασεις το χαρτι
η Μαλάκια είναι ότι νομίζουν όλοι και όλες ότι είμαστε αυτοί που φαινόμαστε από insta. Εντελώς χαζό. Εμένα με έκριναν αρνητικά κάποιες για τις φώτο που ανέβασα από το erotic fest κλασσικά της έκραξα και τους είπα ότι αυτά δεν αντιπροσωπευουν τι πραγματικά είμαστε σαν άνθρωποι και σαν προσωπικότητες ανοητα πλάσματα αλλά τεσπα τι να κατσεις τώρα να αναλυσειςΠαντα υπηρχε αυτη η σηψη .. Απλα παλια εμενε μεσα απο την πορτα ;) Τωρα δημοσιοποιειται λογω του <<ποταμιου>> που λεγεται ιντερνετ, που δεν γνωριζει τοιχους και ιδιωτικοτητα