Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ε τι ?? Μονο κορμο ?? :- :Sετσι τα λεω αυτα. δεν εχω κλωνους.
Ε τι ?? Μονο κορμο ?? :- :Sετσι τα λεω αυτα. δεν εχω κλωνους.
συμπλεκτη τερμα..οχι καρφωτες και παρεις το.....στο χερι χαχαχαΠρωτη ?
Δευτερα ?
Τριτη ?
.....
Η καλυτερα οπισθεν ???
Πρωτη ?
Δευτερα ?
Τριτη ?
.....
Η καλυτερα οπισθεν ???
Αφου αδιαφορεις , τοτε γιατι εισαι εδω ? Kανεις στατιστικη or something ??Χαλιναγωγω η χειραγωγω. Μαλλον αδιαφορώ κανοντας ενα απο τα δυο. Εσυ εισαι η δεν εισαι εσυ, κοιτα να δεις, εδω αδιαφορώ και εγω.
Αφου αδιαφορεις , τοτε γιατι εισαι εδω ? Kανεις στατιστικη or something ??
H απλα σε λειπει η προσοχη στο στενο σου περιβαλλον , και προσπαθεις με καποιο τροπο να την προσελκυσεις εδω στο bou ????
Βρήκες κοινα σημεια να πατήσεις?
Ταχαμου παντος..
Απλα δινεις πληροφοριες για εσε.
Καπου καπως.. ξερεις εσυ..
Στατιστικη?????? Σε τι......!
Καρφωνεσε σου λεω..
Να προσελκυσω κοσμο να κανουμε ενα μπορδελοκομμα της προκοπεις θελω..
Αχ παναθεμα σε καυλα εισαι
Θα σου εκανα το είναι πανικο και πονοκεφαλο αλλα δε σου αξιζει
Ειχα παλια ενα φιλο που μου μιλουσε ετσι ...Τελικα ενα απογευμα πηδηξε απο τον τριτο .Ευτυχως προσγειωθηκε σε μια τεντα και διεσωθη . Δισχιδη προσωπικοτητα διεγνωσαν οι <<ΛΕΥΚΟΙ>>...Θα σου εκανα το είναι πανικο και πονοκεφαλο αλλα δε σου αξιζει
μαρεσουν τα μαυρα καλσονΑφου αδιαφορεις , τοτε γιατι εισαι εδω ? Kανεις στατιστικη or something ??
H απλα σε λειπει η προσοχη στο στενο σου περιβαλλον , και προσπαθεις με καποιο τροπο να την προσελκυσεις εδω στο bou ????
Παντως απο την απαντηση σου , διακρινω μια τρικυμια εν κρανιω γενικοτερα :S :S
Ειναι καλος λογος αυτος ... Σκισμενα η κομματια ?μαρεσουν τα μαυρα καλσον
Θα σου εκανα το είναι , πανικο και πονοκεφαλο , αλλα δε σου αξιζει
Πρωτη ?
Δευτερα ?
Τριτη ?
.....
Η καλυτερα οπισθεν ???
μαρεσουν τα μαυρα καλσον
Ελενη γιατι γραφεις τετοια λογια???Καληνυχτουλες, αγαπητε εν Χριστω αδερφε ντουντα
να ασχολούμαστε μαζί σου δεν αξιζει. Το σωμα σου αξιζει.Ειχα παλια ενα φιλο που μου μιλουσε ετσι ...Τελικα ενα απογευμα πηδηξε απο τον τριτο .Ευτυχως προσγειωθηκε σε μια τεντα και διεσωθη . Δισχιδη προσωπικοτητα διεγνωσαν οι <<ΛΕΥΚΟΙ>>...
ΥΓ . Αληθεια τι μου αξιζει ?
καλημερα περασαν 2 ημερες χωρις να δουμε κατι δεν θελω να το συνεχισω ενω θα μπορουσα καλυφθηκα πληρως το αφηνω στην κριση οσων ξερουν τι εγινε ;) καλη συνεχεια στην νηματοθετρια με ευχες για την νεα χρονιαΑΥΤΟ μεχρι να γυρισω , εχεις το χρονο να το επεξεργαστεις . Γιατι θα γινει ΘΕΜΑ !!!!!!
Ειπα να το προσπερασω , και να δωσω τοπο στην οργη πριν ενα μηνα , αλλα το επαναφερεις ....
ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ , ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ .. Να ενημερωθουν και υπολοιποι φιλοι μας εδω , που δεν ετυχαν να παρακολουθησουν αυτα τα απαραμηλης ομορφιας γεγονοτα ;)
Καλημερα Τασοκαλημερα περασαν 2 ημερες χωρις να δουμε κατι δεν θελω να το συνεχισω ενω θα μπορουσα καλυφθηκα πληρως το αφηνω στην κριση οσων ξερουν τι εγινε ;) καλη συνεχεια στην νηματοθετρια με ευχες για την νεα χρονια