Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Να περασουμε ...Γιατι οχιΤον ζηλεύω τον άτιμο,Αλλά επειδή είμαι ο δεύτερος νικητής του freefuck όταν γυρίσω θα περάσουμε καλά οι δύο μας...
Να περασουμε ...Γιατι οχι
Καλα να περασεις οπου πας , και εγω εδω ειμαι ;) ;)
ζηλευωωωω ..καναδα που ?Αμερική και Καναδά πάω!!!
Φθινοπωρο μαλλον θα την κανω και εγω , για καμμια βδομαδα ...Μόντρεαλ και Οτάβα
Θεωρω οτι αυτο που εγινε σ αυτη την περιπτωση , ισως δεν μπορουμε να το κρινουμε εμεις οι απ εξω . Ισως θα επρεπε να ξερουμε περισσοτερες λεπτομερειες ...
Καλησπερα
Νανι τωραΚαλησπέρα σεξοκουκουβάγια
Ολα σχετικα ειναι . Μην σε παιρνει απο κατω βρε
Υπαρχει και αλλη λυση πιο ακριβη . Αλλα υπαρχει ..Ειχα πελατη που την εφαρμοσε , βαζοντας καπως βαθια το χερι στην τσεπη βεβαια , και που την εφαρμοζουν και πολλοι πορνοσταρ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΝΤΑ
Και τους βλεπετε με κατι σκληρα οργανα και μεγαλα και παθαινετε πλακα ;) ;)
ποια φωτο ?
Καλημερα κ. Χατζη (ας το γυρισουμε στο σοβαρο αρχικως).
Ρεκλα σημερις.......
Μια συμβουλη θα σας δωσω:
Να επισκεφθειτε ειδικο παθολο & ουρολογο πριν τη διεξαγωγη του φιλικου αγωνα. Μην με ρωτησετε δε θα σας απαντησω δημοσια αλλα με pm οποτε αναμενω ερωτημα
Οπως ξερεις θυμαμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι εγραφες το καλοκαιρι και δεν τα ξεχνω κατι κογιοτ με πειραγματα.....Τι εγραφα καλε
Σου ειχα πει οτι θα το φας το κεφαλι σου κι εσυ με πειραζες.... To μονο κεφαλι που εφαγα τον τελευταιο καιρο , ηταν μια υπεροχη μοσχαροκεφαλη στο φουρνοπου ψηνοταν ολη νυχτα
Αλλα ειχα οπως ξερεις καποια προβληματα κι αναβληθηκε ο φιλικος αγωνας ΓΚΡ.... μην το βαζεις κατω
Ειμαι ανυπομονος να δω πως θα αντιδρασεις, ο κυβος ερριφθη.....
Κανε Σεξοκουκουβαγια μμμμμμμμμμ Να κανω μακια καλυτερα
Ταση μοδας γιαβρι μου ...Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο . just business ;) ;)ελενα για ποιο λογο χρησιμοποιεις σκουρο μεικ απ; οτι σου παει ειναι περαν του ιδανικου αλλα να διακρινω κι εναν πεσιμισμο;
τι να την γοητευσε αραγε τυπε; ο τροπος που περιέγραφε το γαμησι με τις πουτανες;