barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.156
- Πόντοι
- 5.506
Mα ειμαι ηδη ψηλοερωτευμενη μαζι σου ...![]()
τηλεπαθητικως
Να κατι τετχοια κανω ο φουστης και καταστρεφω κορασιδες, ειμαι ερωτευσιμος κετς.
Mα ειμαι ηδη ψηλοερωτευμενη μαζι σου ...![]()
τηλεπαθητικως
Να κατι τετχοια κανω ο φουστης και καταστρεφω κορασιδες, ειμαι ερωτευσιμος κετς.
......Ωωωωω , τι κανετε αγαπημενε μας κοκορικο :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα monsieur![]()
![]()
Ελαααααα .... Δεν θελω να ακουω τετχοια.. :-![]()
......
........ τί νά [size=19pt]κάΜΜΜΜΜω[/size] ?? τό Πσάρεμα έχω μόνο...... οί ΄έρωτες περάσανε πρό πολλλλλού......
μαλισταΑν και δεν έχω βρεθεί ακόμα μαζί της,μου βγάζει απίστευτα γούστα,θα κανονίσω λίαν συντόμως.
Μονο καλο ?? Τρικαλομαλιστατο bill καλο ειναι οτι πρεπει για μπανακι ;)
![]()
![]()
......Ελαααααα .... Δεν θελω να ακουω τετχοια.. :-
Η ζωη ειναι μικρη για τετοιες δηλωσεις!! Αμα ερθω κατα κει θα σε μαλωσω![]()
Ημουνα χτες Βολο στα <<φιλαρακια>> ... Και πηγα να σκασω......
.......... Έλα έχω έτοιμο μεζέ....
καλησπερα ανεβηκα αλλον ανηφορο πιο μεγαλοΜονο καλο ?? Τρικαλο
Που ησουν εσυ βρε ?? Ειχες πει θα ανεβεις τον ανηφορο .. Η ΜΟΥΦΑ![]()
;)....καλησπερα ανεβηκα αλλον ανηφορο πιο μεγαλο![]()
Ημουνα χτες Βολο στα <<φιλαρακια>> ... Και πηγα να σκασωΑλλα μην διαρρευσει. (υπαρχουν κ φωτο ντοκουμεντα )
Το καλοκαιρι φετος παντως , θα τα πουμε σιγουρα απο κοντα . Αυτο θεωρησε το υποσχεση ;)
Αμα θέλετε δεν εχω προβλημα.. Αρκει, επειδη θα ειναι εκτος προυπολογισμενου μπατζετ, να φερουν φαγητο απο το σπιτι..Θα φέρουμε και τις γυναίκες μας μαζί?
το τραπεζι ποιος θα το πληρωσειΣτις 3000 σελιδες κρατωντας το εθιμο , και σαν ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους που με στηριξατε ολο αυτο τον καιρο, εδω η αλλου , θα προσφερω ενα δειπνο σε πεντε ατομα (οχι βεγκαν) σε ενα καλο εστιατοριο που θα το ανακοινωσω τις επομενες μερες ...
ΥΓ 1 : Δεν θελω να μπω σε διαδικασια κληρωσης που να εμπεριεχει σεξ η αλλα παραγωγα , ( εχουμε καιρο γι αυτα ) , αλλα να απολαυσουμε οση ωρα θελουμε , την ανθρωπινη πλευρα μια συναντησης , με διαφορετικες γνωμες και αποψεις επι διαφορων θεματων, και να γνωριστουμε εστω και με μικρο αριθμο συμμετεχοντων, μεταξυ μας
Λεπτομερειες το πως θα προκυψουν οι φιλοι που θα συμμετασχουν στο ΟΧΙ ΜΥΣΤΙΚΟ δειπνο θα ανακοινωσω αμμεσα...
ΥΓ:2 Η συναντηση θα γινει μετα το τελος της erotic art στην οποια θα συμμετεχω.
ΥΓ:3 Eλπιζω να μην εχετε προβλημα να γνωριστειτε μεταξυ σας οσοι συμμετεχετε ;)
προφητικοςΑμα θέλετε δεν εχω προβλημα.. Αρκει, επειδη θα ειναι εκτος προυπολογισμενου μπατζετ, να φερουν φαγητο απο το σπιτι..
Ειιι.. Δεν μιλησα για παρτυ!! Μιλησα για πριβε συνάντηση
Εννοειται οτι την συγκεντρωση θα την πληρωσω εγω κ για οσα ατομα παρευρισκονταιτο τραπεζι ποιος θα το πληρωσειη συγκεντρωση να γινει στα εβερεστ γιατι εχει κατι κουβαρντοπαιδα αστα ;) εγω εχω προβλημα μεγαλο :- δεν θελω να φανει η μουρακλα μου ;)
![]()
προφητικος![]()
![]()
αρα μισο να δω τι εχουμε ελευθερο ;) ΜΑΙΑΜΙ ΘΕΣ/NIKHΕννοειται οτι την συγκεντρωση θα την πληρωσω εγω κ για οσα ατομα παρευρισκονται
Ποσα ξερει εσενα.. Ο.. οργανισμος σουαρα μισο να δω τι εχουμε ελευθερο ;) ΜΑΙΑΜΙ ΘΕΣ/NIKH![]()
![]()