spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.717
- Πόντοι
- 7.715
κατι κιτρινα γραμματα,βλεπω...και μια τσαντα αναμεσα...σωστα???Τι εννοεις ποιητη μου εδω![]()
![]()
κατι κιτρινα γραμματα,βλεπω...και μια τσαντα αναμεσα...σωστα???Τι εννοεις ποιητη μου εδω![]()
![]()
ενα ποιητη ποτε δεν πρεπει να τον καταλαβαίνεις ;) ειναι καλλιτέχνης ;) ειδικα ο συγκεκριμενος ειναι βυζοκαλλιτεχνηςΤι εννοεις ποιητη μου εδω![]()
![]()
Τι κιτρινα μωρεκατι κιτρινα γραμματα,βλεπω...και μια τσαντα αναμεσα...σωστα???
οκ αδερφε!δεν αντιλεγω!παντως βαζω στοιχημα οτι και στο γευμα καπου στο βαθος του μυαλου των συνδαιτυμονων ,καπου μεταξυ υποθαλαμου και ιπποκαμπου(!)θα κολυμπαει και το σεξ!!Και τι πάει να πει αυτό ,επειδή είμαι το επάγγελμα της θα πρεπε όλα να γυρίζουν γύρω από αυτό.. υπάρχουν και άλλα πράγματα όπως η καλή κίνηση που κάνει με το γεύμα!
ενα ποιητη ποτε δεν πρεπει να τον καταλαβαίνεις ;) ειναι καλλιτέχνης ;) ειδικα ο συγκεκριμενος ειναι βυζοκαλλιτεχνης![]()
![]()
![]()
Άλλο το ένα άλλο το άλλο!οκ αδερφε!δεν αντιλεγω!παντως βαζω στοιχημα οτι και στο γευμα καπου στο βαθος του μυαλου των συνδαιτυμονων ,καπου μεταξυ υποθαλαμου και ιπποκαμπου(!)θα κολυμπαει και το σεξ!!
Ας κολυμπαει ... Θα εχει πιο ενδιαφερονοκ αδερφε!δεν αντιλεγω!παντως βαζω στοιχημα οτι και στο γευμα καπου στο βαθος του μυαλου των συνδαιτυμονων ,καπου μεταξυ υποθαλαμου και ιπποκαμπου(!)θα κολυμπαει και το σεξ!!
Να πάρουν και σωσίβιο μην πνίγουνΑς κολυμπαει ... Θα εχει πιο ενδιαφερον![]()
![]()
εμμμ!!!!Ας κολυμπαει ... Θα εχει πιο ενδιαφερον![]()
![]()
Ρωτησα ηδη ... το χουμε ;)Πανακριβο...
Ανετα εμπαινε στο τοπ 10 μαγαζιων![]()
Σιγα μωρε ... 50 εμειναν. Ας το παμε λιγο σιγα ομως γιατι δεν εχω σκεφτει τον τροπο επιλογης των φιλων χωρις να γινει καμμια παρεξηγα ...Άντε πάλι, θα πονέσουν τα δαχτυλάκια μας να πληκτρολογούμε μηνύματα για τις 3.000![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σιγα μωρε ... 50 εμειναν. Ας το παμε λιγο σιγα ομως γιατι δεν εχω σκεφτει τον τροπο επιλογης των φιλων χωρις να γινει καμμια παρεξηγα ...
Απο Vezene και πανωΡωτησα ηδη ... το χουμε ;)
Και να ηθελες εισαι ...... πςςς ουτε με το κυαλι..Καλά τότενες, άλλωστε εγώ ξαναμαναδηλώνω υπεύθυνα οτι ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ αφού επειδή.... :S :S :S :S
Και να ηθελες εισαι ...... πςςς ουτε με το κυαλι..
Είμαστε κιμπάρηδες (γαλαντόμοι για τους πολλούς) και αβέρτοι, εμείς οι από κει πάνω ρε συ...Μας αιφνιδίασες,
Δεν είμαστε μαθημένοι σε τόσο προχώ ιδέες.
Εισαι μακρυα ... ΑΦΟΥ , ΕΠΕΙΔΗ , ΚΤΛ:thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger:
Το κοιταω. Δεν ειναι κακη ιδεα ;)Απο Vezene και πανω