Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Γυναικες άβυσσο η ψυχη τους Ντούντα ... Κοιτά σε τι ανταποκρίνονται και ζητά να λενε οτι σκέφτονται αλλιώς θα τρελαθείς χαχαχαΥπασπιστή πολύ ύποπτα τα λάηκς της Σεξοκουκουβάγιας έριξε στο Costa Navarino & όχι στο με φάγατε με τα δώσε, τι να σκέφτεται το διαβολοθήλυκο :-
Γυναικες άβυσσο η ψυχη τους Ντούντα ... Κοιτά σε τι ανταποκρίνονται και ζητά να λενε οτι σκέφτονται αλλιώς θα τρελαθείς χαχαχα
Υπασπιστή πολύ ύποπτα τα λάηκς της Σεξοκουκουβάγιας έριξε στο Costa Navarino & όχι στο με φάγατε με τα δώσε, τι να σκέφτεται το διαβολοθήλυκο :-
Καλησπερα
Στο μηνυμα 26200 και στην σελιδα 1747
<<κ είπαν πάμε να τα χώσουμε στήν Έλενα κάτι κάπου κάποτε θα έκανες κ εσύ κ τώρα όπως στρώνεις έτσι κ κοιμάσαι λέει ο λαός μάς έτσι είναι κ χατζή το νόμισμα έχει δύο όψης>>
Τι εννοεις , για να το διελευκανουμε ?
δες πμΕγω προσωπικα πιστευω πως αυτο στο οποιο σκαβλωσε η ελενα ειναι που εγραψε ο αλλος "οτι κατι θα εκανες κι εσυ".
Ε, πανω σε αυτο γνωμη μου ειναι -και την εκφραζω ανοιχτα οπως πολυ καλα διαπιστωνετε- οτι ο αλλος εννοει οταν εκτιθεσαι στο κοινο, παντα θα δημιουργησεις, με τον ενα η τον αλλο τροπο, την δυσαρεσκεια καπου.
Γι αυτο και συνεχισε, οτι το νομισμα -της εκθεσης στο φιλοθεαμων κοινο ή αλλιως δημοσιοτητας- εχει δυο οψεις, η μια καλη, αυτη που ελεγχεις και σου πανε ολα καλα και προμοταρεις επιτυχημενα στο κοινο σου το προιον σου και η αλλη, η κακη, η ατακτη, η χαωδης, η ανεξελεγκτη, οπου η εκθεση φερνει καπου δυσαρεσκεια και χανεται ο ελεγχος απο το επιθυμητο αποτελεσμα, με συνεπεια αρνητικες -ενδεχομενως- προεκτασεις (στα λαικα...χανεται η μπαλα!)
Απτά!
Δωστε τα χερια λοιπον.
(σιγα μην το κανετε βεβαια, επειδη το λεω εγω... αλλα λεμε τωρα!)
μήπως να παίζαμε συνημίτονο ή καμιά εφαπτομένη;Ρίξε 0-2 σκορ τη Ρεάλ Μυρτίλο την προλαβαίνεις στο λάηβ, ε μου έριξε τόσα λάηξ η Σεξοκουκουβάγια μπορεί να μας κάτσει το σκορ αλλά όπως ξέρεις αυτά είναι κάπως δύσκολα στοιχήματα.........
Βάλε και κάπως με ελπίδες (αν και δε μπορώ τώρα να εκτιμήσω πιθανότητες, είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κουρασμένος) το 2/2 γιαημίτονο/τελικό.
Εχω καθε καλη προθεση Μυρτιλε , αρκει να μην με ενοχλουν με ψεμματα και χαρακτηρισμους , που διασπειρουν εδω και εκει καποιοι για το προσωπο μου , αμαυρωνοντας το ονομα μου ... Ενα ονομα που δεν πειραξε ποτε κανενα και καμμια ..... ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕ !Αποψη μου πρεπει να τελειώνουν αυτες οι ιστορίες απο όλους εμάς τους ανεγκέφαλους. Η καθε κοπέλα κανει την δουλειά της οσο το δυνατόν καλύτερα και εχεις τον τρόπο της στην προσελκύει πελατες και φαν. Ελενα εσύ σαν ποιο διάσημη εχεις οπως ειναι φυσικό την μερίδα του λεοντα.Στην επίμαχη σελιδα που αναφερεσαι σαν ΥΓ 2 . Για οποιους <<αδιαβαστους>> δεν ξερουν τι εγινε <<διπλα >>.... ας επικοινωνησουν με αυτους που ξερουν και ας αφησουν τις μπουρδολογιες περι μπαν και αλλα φαιδρα για νηπια ... εκει να ειμαι ειληκρινής δεν καταλαβα σε τι ακριβως αναφερεσαι και θάθελα μια πολυ ανοιχτή απαντηση αν ειναι δυνατον να διευκρινηστεί. Δύο πράγματα πρέπει να φοβάται κανείς: το φθόνο των φίλων του και το μίσος των εχθρών του και θα παρακαλέσω να σταματησουν ολα εδώ, ωστε να μπορούμε να χαιρομαστε το νημα σου για χρόνια όπως και τα νήματα των αλλων κοριτσιων.
ΥΓ . Την λεξη γιαβρι μου εγω την εισηγαγα , καθ οτιν , την χρησιμοποιω λογω της καταγωγης μου απο Μακεδονια
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕς ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ...ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ...If you know what i meanΔεν έχει σχέση με τη Μακεδονία κοπέλα μου. Τούρκικο είναι, όπως σου είπε ο Picker. Κι εδώ στην Αθήνα όλες οι γιαγιάδες από τη Μικρά Ασία όλο "γιαβρί μου" και "γιαβρί μου" έλεγαν. Μπλιαχ.
που να παω ρε εδω ειμαι, ελπιζω να την αξιοποιησω δεοντως και φυσικα αν υπαρχει περιπτωση να συνενοηθω με την ιερεια του του γραφειου για την συναντηση που θέλω και εφ οσον και αυτη θέλει.Ο ΜΥΡΤΙΛΟΣ που ειναι?εδω βοσκει?
Πηρε 20% εκπτωση στη κληρωση..
>
Δεν εχω προβλημα ! Συννενοησου με το γραφειο ...που να παω ρε εδω ειμαι, ελπιζω να την αξιοποιησω δεοντως και φυσικα αν υπαρχει περιπτωση να συνενοηθω με την ιερεια του του γραφειου για την συναντηση που θέλω και εφ οσον και αυτη θέλει.
Τι λες ρε φίλε!Ο ΜΥΡΤΙΛΟΣ που ειναι?εδω βοσκει?
Πηρε 20% εκπτωση στη κληρωση..
>