giorgosman1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.225
- Πόντοι
- 481
ΘΕΑΑΑΑΑΑΑ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ
Εσενα , πρωτα σε συμπαθησα απο την φωτο στο αβαταρ ...Αλλα και απο αλλα
Καλημερα γιαβρι μου :-*
Το δαχτυλίδι το έφερες...?ειδες τι κούκλος ειμαι;
Κουκλαροοοος .ΤΟ ΔΕ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΚαλημέρα σεξοκουκουβάγια μας
ειδες τι κούκλος ειμαι;
Το δαχτυλίδι το έφερες...?
Κουκλαροοοος .ΤΟ ΔΕ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑ
Θα μου φερεις λιγο ? Ξυνο προτιμω..Ελενίτσα με το τούλι αυτό σκεπάζουν τον τραχανά φυλαγοντας τον απ τις μύγες.
όταν φτιάξει η μάνα μου θα σ φέρω. Ελα ελα μια μαλακια είπαμε, δεν χρειάζονται μήκη και πλάτη γι αυτό...Θα μου φερεις λιγο ? Ξυνο προτιμω..
Για το αλλο που με ρωτησες αστο ... Εκπεμπουμε σε αλλο μηκος κυματος ;)
Και γω σοβαρα το ειπα βρε ... Μ αρεσει ο τραχαναςόταν φτιάξει η μάνα μου θα σ φέρω. Ελα ελα μια μαλακια είπαμε, δεν χρειάζονται μήκη και πλάτη γι αυτό...
καλησπερα ελενα θα συμφωνήσω οτι ισως ειναι λίγο τεταμένη η κατασταση απλα αναρωτιέμαι αν φταιει μονο το ενα σκέλος ή μηπως φταίει και η αλλη πλευρα που υποδαυλίζει καταστάσεις υπενθυμίζωντας κάτι που το ειχες αφήσει εντέχνως στον πάγο.Λίγες είναι οι διαμάχες που δεν έχουν ξεκινήσει από μια γυναίκα και στη περιπτωσή μας απο εκεί ξεκιναειΚαι γω σοβαρα το ειπα βρε ... Μ αρεσει ο τραχανας
Απλα τον τελευταιο καιρο ειναι λιγο οξυμενα τα πνευματα ... ;)
Συγνωμη ειλικρινα αν σε προσβαλα :-*
Ούτε καν, το ξεχνάς και όλας. Μ αρέσει ο χαρακτήρας που βγάζεις στο γραπτό λόγο σου, εννοείται και το κορμάκι,γνωριζοντας ότι σηκώνεις πλάκα. Να δω πότε θα ρθω Αθήνα να συνευρεθουμε. (Σόρυ αν ακούστηκε παπαριά το τούλι και σε χάλασα)Και γω σοβαρα το ειπα βρε ... Μ αρεσει ο τραχανας
Απλα τον τελευταιο καιρο ειναι λιγο οξυμενα τα πνευματα ... ;)
Συγνωμη ειλικρινα αν σε προσβαλα :-*
καλησπερα ελενα θα συμφωνήσω οτι ισως ειναι λίγο τεταμένη η κατασταση απλα αναρωτιέμαι αν φταιει μονο το ενα σκέλος ή μηπως φταίει και η αλλη πλευρα που υποδαυλίζει καταστάσεις υπενθυμίζωντας κάτι που το ειχες αφήσει εντέχνως στον πάγο.Λίγες είναι οι διαμάχες που δεν έχουν ξεκινήσει από μια γυναίκα και στη περιπτωσή μας απο εκεί ξεκιναει
τέλειο μπουτάκι...... οπως είσαι έλα ευθεία με την όπισθεν...........περιμένω στημένος από πίσω σου!!!Πρωτη ?
Δευτερα ?
Τριτη ?
.....
Η καλυτερα οπισθεν ???