Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Σαρκαστικα ;) ;) ;) Απο οτι καταλαβεςΕλενα γάφεις: ...."θα εξαρτηθει το ...μελλον της πατριδας μας"
Εννοείς για τα περί Πρωθυπουργού?
Σαρκαστικα ;) ;) ;) Απο οτι καταλαβεςΕλενα γάφεις: ...."θα εξαρτηθει το ...μελλον της πατριδας μας"
Εννοείς για τα περί Πρωθυπουργού?
δεν θα απαντούσα σε κανέναν όπως άλλωστε και δεν το έκανα όμως θα πω 2 πράγματα ο el ntinos και ο κάθε el ntinos, ασχολείται με την ορθογραφία μου και μόνο λες και το πρόβλημα του μπου ειναι αυτό και δεν κοιτάει την καμπούρα του και αλλων κολλητών που έχουν χειρότερο θεμα που μπορεί νάναι και κοινωνικό. Ελευθερία είναι το δικαίωμα του καθενός να διαφωνεί μαζί μου.Όμως υπάρχουν όρια περί της μορφωσής μου και για ποιό λόγο γράφω με κάποια ορθογραφικά λάθη αν τόσο πολύ ενδιαφέστε ρωτήστε την κα ΧΑΤΖΗ που με γνώρισε και αν θέλεται παρακατω όποιος είναι τοσο περίεργος να του δώσω όποια στοιχεία θέλει και να ρωτήσει κάποιο κοινωνικό περιβάλλον. Τέλος δεν με απασχωλεί αν καποιοι δεν με γουσταρουν στο μπου.. προβλημά τους.Το να διαφωνείς με κάποιον που έχει αποκηρύξει τη χρήση της λογικής είναι σαν να δίνεις φάρμακα σε πεθαμένο και αυτό ειναι κάποιο κωλημένοι που ψαχνουν φαντασματα εδώ και οχι ενημέρωση και διασκέδαση. Ελενα ελπίζω να μην δημιουργησα θέμα στο νήμα σου. Καλήσπερα απο εναν αμορφωτο περαστικό νημολατρηΧαίρομαι για αυτό που λες. Δεν το είχα καταλάβει ότι το γράφεις σαρκαστικά.
Και συγγνώμη, είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ και πρέπει να σέβομαι όλους. Το να λέμε όμως ο ένας στον άλλον δεν ξέρεις να γράφεις είναι αντιπαραθέσεις και είναι "οτι πιο υγιεινο μπορει να συμβεί" όπως είπες παραπάνω; Εγώ μια τοποθέτηση έκανα σε αυτό που έγραψε ο El ntino, και πιστεύω ότι και αυτός θα συμφωνήσει έστω μερικώς.
Να είσαι πάντως καλά κούκλα μου
Κανενα προβλημα ...Ισα ισα , χαιρομαι να βλεπω τετοια γραπτα.... ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ...δεν θα απαντούσα σε κανέναν όπως άλλωστε και δεν το έκανα όμως θα πω 2 πράγματα ο el ntinos και ο κάθε el ntinos, ασχολείται με την ορθογραφία μου και μόνο λες και το πρόβλημα του μπου ειναι αυτό και δεν κοιτάει την καμπούρα του και αλλων κολλητών που έχουν χειρότερο θεμα που μπορεί νάναι και κοινωνικό. Ελευθερία είναι το δικαίωμα του καθενός να διαφωνεί μαζί μου.Όμως υπάρχουν όρια περί της μορφωσής μου και για ποιό λόγο γράφω με κάποια ορθογραφικά λάθη αν τόσο πολύ ενδιαφέστε ρωτήστε την κα ΧΑΤΖΗ που με γνώρισε και αν θέλεται παρακατω όποιος είναι τοσο περίεργος να του δώσω όποια στοιχεία θέλει και να ρωτήσει κάποιο κοινωνικό περιβάλλον. Τέλος δεν με απασχωλεί αν καποιοι δεν με γουσταρουν στο μπου.. προβλημά τους.Το να διαφωνείς με κάποιον που έχει αποκηρύξει τη χρήση της λογικής είναι σαν να δίνεις φάρμακα σε πεθαμένο και αυτό ειναι κάποιο κωλημένοι που ψαχνουν φαντασματα εδώ και οχι ενημέρωση και διασκέδαση. Ελενα ελπίζω να μην δημιουργησα θέμα στο νήμα σου. Καλήσπερα απο εναν αμορφωτο περαστικό νημολατρη
Βλακ χιουμορ εκανα βρε
Θα υπαρξει και εδω ....για να κλεισουν καποια στοματα περι της ποιοτητας μου ...Προς στιγμήν νομισα οτι ημουν ο "τυχερός"..... κλαψ,,, κλαψψψ
Αυτος που εδωσε τα 430..... Μια ωρα της ζωης του , ειναι ολη τους η ζωη μαζι ολων ...Τες πα !!τους πειραζει η επαφη, τους ενοχλησε το 430 και τα τριψηφια, τους μαραζωνει οτι υπαρχει αλυσιδα μεταξυ πελατη και κοπελας κι οτι μπορεις να βρεις cg απο τον καναπε με τηλεφωνο οσο αυτοι τραβιουνται χιλιομετρα για να γαμησουν στην ουρα καποια νανοσεκοντ κι αν τυχον αν βρουν αυτη που ψαχνουν. και τελικα βριζουν για να χαρουν. θα ερθω μετα για κουλουρακι μαζι με καμια πενηνταρια που σε αβανταρουμε!!!!!!
Πολλοι βρε παιδακι μου ...Δεν βγαινω .....τους πειραζει η επαφη, τους ενοχλησε το 430 και τα τριψηφια, τους μαραζωνει οτι υπαρχει αλυσιδα μεταξυ πελατη και κοπελας κι οτι μπορεις να βρεις cg απο τον καναπε με τηλεφωνο οσο αυτοι τραβιουνται χιλιομετρα για να γαμησουν στην ουρα καποια νανοσεκοντ κι αν τυχον αν βρουν αυτη που ψαχνουν. και τελικα βριζουν για να χαρουν. θα ερθω μετα για κουλουρακι μαζι με καμια πενηνταρια που σε αβανταρουμε!!!!!!
Θα υπαρξει και εδω ....για να κλεισουν καποια στοματα περι της ποιοτητας μου ...
Μονο εδω δεν εχει κουλουρακι ..θα εχει .....
Δεν μιλαω για σενα γιαβρι μου ....Διαβαζουν πολλοιιιιι.... αυτο το νημα , και αναλογως απαντουν στο δικο τους , και παει λεγοντας ;) ;)εθεσα θεμα "ποιότητος" εγω ποτε????
Αυτος που εδωσε τα 430..... Μια ωρα της ζωης του , ειναι ολη τους η ζωη μαζι ολων ...Τες πα !!
Δεν μου επιτρεπεται περισσοτερα....
Με την κα ΧΑΤΖΗ εχω συνευρεθεί αρκετές φορές και μπορώ να πώ κάθε φορά με αφηνε να νοιώθω κυριαρχο αρσενικό. Κανένας δεν εχει δικαίωμα να σχολιάζει το τι ζητάει οικονομικά και πόσο είναι διατεθημένος να δώσει κάποιος φίλος μακάρι να μπορούσα και εγώ να δώσω αυτά τα χρηματα και να την είχα 3ωρο και πάνω . Πρέπει να καταλάβουν οι επικριτές αυτου του γεγονότος οτι δεν υποχρεωσε κανενα να δώσει αυτά τα χρήματα. Υπάρχουν καποιοι ανθρωποι που ζουν για κάποιες στιγμές σαν αυτές και τουλάχιστον δικαιολογώ και τα ατομα που θέλουν να ζήσουν αυτή την ενταση που βρισκεται στο μυαλό τους. Αν και ειμαι πλέον σε διαφορετικούς δρομους με την νημοθέτρια δεν μου αρέσει ούτε η αδικία ούτε η μοιρολατρία ορισμένων. Ελενα οσο πιο μακρύ είναι ένα αδιέξοδο, τόσο πιο πολύ μοιάζει με δρόμο,μην το ξεχνας αυτόΑυτος που εδωσε τα 430..... Μια ωρα της ζωης του , ειναι ολη τους η ζωη μαζι ολων ...Τες πα !!
Δεν μου επιτρεπεται περισσοτερα....
φιλε πάντα εκανα και γι αυτο κάνω αυτο που θέλω. Φυσικά θα συνεχίσω αρκεί να μην ειναι εις βάρος των γύρω μου. Απλά κατά καιρους αλλαζουν οι προσανατολισμοί.μυρτιλε, κουμαντο με τα λεφτα ΣΟΥ θα κανεις;;;;;;;; ;)