citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Πολύ καλή ιδέα Έλενα!
Ποσα ξερει εσενα.. Ο.. οργανισμος σου
Βρε πυροβολημενο.. Πια Θεσσαλονίκη
Αθηνα θα γινει το μπερδεμα ;)
Μαιαμι εφτασε η σκουφια σου
οκ καπου φτηνα μην ξεπαραδιαστείς τσιφουταΠοσα ξερει εσενα.. Ο.. οργανισμος σου
Χαιρομαι που σ αρεσει..Θα χαρω περισσοτερο να παρευρισκεσαι κι ολας ;)Πολύ καλή ιδέα Έλενα!
Αααα.. Εγω ειμαι δικαια και οχι τσιπισα.. Θα ειναι καλο το μαγαζι!!
εγω ψηφιζω εδω αντε καθαρισα παλι σπαγγοΑααα.. Εγω ειμαι δικαια και οχι τσιπισα.. Θα ειναι καλο το μαγαζι!!
Οχι να τα παιρνουμε μονο
Στις 3000 σελιδες κρατωντας το εθιμο , και σαν ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους που με στηριξατε ολο αυτο τον καιρο, εδω η αλλου , θα προσφερω ενα δειπνο σε πεντε ατομα (οχι βεγκαν ) σε ενα καλο εστιατοριο που θα το ανακοινωσω τις επομενες μερες ...
ΥΓ 1 : Δεν θελω να μπω σε διαδικασια κληρωσης που να εμπεριεχει σεξ η αλλα παραγωγα , ( εχουμε καιρο γι αυτα ) , αλλα να απολαυσουμε οση ωρα θελουμε , την ανθρωπινη πλευρα μια συναντησης , με διαφορετικες γνωμες και αποψεις επι διαφορων θεματων, και να γνωριστουμε εστω και με μικρο αριθμο συμμετεχοντων, μεταξυ μας
Λεπτομερειες το πως θα προκυψουν οι φιλοι που θα συμμετασχουν στο ΟΧΙ ΜΥΣΤΙΚΟ δειπνο θα ανακοινωσω αμμεσα...
ΥΓ:2 Η συναντηση θα γινει μετα το τελος της erotic art στην οποια θα συμμετεχω.
ΥΓ:3 Eλπιζω να μην εχετε προβλημα να γνωριστειτε μεταξυ σας οσοι συμμετεχετε ;)
Τυπε η κοπέλα παίρνει μια πολύ καλά πρωτοβουλία,που δεν το έχει κάνει καμία άλλη,και εσενα ο νους σου στο σεξ, υπάρχουν και άλλα πράματα εκτός από αυτό!Κατι για σεξ δε θα παίξει?στις 3000?
μα!!!!μιλαμε με την Ελενα και ο νους μας δεν θα παει στο σεξ?που θα παει ?στο...μενου?Τυπε η κοπέλα παίρνει μια πολύ καλά πρωτοβουλία,που δεν το έχει κάνει καμία άλλη,και εσενα ο νους σου στο σεξ, υπάρχουν και άλλα πράματα εκτός από αυτό!
Τσου .. Αν και και το σκεφτηκα , για λογους που ειναι αδυνατον να πω εδωΚατι για σεξ δε θα παίξει?στις 3000?
Λογικο, ενεκα το επαγγελμα μου. Καλο ειναι ομως που και που να αλλαζουμε οπτικη . Αυτο βοηθαει και στο σεξ στην τελικη .. Οποιος καταλαβε καταλαβεμα!!!!μιλαμε με την Ελενα και ο νους μας δεν θα παει στο σεξ?που θα παει ?στο...μενου?
μην το πεις εδω πηγαινε στον δεσποτα και πεστο να σε εξομολογησει κιολαςΤσου .. Αν και και το σκεφτηκα , για λογους που ειναι αδυνατον να πω εδω
εγω ψηφιζω εδω αντε καθαρισα παλι σπαγγο
η καλυτερη σπαλομπριζολα στην αθηνα μακρόθεν ;)Πανακριβο...
Ανετα εμπαινε στο τοπ 10 μαγαζιων
προσοχη που αφηνεις την τσαντα(αναμεσα σε γραμματα) μην την χασεις...Στις 3000 σελιδες κρατωντας το εθιμο , και σαν ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους που με στηριξατε ολο αυτο τον καιρο, εδω η αλλου , θα προσφερω ενα δειπνο σε πεντε ατομα (οχι βεγκαν ) σε ενα καλο εστιατοριο που θα το ανακοινωσω τις επομενες μερες ...
ΥΓ 1 : Δεν θελω να μπω σε διαδικασια κληρωσης που να εμπεριεχει σεξ η αλλα παραγωγα , ( εχουμε καιρο γι αυτα ) , αλλα να απολαυσουμε οση ωρα θελουμε , την ανθρωπινη πλευρα μια συναντησης , με διαφορετικες γνωμες και αποψεις επι διαφορων θεματων, και να γνωριστουμε εστω και με μικρο αριθμο συμμετεχοντων, μεταξυ μας
Λεπτομερειες το πως θα προκυψουν οι φιλοι που θα συμμετασχουν στο ΟΧΙ ΜΥΣΤΙΚΟ δειπνο θα ανακοινωσω αμμεσα...
ΥΓ:2 Η συναντηση θα γινει μετα το τελος της erotic art στην οποια θα συμμετεχω.
ΥΓ:3 Eλπιζω να μην εχετε προβλημα να γνωριστειτε μεταξυ σας οσοι συμμετεχετε ;)
Ισως εσυ καταλαβες ;)μην το πεις εδω πηγαινε στον δεσποτα και πεστο να σε εξομολογησει κιολας
εγκω ντεν ξερει ελληνικα :- εγκω ψηφίζω τσιπρα ;) εκει χαρτιαΙσως εσυ καταλαβες ;)
Τι εννοεις ποιητη μου εδωπροσοχη που αφηνεις την τσαντα(αναμεσα σε γραμματα) μην την χασεις...
Και τι πάει να πει αυτό ,επειδή είμαι το επάγγελμα της θα πρεπε όλα να γυρίζουν γύρω από αυτό.. υπάρχουν και άλλα πράγματα όπως η καλή κίνηση που κάνει με το γεύμα!μα!!!!μιλαμε με την Ελενα και ο νους μας δεν θα παει στο σεξ?που θα παει ?στο...μενου?