Επισκέπτης
Είμαι το δεύτερο αλλά και ως το πρώτο είμαι αρχιεργάτης, πάω κάτι αλβανούς πηδιώντας. Σου βάζω τα εισητήρια τζαμπέ κι έλα να με δεις ;)Μπορεί ο Μεσσήνιος να μην είναι εργάτης στα ελαιοπερίβολα αλλά ιδιοκτήτης.
Αν το επίθετό μου ήταν Καρέλιας τότε δε θα ήμουν εδώ κοπέλα μου, θα είχα 5 γκόμενες κάθε εβδομάδα, αλλά τουλάχιστον πληρώνω με το παραπάνω, παζάρια δεν κάνω. Αν δεν έχω αυτά που μου ζητούν δεν πάω. Σο σιμπλ.Αν είναι έτσι, ο Μεσσήνιος αυτή την εποχή που είναι η εποχή της ελαιοσυγκομιδής θα είναι ματσό,
Δεν κάνω πλάκα με την θεματοθέτρια και το ξέρει καλά. Για τα καυστικά μου σχόλια & τις αντιπαραθέσεις με λοιπά μέλη είναι άλλη ιστορία. Η Ελένη παρασύρεται εύκολα γιατί είναι μικρουλίτσα αλλά και συνάμα ξέρει ότι συγχωρώ τα παιδιαρίστικα λάθη της. Ελπίζω να μην συνεχιστεί αρκετό καιρό το βιολί.....ειδικά τότε άστον αυτόν, διασκεδάζει και κάνει την πλάκα του εδώ μέσα.
Οι αγριελιές να δεις τι βγάζουν ;)ειδικά αν οι ελιές χύνουνε,
Πάντως επειδή κάποτε έβγαζα περισσότερα και σε καλύτερο περιβάλλον (ε δε θα σου δείξω και πτυχία) δε με πτόησε η οικονομική κρίση κι έγινα αγρότης. Πούστηδες & γαμιόληδες δε γλύφω. Ας είναι καλά τα μπράτσα μου κι η Άρεια μαζί. Προσωρινά ή μόνιμα θα δείξει το ποδόσφαιρο.
www.stoiximaonline.com/2014/09/neyronika-diktya-stoixima/]Δες εδώ[/url] αλλά εδώ είναι μια εναλλακτική ιδέα.
Να προσέχεις τα φτυάρια του Περού και να μην κελαηδάς με όλους καρδερίνα ;)