Το Μπου δέχεται μία μεγάλη επίθεση με σκοτεινούς σκοπούς. Πολλά "νέα" μέλη με "έμπειρη" όμως γλώσσα προσπαθούν να δημιουργήσουν έριδες ή έστω να ξενερώσουν το κλίμα. Αν κάτι υπάρχει και ίσως θα μπορούσε να διορθωθεί, αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος. Δεν είμαι πελάτης της Έλενας ούτε ελπίζω να γαμήσω τσάμπα (για να προλάβω μην πει κανένας σας καμμιά μαλακία) αλλά είμαι σίγουρος ότι η Έλενα είναι εδώ για την παρέα και όχι για άλλο λόγο. Και δεν ξερω ποσο ακομα , καθ οτι ο χρονος μου πια , δεν μ αφηνει να γραψω οτι θα ηθελα να γραψω. Με αποτελεσμα το νημα να εχει χασει κατι απο την αρχικη του μορφη..
Αν υπήρχε άλλος λόγος ή συμφέρον, τότε θα ήταν όλες εδώ μέσα, να συζητάνε και να συμμετέχουν και δεν θα ήταν μόνο η Έλενα και 1-2 ακόμα κοπέλες της δουλειάς που μπαίνουν εδώ και συζητούν. Το αντίθετο μάλιστα! Όταν μία κοπέλα "εκτίθεται" τόσο ανοιχτά εδώ με τις μουσικούλες της και τις απόψεις της, τότε είμαι σίγουρος ότι και εκείνη το ξέρει ότι μπορεί να μην κάνει καλό αυτό στην φήμη της, φήμη που θέλει τα CG απροσπέλαστα για να παρακαλάτε εδώ όλοι για ένα τηλέφωνο. Ο δικος μου ο τροπος , (το εχω δηλωσει και πιο παλια και σε πμ με φιλους).. ειναι διαφορετικος .
Την οποια φημη δεν θα την χτισω εναντια των πιστευω μου , ακομα και αν αυτο με παει στην αποτυχια . Ετσι ξεκινησα απο περυσι στο φβ , ετσι θα συνεχισω . Αυτος εν τελει ειναι ο χαρακτηρας μου
Ας μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους, και πρωτίστως ας μπαναριστούν άνθρωποι που έχουν μπει και κουνάνε το δάκτυλο με 100 και με 200 μηνύματα στο ιστορικό τους και 0 κριτικές . Aυτο ειναι ευθυνη των Mod