Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Εγω ολη την ωρα , πινω καφε στην δευτερη γειτονια ...ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΟΥΛΑΕίναι αυτό που λένε ότι ο Θεός κάνει την γυναίκα όμορφη και ο διάβολος την κάνει νόστιμη...Καλημέρα :-*
Εγω ολη την ωρα , πινω καφε στην δευτερη γειτονια ...ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΟΥΛΑΕίναι αυτό που λένε ότι ο Θεός κάνει την γυναίκα όμορφη και ο διάβολος την κάνει νόστιμη...Καλημέρα :-*
Ζεστούλα ...Και στην κόλαση όταν έχεις καλή παρέα βρίσκεσαι στο παράδεισο...Καθώς θα έρχομαι να φέρω γλυκόΕγω ολη την ωρα , πινω καφε στην δευτερη γειτονια ...ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΟΥΛΑ
Eνα σουφλε [size=10pt]σοκολατας[/size] αμα ερθεις απο κει pleaseΖεστούλα ...Και στην κόλαση όταν έχεις καλή παρέα βρίσκεσαι στο παράδεισο...Καθώς θα έρχομαι να φέρω γλυκό
Και μενα η αγαπημενη μου ειναι !μπράβο! Πολύ ωραίες φωτογραφίες. Ιδίως η ασπρόμαυρη.
Ο πόθος κάθε άντρα(κωλαράκι) παρουσιάζεται μπροστά στα μάτια μου στην πιο καυτή μορφή του
Εννοεις αυτο με τις απεριοριστες δυνατοτητες εισχωρησης , κατα μηκος και κατα πλακοςΟ πόθος κάθε άντρα(κωλαράκι) παρουσιάζεται μπροστά στα μάτια μου στην πιο καυτή μορφή του
η γεύση σου γίνεται "ιδιαίτερη" σε συνδυασμό με σουφλέ σοκολάτα ;)Eνα σουφλέ [size=10pt]σοκολατας[/size] αμα ερθεις απο κει please
Στιγμιοτυτο απο κολασηη γεύση σου γίνεται "ιδιαίτερη" σε συνδυασμό με σουφλέ σοκολάτα ;)
Όταν η θέληση είναι μεγάλη πολλά μπορούν να συμβούν...Στιγμιοτυτο απο κολαση
Εχω και κατι γωνιες που τις δουλευω....ΑND...Καλημέρα Έλενα...
Εσένα παιδί μου απο όποια γωνία, απο όποια μεριά και σε όποια φάση και αν σε φωτογραφήσουν... ΘΕΑ και ΚΟΥΚΛΑΡΑ εισαι.
Και ΣΤΥΛ έχεις...
Φιλάκιαααααααααααααααα
Μετα ηπιαμε καφεΌταν η θέληση είναι μεγάλη πολλά μπορούν να συμβούν...
Στιγμιοτυτο απο κολαση
Εχω και κατι γωνιες που τις δουλευω....ΑND...
Εσενα , πρωτα σε συμπαθησα απο την φωτο στο αβαταρ ...Αλλα και απο αλλασεξoκουκουβαγια σε δράση
με σουφλέ σοκολάτας :-*Μετα ηπιαμε καφε
Στο χωρο μου , αμα σταματησεις να δουλευεις , απλα σε <<δουλευουν>> ... Δεν ειναι σπαρμενος με ροδοπεταλα και υπεροχα γαμησια , δυστυχως .. :SΔεν χρειάζεται να δουλέψεις καμία γωνία Ελενίτσα μου... εχει φροντίσει ο Θεός γι'αυτό....