ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ακου λοιπον τυπε,εδω δεν απευθυνεστε μονο σε ηλιθιους και αγκαλιτσες,υπαρχουν και ανθρωποι που ειτε ειναι καιρο στην πιατσα,η τους κοβει λιγο η και τα δυο μαζι.Παρακολουθω σε αλλα νηματα μια εμμονη μαζι μου ...ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ στο αν γραφω εγω...ο νταβατζης μου , ο προμοτορας μου , ο γμομενος μου , η θεια μου , ο θειος μου , το ξαδερφακι μου , ο μαναβης της γειτονιας...
Δεν εχει περασει απο το μυαλο ουτε σαν σφαιρα , μερικων , οτι ΜΙΑ του χωρου , μπορει να γραφει ετσι .. Δεν το ανεχετε ο επεξεργαστης ΤΟΥΣ , η ΤΕΛΩς ΠΑΝΤΩΝ οποιο λειτουργικο χρησιμοποιει η <<μοναδα τους>> ..
Η πλακα ξερετε πια ειναι ?? Οτι μεσα απο την δουλεια που κανω , κατα καιρους , το εχουν πιστοποιησει πολλοι ανθρωποι που εχουν συναντηθει μαζι μου , που εκτος απο σεξ , ειχαν κι αλλες αναγκες ..διαφορετικες ...
Χωρις βεβαια να υποβιβαζω τους πρωτους ... ( Ο ΚΑΘΕΝΑς ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ) ;)
ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ
θελετε να πεισετε τον κοσμο οτι η σουπερ ντιβα ξημερωνει και βραδυαζει στο σαιτ πιο πολυ ωρα και απο οτι ηταν εδω
μεσα ο Ντοπαμινα :S
Μαγκιας σας που το εχετε στησει ετσι και τα παιρνετε χοντρα.
εδω ο αλλος πουλαει το μελομακαρανο 20 ευρω το κιλο οταν με 5 ευρω βρισκεις καλυτερο.
επειδη το εχει σε περιτυλιγμα.
τελικα δεν εχει σημασια το τι θα πεις αλλα πως θα το πεις,και αυτον τον κανονα της αγορας τον ξερετε καλα.
αν δεν σκυψεις την πλατη σου κανεις δεν ανεβαινει.και εδω μεσα ειναι πολλοι προθυμοι να σκυψουν πλατη.
ανεβειτε λοιπον στις πλατες των προθυμων αλλα το ποιος θα μπαινει και σε ποιο νημα το εχουμε κατοχυρωσει εδω και καιρο στο σαιτ,δεν θα το αλλαξετε εσεις.
ουτε εδω ειναι κανεις το ιερο τοτεμ που δεν τον αγγιζουν οι υπολοιποι.
αντε και καλες κληρωσεις.να εχει πεσει το παραδακι πρωτα ομως ;)
:S :S :S