Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Αύριο και οι δύο με τον κηδεμόνα σας !!!
Αύριο και οι δύο με τον κηδεμόνα σας !!!
Ενταξει ολα καλα ...Κανενα κακο παιδι δεν θα πειραξει το αλλοΕγώ θέλω να σταματήσω κυρία Χατζή αλλά αυτός με προκαλεί. :S
Καλή χρονιά Ελενα!!!!!!Χρονια πολλα και καλη χρονια καλοι μου
Χρονια πολλα στους ιδιοκτητες και διαχειριστες αυτου του ιστοτοπου
Το 2018 να βρει την μικρη μας κοινοτητα εδω στο bourdela.com , μονιασμενη και παραγωγικη !!!!
Καλη , γεματη υγεια , και επιτυχιες γιαβρι μουΚαλή χρονιά Ελενα!!!!!!
Προηγουμενη σελιδα ;) ;)ΕΛΕΝΑ..ρεπορταζ απο το ρεβεγιον δεν θα εχουμε?
ΣΕΞΟΚΟΥΒΑΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΚΟΓΙΟΤ?
τσουΚι εσείς 48ωρο για να μην μείνετε παραπονεμένη ότι δεν θα σας τιμάμε, αν μεγαλώσει κάτι άλλο ;)
Κατα τις 11 μαζευτηκαμε .. 4 φιλοι ηρθαν τελικα . Ο ενας δηλωσε ασθενεια (η τελος παντων δεν μπορεσε) ..
Καθησαμε τα ειπαμε , ηπιαμε κρασακι ..(ειχε φερει ενα υπεροχο ενας απο τους 4) ...Τσιμπισαμε μεζεδακια , τα ειπαμε (μια συζητηση που περισταφηκε γυρω απο τον χωρο που κινουμαι , περισσοτερο )..Αλλαξαμε χρονο και μετα συνεχισαμε την κουβεντα . Επεσε το γελιο της αρκουδας οταν μπηκαμε σε λεπτομερειες
Γενικα ηταν μια αξιοπρεπεστατη συναντηση που θα μπορουσε να γινει και σε ενα καφε ....
Και θα γινει με αλλους φιλους απο εδω στο αμμεσο μελλον !!
Καλη χρονια καρντασι ..Με τυχη και υγειαΚαλή χρονιά ....
Καλή χρόνια στο λαό του μπου καλή χρονια ελενα
Πικε εχεις βγάζει καρτα απεριορίστων χυσιματων στο μετάξι η οχι ; Χαχα
Καλε καλή κυρία μην τους αποτρέπετε! Εμένα με αρέσει η αντιπαράθεση τους. Διασκεδάζω αφάνταστα! Μιλάμε για πολυ γέλιο!
Κλαιαιαιαιαιαωωωωωωω!Καλή χρονιά ....
Κλαιαιαιαιαιαωωωωωωω!
Ωχ.... και αμα ξερει ??Η λέξη κογιότ που χρησιμοποιεί ο γνωστός Μεσσήνιος αχθοφόρος και διαδικτυακός στοιχηματίας, τι ακριβώς σημαίνει;
Δεν φαντάζομαι να γνωρίζει ότι υπάρχει ζώο κογιότ.