paulospaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 968
- Πόντοι
- 86
καλησπέρα με θετική ενέργεια
Εγω συμφωνώ με το Γεωργίου .....τον οποιο ειχα πετύχει πολλάκις στα στριπτιζάδικα προ δεκαετιας
κλώνος και με ματζαφλαρι δεν γίνεται ρε ντουντα χαχαχαχαΥπασπιστή μπας κι είσαι κλώνος της Σεξοκουκουβάγιας?
Tέσπα 2-1 στο 77ο λεπτό η Βαλένθια του έριξα κας άουτ παίζουν καράτε άσε 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρι.......
Υπασπιστής, Χατζή & ΑΡΕΙΑ ΨΩΛΗ
Αρα ουσιαστικα η μανα "του καθισε" του Γεωργιου για να προσλαβει τον γιο της...
Γιατι καποιες στιγμες στην ιστορια χαθηκα... απο την μια αυτη μουναρος, ιεροδουλη αλλα κυριλε που δεν της φαινοταν, ΔΕΝ του ζητησε αμοιβη την 1η φορα, ΔΕΝ το πηγε στο επαγγελματικο την 1η φορα... απο την αλλη, αυτος ΔΕΝ βλεπεται (αλλα ΟΚ, εαν ειναι ενδιαφερον ανθρωπος, αλλο θεμα!), ΔΕΝ ηταν φιρμα τοτε (ακομα!), δεν ... ε, καπου εκει ειχα χαθει... μεχρι που του ξεφουρνισε την προσληψη/ρουσφετι για τον (κατα τα αλλα προφανως ικανο) γιο της.
ΟΚ, got it!
Το εωτημα της ημερας
Σας αφηνω ...ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑ :-* :-* :-* :-* :-*
Ε οχι και μαλακες .. ΝτροπηΤωρα το ειδα!!!!!
Κοροϊδεύετε? και ερωτημα της ημερας? και φιλακια? στους μαλακες? Ετσι ε?
τους επιστήμονες (που μαλλον δεν εχουν μια ουτε για τη χουφτα τους σε εντιθεση με αλλους που δεν εφαγαν τη ζωη τους στα βιβλια)?
Ναι, ναι, κοροιδευτετε, ετσι είναι.
Αλλα όμως θα γυρισει ο καιρος θα γαμησει και ο φτωχος (επιστήμονας με τουλάχιστον ένα Ph.D)
Καληνυχτουλες, αγαπητε εν Χριστω αδερφε ντουνταΜήπως έχεις κλείσει κανένα 24ωρο τη Σεξοκουκουβάγια ρε μπαγάσα κι είναι δίπλα σου?
Γιαυτό δε μιλάει??
Άντε να δώσω κι ένα τζαμπέ προγνωστικό 4/6 δείγματα φίλτρου Vulkanbet & Tempobet είναι Άσσοι, έριξα Άσσο τη Ρόμα είδομεν!
Kαι μια πρόωρη πρόγνωση Ειμπάρ τάση δίπλας αλλά δεν πρόκειται να το ρίξω, πληροφορία έδωσα έτσι κι αλλιώς οι αποδόσεις αλλάζουν συνεχώς και σιγά μη βάλω μοντέλα προγνώσεων νυχτιάτικα!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΟΥΛΕΣ ΠΑΥΛΟΣΧ2 & ΣΕΞΟΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ!
Να είσαστε καλά παιδάκια, όχι αταξίες!!!
Ε οχι και μαλακες .. Ντροπη
Επιπλεον εγω ξερω, κατι επιστημοναρες που πηδουν ανηλεως.. ;)
Εσυ εισαι Ο ?? ...Πως σε ειπαμε?? Μanossad ...Θλιμενος μανοςΚαλος ο τυπος εχει σπουδάσει επικοινωνιολόγος αποτι φαίνετε
Εγω τωρα , τι θεση μπορω να παρω σε ολα αυτα..? Που αφορουν και αλλα νηματα αλλα και αλλους χρηστες του bouελενα ο σινς εφαγε γουορνινγκ και δεν εχει γινει δεκτος συμφωνα με ομοφωνια παππουληδων στο θρεντ τους. ο αναστασιαδης :S ομως
ειχε πει οτι δεν υπαρχει ιερο τοτεμ στο σαιτ και τετοια περι αυτου του θρεντ κι οτι μπορει να γραφουν ολοι.
σινς φωναξε τον αναστασιαδη να καθαρισει για να μπορεις να γραφεις. για να δουμε εκει θα πει τα ιδια;;;;;
θυμιζω οτι εγω εχω ηδη συμφωνησει να γραφουμε οπου γουσταρουμε πλην των ενημερωσεων που την εχουν δει μονο πληροφορηση.
Ε ναι μην ξεχνιεσαι.Να εισαι οργανωμενος, και να εχεις ποικιλια σε νικς .Προτεινω δε, διαφορετικους χρωματισμους, για χαριτωμενιατιποτα. δεν χρειαζεται θεση. κουβεντα κανουμε. ας μας πει ο σινς την γνωμη ως γουορνιασμενος. παω να μπω με αλλο νικ τωρα.