Νομιζα πως εδω μεσα παιζουν μονο τυροπιτες και καμια free βολτα.Δεν εννοω αυτα ...Τα αλλα εννοω τα ποιο μεγαλα... ;)
ΟΚ. Καταλαβα!
Νομιζα πως εδω μεσα παιζουν μονο τυροπιτες και καμια free βολτα.Δεν εννοω αυτα ...Τα αλλα εννοω τα ποιο μεγαλα... ;)
στο ειπα δεν με άκουσες ;) πας μια βολτα j_ _ _o εχει μεγάλες προσφορες στα αξεσουαρ θαλάσσης κουβαδακια, τσουγκρανες και ετσι ....
ΚΟΓΙΟΤ ΕΔΩ
και εγώ 109 μυνήματα .μηδεν κριτικές7000 μηνυματα και εγω θελω τσουγκρανα??????κλαιω ρε φιλε.....χαχαχαχα
θα τη γαμησεις, τυπε?χαιρετω την ωραια κυρια του νηματος
Καλησπεραχαιρετω την ωραια κυρια του νηματος
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Aπo 29 Αυγουστου εως και τελη Σεπτεμβριου , θα ειμαι εκτος δρασης[/size][/size][/size] .[/size][/size]
Καλησπερα :-* :-*
[/q
Καλησπέρα Έλενα, επιστροφή στη δουλειά σήμερα?
πολυ γρηγορα το ανακοινωσες μωρακι.επειδη εισαι εκφυλο καυλακι θα σε δω τον οκτωβρη.γεια σου κοριτσαρα.[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Aπo 29 Αυγουστου εως και τελη Σεπτεμβριου , θα ειμαι εκτος δρασης[/size][/size][/size] .[/size][/size]
Ναι απο σημερα το βραδυ στις 10.30[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Aπo 29 Αυγουστου εως και τελη Σεπτεμβριου , θα ειμαι εκτος δρασης[/size][/size][/size] .[/size][/size]
[/q
Καλησπέρα Έλενα, επιστροφή στη δουλειά σήμερα?
Οφειλω να ενημερωσω νωριτερα , γιατι ο καθενας κανει το κουμαντο του ... Δεν βγαινουν κ ευκολα τα ρημαδια ;)πολυ γρηγορα το ανακοινωσες μωρακι.επειδη εισαι εκφυλο καυλακι θα σε δω τον οκτωβρη.γεια σου κοριτσαρα.
καλησπερα στην τελευταια εναπομείναντα αναφτρα του μπου!Θα δειξει ;)
Καλησπερα
Δεν χανομαστε βρε ... πληκτρολογιακα θα τα λεμε ;) ;)καλησπερα στην τελευταια εναπομείναντα αναφτρα του μπου!
Καλησπερα Θεε της θαλασσας :-*Καλησπερα Έλενα
Καλησπερα Έλενα[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Aπo 29 Αυγουστου εως και τελη Σεπτεμβριου , θα ειμαι εκτος δρασης[/size][/size][/size] .[/size][/size]
Καλησπερα προεδρε μου :-*Καλησπέρα θεά Αφροδίτη!!!